Every girl is beautiful, it just takes the right guy to see it.

Grymt bra citat som jag snott från min favorit bloggare. En ung men väldigt klok.
http://matildays.blogg.se/
Hennes citat älskar jag. Så bra, så kloka.


Laddade för träning med Pt idag men det vart tyvärr inte lika inspirerande som jag hade hoppats. Jg blev faktiskt jättebesviken.
På telefonen lovade hon mig att hon skulle få mig att tycka om styrketräning, men på de 14min hon va med mig lyckades hon inte få mig att bli ett dugg sugen. Kändes inte ens som om hon ville träffa mig utan som om jag bara var något hon snabbt ville bli av med. Kändes inte alls bra.
Men jag tog mod till mig att gå på bandet och en annan crazy maskin som tog musten av mig. Så det gav mig en liten kick iaf.  Pt tränaren visade mig några maskiner och tipsade om att träna med en Pt. Men den ekonomin anser jag mig inte ha så, jag går nog på bara på mina pass, men nu kanske jag vågar mig på lite jogging på bandet och den där crazy maskinen så att jag kan förbränna lite iaf, när jag inte kan gå på pass pga. mina arbetstider.  Gymmet är ju fint och vissa saker ser lite inspirerande ut. Men de där 14 min med Pt gav absolut inget.
Det där med styrketräning är bara inte min grej, ända gången jag tycker det är kul är när jag tränar med min lillebror men det blir ju typ 1 gång per år eftersom han har familj och är egen företagare så har han liksom inte tiden. Jag önskar så att jag tycket om att styrketräna, men jag tappar fokus och rasslar snabbt igenom ett par maskiner och smiter sen snabbt iväg.
Nåja jag har mina älskade pass att gå på, men tyvärr så hindrar mitt jobb mig ibland.
Men i helgen ska jag gå på några pass. Längtar! Så grymt kul.

Resultaten syns väl inte riktigt än på vågen, gått ner 1 hg, ja du läser rätt HG. 1 hg i veckan.
Första invägningen 75,5
Andra invägningen 75,4
Tredje invägningen idag 75,3.
Ska det gå så här sakta? Så råkigt…..
Men jag orkar mer och mer på varje pass så något sker ju med kroppen iaf.

Bokade tid för ansiktsbehandling också. Det ska bli riktigt skönt och spännande, jag har inte gjort en ansiktsbehandling på salong på säkert 10 år eller mer. Så det ska bli riktigt skönt.

Innan träningen hann jag med tvättstugan. Bäddade rent igår och då blir ju tvättkorgen proppfull på två sekunder. Men nu är allt tvättat, torkat och inlagt på rätt plats. Så skönt.
Att sova i rena lakan är ju bara så underbart, och varje gång undrar jag varför jag inte bäddar rent oftare.  Om jag bara orkade så skulle jag göra det varje vecka. Men när man är singel och inte använder sängen till annat än att sova i så blir man ju lite lat. Men nu är det bäddat och klart. Längtar hem till min varma säng med rena nya lakan.

Annars händer inte mycket. Känner inget, tycker inget, bryr mig inte.
Ganska likgiltig alltså.
Vännerna är ju som det är, det är bra dagar och dåliga dagar och vissa vänner blir jag förbannat irriterad på emellanåt. Inte så mycket på vad de gör eller säger, utan för att de gör och säger precis det de dömde mig för.
Jag va knäpp, jag va och är fel men dom är perfekta trots att de gör betydligt värre saker än jag.
Att leva som man lär är svårt och det är uppenbarligen mycket svårare för vissa än för andra.

Sen är det där med att döma. Varför dömer folk så jävla hårt när de inte vet ett skit och varför blir vi tjej dömda mycket värre än killar? Det retar gallfeber på mig.

Varför bryr jag mig så mycket på vad andra tycker, när jag egentligen skiter i deras åsikt så blir jag ändå så sårad. Jag är inte perfekt men jag duger som jag är och jag förtjänar kärlek och ömhet som alla andra. Jag är en bra människa och jag duger precis så som jag är.
Men ibland känns det som om alla letar fel på mig och vill förända mig och det sårar. Även om de kanske menar väl så sårar det.
Varför tillåter jag folk att såra mig och varför tar jag åt mig kritiken så hårt?
Jag gör allt för att bli omtyckt och älskad. Vill vara den bästa vännen, den bästa flickvännen, den bästa syrran och den bästa kollegan.  Ändå  är jag ensam, sårad och känner mig utanför.
Kanske ska jag sluta lyssna på andra, sluta kämpa och sluta bry mig så mycket.
Jag vet att jag duger, att jag är bra som jag är, ändå är jag rädd att inte räcka till och alla råd jag får tar jag som hård kritik och all kritik jag får tar jag som ett nederlag.
Jag är inte perfekt, men jag duger och en vacker dag kommer jag bli älskad igen precis som den jag är.

Tänkt jättemycket på R denna vecka igen. Så där grymt mycket, känner liksom hans närhet som om han spökade för mig. Kan inte förklara men jag saknar honom så där extra mycket just nu.
Undrar om det betyder att han tänker på mig? Kommer han höra av sig snart eller?
Han finns i luften jag andas och ibland känns det som om bara han kan älska mig som om vi var födda för varandra men att livet har separerat oss för stunden…..
Den som lever får se.

Sinnesro

Irriterad på en god vän

Jag tycker så mycket om henne, hon är så god och vi har varit vänner i evigheter, men nu blev jag irriterad. Varför får killar vara precis som de är och vi tjejer ska vara oskulder och så jävla fina?

På min facebook har jag massvis med bilder, jag älskar att ta kort och lägger upp många kort på facebook i små album.
Tydligen så har jag bilder från 2008 då jag och min dåvarande kille ligger i sängen och tar kort på oss tillsammans. Alltså kort på våra ansikten när vi ligger i sängen på semestern i Turkiet. Han har bar överkropp och jag har en klänning på mig. Detta var alltså kort från ca nästan 4 år sedan.
men idag fick jag ett meddelande.

” Älsklingen... om jag får komma med ett förslag (och jag hoppas att du inte blir irriterad på mig för jag utgår bara från mig själv) så skulle jag ta bort eller ändra sekretessen på de bilder där du är intim med ditt ex. Det är länge sedan visst men jag skulle inte vilja se min nuvarande eller eventuella framtida partner i sängen med någon annan. Det är fina bilder men ja, du vet... bara en tanke. Jag har rådgjort med manliga bekanta (inte om dig, utan bara pratat allmänt) och alla är överens om att man helst vill slippa se sin fru/flickvän med någon annan även om man vet att hon haft ett liv innan så vill man liksom inte hade rakt i ansiktet. PUSS och KRAM och självklart gör du som du vill men jag tänkte bara att du kanske inte tänkt på att de där fotona ligger där..?”


Jag vet hon menar väl men jag blev ändå förvånad över meddelandet.  För det första har jag det grövsta sekretessen på allt på facebook, så bara mina vänner kan se något, ingen annan.
Sen vet jag att hon försöker para ihop mig med en kompis till henne så jag tänkte att det kanske var därför men han har jättemånga bilder med halvnacka tjejer som klänger på honom och  som han håller om och det är massa olika tjejer. Så jag tyckte liksom att hans bilder var betydligt värre. Jag har några bilder på mig och en pojkvän och det är från ett förhållande för fyra år sedan. Han har massvis med bikinibilder och massa halvnakna tjejer som håller om honom på massvis med bilder både dåtid och nutid.
Grovt översatt: jag har bilder från ett seriöst förhållande som var för fyra år sedan, han har massvis med bilder från massa tjejer han förmodligen dragit över, iaf några av dom. Mina bilder är fel och hans är okej? Eller?

Varför är det på detta vis? Killar får knulla runt, killar få ha bilder på tjejer och de får tycka att en tjej är snygg eller ful, killar får säga att de föredrar ljusa eller mörka tjejer, stora eller små tuttar osv.
Men vi tjejer får inte ha några krav och vi ska vara oskulder och små fina flickor utan förflutet.
Vi ska ta emot och vara tacksamma för det vi får och vi ska göra så killarna inte behöver vara svartsjuka eller vi ska hjälpa dom så dom inte tappar humöret eller får onda tankar. Vi ska inte ha någon sexualitet utan bara ställa upp på mannen när han vill och vi ska inte varit med någon annan eller känt lust innan. Vi får inte vara utseendefixerade eller säga att vi föredrar en viss sorts utseende, eller ens någon speciell stil. Då är vi kräsna.

Jag tar bort mina bilder på mitt x när jag har en ny kille och han tagit bort korten på sina x.
Rätt ska vara rätt. Jämställt och lika.
Det ska inte vara någon skillnad på tjej eller kille.

Jag blev faktiskt lite irriterad och sårad. Hon fick det att låta som om jag gjort något fel.
Överdriver jag?

Sinnesro


Träning

Jag har verkligen kommit igång med min träning.

Nu har jag även köpt lite snygga träningskläder.
Längtar tills nästa träningspass, då jan kan använda alla nyinköpta grejer.

Blir spinning på måndag och sen träning med PT på tisdag. Hon ska försöka få mig att tycka om styrketräning.  Vi får väl se om hon lyckas.

Jag vet inte varför jag inte tycker om styrketräning, jag får det helt enkelt inte att fungera när. Är man två så är det kul och jag tar i och kämpar på som fan, men tränar jag själv så blir det bara ett virr varr bland maskinerna och hantlarna. Jag lullar omkring och tappar fokus. Ger upp och tröttnar. Det blir bara ingen bra träning, jag blir inte ens svettig.  Jag fuskar och tröttnar snabbt.
Vi får väl se om Pt Vicky kan ändra på mig.

Det vore ju bra om jag kunde tycka om styrketräningen eftersom jag jobbar så tokiga tider så är det inte alltid jag kan gå på pass
Men jag älskar ju mina pass och styrketräningen är inte min grej. Jag hoppas en Pt kan ändra på mig, men jag är tveksam.
Jag längtar verkligen till i morgon då jag äntligen får spinna igen. Saknar det grymt mycket.
Får ont i svanskotan dock och ingen jag pratat med kan riktigt förklara vad det är som gör att jag får så ont.  Det gör ont när jag sätter mig. Det är inte ryggen som gör ont och inte rumpan, rumpan har redan vant sig av spinningen, det gick fortare än jag trodde.
Nej det är bara svanskotan som gör ont, precis som när man var liten och ramlat på isen eller när någon kille i klassen drog undan stolen så man satte sig på svanskotan. Så har jag. För det gör inte ont när jag går eller så utan bara när jag sätter mig.
Nåja jag ska fortsätta spinna, det går kanske över.
Spinningen är grymt kul och jag är så besviken på att jag missade alla helgens roliga pass. Men jobbar man så jobbar man. 7-19 hela helgen gör ju att träningen får vila.
Undrar hur mycket jag ”förstört” nu när jag inte kunnat träna på 5 dagar?

Men i morgon är det nya träningstag som gäller. Helt sjukt vad jag längtar. Trodde aldrig att jag skulle tycka så här om att träna, men mitt nya gym är verkligen inspirerande och kul.
Trots att inget hänt på vågen har jag inte tappat motivationen.

Snart är januari månad över och jag kan lägga upp månadens träning här i bloggen, då ska ni får se en skillnad från de andra månaderna. Lovar!

Sinnesro

Tomhet, tysthet och lugn.

Saknar träningen, jobbar och kan inte träna förrän på måndag, undrar hur mycket jag ”förstörs” av ett träningsuppehåll på fem dagar.
Kanske kan springa lite på löpbandet på jobbet men springa är ju inte riktigt min grej. Men jag kanske ska försöka iaf.

En gammal vän till mig försöker para ihop mig med en killkompis till henne. Han är grek och ser ganska bra ut. Tatueringar och allt har han tom.
Han har nu addat mig på facebook så vi får väl se vad som sker. Han har inte sagt något än och jag puffade honom så….vi får se vad som sker.

Var så grymt länge sedan jag var lyckligt kär så jag minns knappt hur det känns.
Det är ganska så precis två år sedan R och jag var så där lyckliga och jag trodde att jag för alltid skulle vara världens lyckligaste kvinna. Saknar den tiden, jag kände mig odödlig och jag var så lycklig. Varje andetag jag tog var lyckligt.

Nu känner jag mig mera tom. Inte arg, inte ledsen, inte kär….inget.
Saknar  men vant mig så med den känslan så den känns inte längre.
Vill bara sova och träna och vara med min katt den tiden han har kvar.

Irriterad och besviken  på en vän som kastar sten i glashus typ hela tiden och det stör mig. Men eftersom jag valt att ge henne en chans till så får jag väl liksom gilla läget.
Hon gör mig så arg och kränkt.
När jag mådde dåligt så orkade hon inte vara vid min sida, hon förstod inte hur jag kunde vara så ledsen över en man och tyckte jag skulle lägga in mig på psyket och hon sa verkligen mycket elaka saker till mig och hon fanns inte alls vid min sida när jag hade det som jobbigast utan drog sig mer och mera undan, ja vi hade nästan ingen kontakt alls.
Sen i våras blev hon tillsammans med en kille som slår alla rekord. Han är verkligen inte bra på nåt sätt och han har sårat och svikit henne så mycket så man har tappat räkningen, hon tar tillbaka honom om och om igen och hon vågar inte berätta för någon om honom och hans alla dumma sidor mer än för mig för att folk dömer henne.
Jag försöker få henne att förstå att hon dömde mig och hon tyckte jag var knäpp, men nu är hon 100 gånger värre själv, men hon ser inte det.
Hon förstår mig bättre vad jag gått igenom säger hon men längre än så kan hon inte sträcka sig. Hon ser inte likheterna med idioten och sol och våraren M som jag var tillsammans med för 6 år sedan och hon ser inte sina egna beteenden och hur mycket hon själv insjuknat under tiden med denna kille.  Hon ser inte, hon förstår inte och hon vägrar sjunka så lågt så att hon kan ta råd av mig eller se att hon nu är betydligt värre än jag någonsin varit.
Jag har så svårt att behärska mig ibland och jag har så svårt att hålla käften men jag hjälper inte henne genom att såra henne och hon måste själv se och inse, jag kan inte gör det åt henne.

Hon kommer en vacker dag inse att hon inte är så mycket bättre än någon annan och att jag faktiskt är klokare och starkare än henne ibland och att det är okej. Hon kanske någon gång kan kliva ner från sin häst och inse att hon är lurad och hon är allt det hon kallat mig och lite till.
Hon var så hård och kall mot mig och hon har fått det dubbla själv nu men ännu inser hon inte det. Det är som hon vägrar sjunka så lågt så att hon hamnar på min nivå att hon ska vara så värdelös som jag, problemet är att hon är långt under mig för länge sedan. Hon har redan nu accepterat mer än jag någonsin gjort och hon har redan nu blivit lurad så grovt så många månader att jag ligger i lä.
Men hon ser inte det.

Nu är livet ingen tävlan i tårar och man ska inte jämföra sig med andra och jag gör det sällan, men eftersom hon tryckt ner mig så mycket och sagt så mycket elakt och alltid ska vara bättre än mig och aldrig erkänna att hon har fel och jag rätt eller att jag kan ha kloka råd eller veta något som hon inte vet så blir jag så arg när hon kastar sten i glashus så in i helvette och sen fortsätter försöka trycka ner mig och att jag ska vara sämst.
Hon orkade aldrig prata med mig är jag ville och behövde prata men nu när hon vill prata så ska jag finnas där flera gånger per dag.
När jag behövde en vän lade hon telefonförbud på sig själv för att prata i telefonen tog så mycket av hennes tid. Men nu när hon behöver en vän så är telefonförbudet borta och hon ringer mig minst två gånger per dag.

Jag går i gång på denna vän och harmar så in i….hon gör något med mig som triggar mig. Jag blir så arg och upprörd.
Men vi har kul ihop också och vi är gamla vänner. Jag bestämde mig för att ge henne en chans till så jag antar jag får skylla mig själv.

Men annars känner jag inte mycket och bryr mig inte mycket om nåt.
Skiter i allt fortfarande. Sörjer min katt och försöker vara med min gammelkatt så mycket jag kan den tiden han har kvar.

Ibland känns det som om jag inte vill eller kan bli kär igen. Orkar jag gå igenom allt igen? Orkar jag bli sårbar? Vill jag verkligen utsätta mig för det igen?
Tänk om R kommer tillbaka, vill jag och vågar jag då?

Sinnesro


Nja, men okej ändå.

Dejten med Greken var okej men vi klickade nog inte.
Vi möttes och han var bara 10 min sen men bad om ursäkt och var super trevlig. Vi köpte bio biljetter till ”girl with the dragon tattoo” Han betalande. Vi satte oss ner och tog en dricka och snackade, vi hade lätt att prata med varandra och pratade på medans vi väntade på bion.
Filmen var bra men den svenska tycker jag var klart bättre.
Efter Bion så gick vi och åt grekiskt, han betalade och vi pratade och åt och hade super trevligt. Vi hade mycket och prata om och han var riktigt trevlig, artig och vettig.
En av de bättre dejter jag varit på, måste jag säja.
Efter maten gick vi en liten promenad och sen skildes vi åt. När jag kom hem skickade jag ett sms och tackade för den trevliga kvällen, han svarade och jag svarade på hans svar, men sen har jag inte hört nåt.

Men…
Det klickade nog inte för någon av oss. Han var betydligt kortare än jag, inte lite kortare det kan jag ta, har haft flera killar som är kortare än jag, men denna kille fick jag verkligen böja mig ner för att krama om.
Vet inte om det var det eller om det vara hans tänder, för dom var inte så fräscha. Men någonting var det för jag kände ingen attraktion alls.
Han verkar inte heller känna ett dugg eftersom han inte hört av sig. Han jobbar ju dessutom grymt mycket så kanske har han inte tid för någon relation just nu eller så var jag inte rätt för honom heller.
Vi hade dock en trevlig kväll så det ar ju helt okej.

Annars har jag nästan bara tränat. Jag har tränat nästan varje dag. Så grymt kul att träna.
Äntligen tycker jag det är kul att träna. Äntligen har jag hittat ett ställe där jag trivs och pass som jag gillar.
Nu kommer jag jobba ganska mycket ett par dagar så det kommer vara svårt att hitta pass som passar, men på måndag ska jag träna igen och på tisdag ska jag träffa en personlig tränare som ska hjälpa mig att även tycka om styrketräning. Vi får se om hon lyckas.

Som sagt inte mycket hänt, har ett litet återfall på R. Tänker mer och mer på honom igen, vet inte vad som sker, men jag saknar honom mer och mer igen.
Inte hört något från honom sedan 14 oktober nu. Kände att jag började släppa honom, men sista tiden har saknaden bara blivit värre och värre igen. Minnena finns, dom får mig att le och sakna, vi hade så mycket kul och så mycket fint.
Jag vill verkligen få uppleva något så bra och fint igen. Jag saknar lyckan…

Sinnesro

Han finns där.

Ny dejt inbokad. Greken ringde idag och han var jättetrevlig , dock lite sämre på svenska än jag trodde för han skriver jättebra svenska. Nåja han var trevlig och det är viktigast.  Jag ska ringa honom i morgon när jag vaknar så ska vi bestämma tid och plats. Han var ledig hela dagen och jag jobbar nu min sista natt så jag är ledig när jag sovit klart. Så blir nog en bio tidigt på kvällen. Ska bli kul.

Att dejta en grek är betydligt enklare än en turk i detta fördomsfulla land. Ingen har direkt grymtat nu när jag ska på dejt med en grek, det var värre när jag var tillsammans med en turk. Helt knasigt för mig är det ingen skillnad.
Men självklart var det ändå en kompis som var tvungen att kommentera att greker är ju inte så snygga. Finns ju typ ingen snygg grek., sa hon.  Märklig kommentar tycker jag men jag skiter i vilket. Jag mår vara konflikt rädd och inte så förtjust i ensamheten men jag har alltid varit mig själv, haft min egna stil och skiter fullständigt vad andra tycker om den jag är kär i så  sådana kommentarer blir jag bara irriterad på , inget jag berörs av annars.

I morgon blir det alltså som det ser ut nu , bio och middag med Greken. Ska bli kul. Men jag känner mig ganska oberörd.
Fortfarande ganska avstängd.  Det som sker, det sker. Inget jag behöver gå och grubbla på eller oroa mig för. Jag liksom skiter i det mesta, det blir ju ändå som det blir. Så känns det typ

Men R spökar i mitt huvud än. Tyckte det gått ganska bra de senaste två månaderna och jag kände att jag började släppa honom.
Men idag har han verkligen funnits i mitt huvud och även i mitt hjärta, jag har nästan känt hans närvaro på nåt sjukt sätt. Det är snart två år sedan vi sågs. Och det är över tre månader sedan han hörde av sig. Men ändå känns han så nära vissa dagar.
Kände mig nästan nykär en stund idag, helt sjukt. Hur kan han ha en så stor plats i mitt hjärta än och hur kan jag fortfarande känna hans doft och höra hans skratt?
Saknar honom.

Men livet måste försöka gå vidare och jag måste försöka glömma och förtränga honom. Han finns inte….han är inte min.

Sinnesro

Nya Dejting tag.

Ja så är en ny dejt inbokad. Greken och jag ska ses på fredag och gå på bio.
Ska bli spännande att träffa honom. Får väl se om han dyker upp så det inte blir som med den där G. Han har för övrigt fortfarande inte hört av sig.
Men nu på fredag tar jag nya tag, ny kille och så får vi se vad som sker.
Ska bli lite kul med Bio, har väl typ nästan aldrig varit på en bio med en kille.

Nu är väl risken att jag får kommentarer om hur många jag dejtar osv. Men nu blev ju förra dejten inte av så den kan ni fan inte räkna. Jag har ju inte haft en dejt på evigheter. Inte haft en relation på snart två år och alldeles för lite sex de senaste fem åren eller snarare tio åren eller mer.

Jag blir så trött på att vi tjejer alltid får höra att vi är äckliga, slampor och horor för att vi träffar en kille eller för att vi har sex.
Vad är problemet? Hur ska vi tjejer träffa en man att gifta oss med och bilda familj med om vi inte får dejta och hur ska vi kunna njuta av sex om vi inte får knulla?
Sen kan man ju undra hur ni killar ska få alla era knull om vi tjejer inte får knulla?
Ska killar bara ha sex med varandra och sen gifta sig med en kvinna som är oskuld?

Jag är snart 40 år. Jag måste erkänna att jag inte är oskuld och att jag dejtat ett par stycken genom alla åren. Att dejta är inte samma sak som att knulla. Jag har alltså inte knullat med alla jag dejtat och pratat med.
Dessutom att ha en sexualitet som kvinna anser jag som en mänsklig rättighet. Sex är alltså inget äcklig eller fult utan något vacker och fint, men det är ju vad jag tycker.

Jag tänker skriva om lite olika dejter jag haft genom åren. Men jag har alltså inte dejtat alla under samma år och jag har absolut inte haft sex med alla. Det är nog lika bra att jag verkligen poängterar det om och om igen så det inte blir missförstånd.
Jag kommer berätta om massa olika dejter från när jag var ung tonåring till vuxen snart 40 åring.
Tror ni kommer få många skratt.

Sinnesro

En gammal dejt

Tänkte berätta lite om de killar jag har dejtat genom åren. Varje sådant inlägg kommer jag döpa " En gammal dejt"

Del 1

Denna kille kallar jag M och det borde varit kring 2006 eller nåt sånt som vi dejtade.
Han kom upp på tal igen genom bekanta till mig och jag sände faktiskt ett sms till honom som en kul grej, det har ju gått ett par år och man vet ju aldrig.
Killen svarade inte och jag är väl egentligen inte jätte förvånad men jag gjorde en chansning.

Vi dejtade som sagt för många år sedan, och han var en vän till min bästa kompis kille. Vi fattade tycke för varandra och började dejta.
Jag tyckte det var så kul att vi fattat tycke för varandra då våra bästa vänner var ett par så började ju fantasierna snurra om allt vi fyra kunde göra tillsammans.

Första riktiga dejten på tur man hand vi hade var den första vuxna riktiga dejt jag hade varit på. Han mötte upp mig och hade planerat hela dejten, bjöd på allt och hade verkligen en plan vart vi skulle och vilka pubbar vi skulle besöka och vi hade otroligt trevligt.

Efter ett par träffar så kysste vi varandra och jag följde med honom upp i hans lägenhet, vi hånglade och hade mysigt men gick inte hela vägen då vi ville ”spara” det till senare. Vi låg och höll om varandra hela natten och jag som på den tiden fortfarande var så där naiv och trodde på folk trodde ju såklart att vi nu var ihop. Det var ju ändå min bästa kompis killes bästa vän, han skulle väl knappast lura mig. Jag minns hur jag glad och stolt jag var när jag åkte hem från hans lägenhet dagen efter.
han hade pussat mig hejdå och jag var så säker på att vi var ett par. Jag var så lycklig.

Tji fick jag. Dagarna gick och jag blev väl mer och mer besviken. Första telefonsamtalet vi hade efter jag sovit hos honom fungerade väl bra och han ljög väl ihop något om att han skulle till sina föräldrar osv. men sen svarade han aldrig mera i telefonen när jag ringde.
Efter ett par veckor pratade jag med min bästa väns kille och hans berättade då att min dejt M hade sagt att han pratat med mig och förklarat att vi inte kan ses mer.
- Nej, sa jag han har inte pratat med mig, men min kompis kille kunde inte tro att hans kompis va så dum så han trodde jag kanske missuppfattat samtalet. Men jag kan ju inte missuppfatta ett samtal som inte varit. Min kompis kille ringde honom och sa att han nog måste ringa mig igen för att jag inte fattat att han inte ville ses mer. Och han skulle självklart ringa mig igen, då jag måste missuppfattat vårat samtal som då aldrig hade skett. Samtal nummer två missuppfattade jag också troligtvis eftersom samtal nummer två var lika frånvarande som samtal nummer ett.

Jag kommer ihåg hur ledsen jag blev, jag trodde inte en kompis, kompis kunde blåsa en på den tiden. Jag var naiv och trodde att han tyckte om mig och att vi hade något seriöst på gång.
Jag trodde så på honom och jag blev nog lite chockad över att en väns vän kunde lura mig så.

Jag har blivit klokare med åren och lärt mig att man inte får vara så naiv. Jag väntar betydligt längre innan jag vågar hoppa över bäcken.
Idag har man ju lite hjälpmedel så som facebook, den dagen man är ett offentligt par på facebook så vågar man kanske tro att man iaf är ett par.

Denna kille lärde mig åter igen att det inte går att lita på någon, inte ens en som är vän med min vän.

Fick sedan höra att denna kille mådde ganska dåligt och hade gått in i väggen.
Jag tyckte om honom och när jag hörde att han mått dåligt och nu mådde bättre och det har ju som sagt gått ca 6 år sedan vi sågs. Så jag sände ett sms för att lägga ner ”stridsyxan” och visa honom att jag inte är arg och att jag gärna hör från honom igen, men som sagt, han svarade inte på mitt sms.

Alltså är han inte så intresserad denna gång heller.
Men denna gång var jag förberedd, denna gång gjorde jag en chansning. Denna gång sårade han inte mig, jag blev inte lurad och jag är klokare och smartare idag.

På gått och ont så lär man sig något av allt man är med om, även ett brustet hjärta eller en krossad dröm kan ge lärdom.

Sinnesro


Blåst på en dejt

Ja då blev det som vanligt i torsdags.
Dejten var bokad torsdag klockan 16.00, vi hade nästan bestämt plats. Allt var tajmat och klart och vi fungerade jätte bra i telefonen, han hörde av sig dagen efter vi pratat i telefonen och vi messade lite fram och tillbaka och på tisdagen skickade jag ett sms och frågade hur allt hade gått med allt han skulle göra på måndagen, men då fick jag inget svar. Onsdagen gick och inget svar, på kvällen började jag ana att det inte skulle bli någon dejt och min pappa sa att jag kunde radera honom på en gång. Men jag tänkte iaf ge honom en chans att höra av sig på torsdagen. Han viste ju att jag skulle bort på dagen och att vi skulle ses direkt efter och att jag verkligen hade fixat så vi skulle kunna ses kl 16.00.
Men han hörde inte av sig. Han har fortfarande inte hört av sig.

Jag tycker det är så dåligt att man inte kan ringa eller messa och avboka iaf. Om han nu fått kalla fötter eller träffat någon annan eller vad som, så kan man väl avboka. Hur svårt kan det vara att skicka ett sms eller mail eller vad som?
Det var min lediga dag som jag kunde göra något annat på, istället för att vänta på en dejt som inte blir av.
Jag blir så trött på killar och tappar verkligen lusten till att dejta eftersom det alltid blir strul och besvikelser.
Jag skiter väl lite i denna kille för han är uppenbarligen inget att ha eftersom han gjort som han gjort och han är uppenbarligen inte ett dugg intresserad av mig. Men jag blir så irriterad på själva grejen och hur de helt respektlöst bara inte hör av sig.

Eftersom vi bestämt att ses så hade jag ju självklart förberett mig på en dejt och även om killar inte kanske behöver göra så mycket innan en dejt så gör vi tjejer det. Jag hade rakat benen, tvättat håret och gjort mig lite extra fin för att sen snopen åka hem. Min lediga dag som jag då hade bokat in för honom och sen står jag där ensam. Jag kunde planerat min lediga dag betydligt bättre om jag vetat att han inte skulle dyka upp.

Irriterad och besviken blev det ett träningspass Zumba på kvällen istället och lusten att dejta är verkligen i botten. Suck, hur många gånger ska man orka få upp hoppet och lusten till en dejt när det sen slutar såhär. Flera veckor chattande och messande och sen bara borta, man blir så irriterad.

Greken och jag har fortfarande lite kontakt, han jobbar ju väldigt mycket men han skickar lite då och då ett sms. Men vi får se när vi ses, om vi nu ses. Jag känner mig iaf inte redo ännu.

Skickade ett sms i går till en gammal dejt jag hade 2006. Han försvann bara men jag fick höra sen genom några gemensamma bekanta att han mådde jätte dåligt och att han typ gått in i väggen osv. ett tag. Men nu skulle han tydligen må bra sedan något år. Så jag skickade ett sms, vad hade jag att förlora.
Men han har inte svarat.

Drömde om R i natt, drömde att han sa att han skulle komma till mig i vår. Att han var nära en nykterhet nu.
Undrar om drömmarna vill säga mig något. Vaknade kär och hoppfull, men insåg efter någon minut att det bara var en dröm.

Jag skiter i killar och tränar i stället. Stormtrivs på nya träningscentret. Tränat varannan dag nu ett tag och hoppas kunna fortstätta med det.
Jobbar till 19.00 i kväll och det fanns inga pass så sent en söndag men i morgon hoppas jag kunna gå på ett pass.
Dessvärre har jag trots min träning gått upp i vikt, väger nu 76 kg och är 176 cm lång.
Men jag ska ner i vikt och få fast och vältränad kropp. Det är iaf mitt mål.

Men en sak är säkert, träningen är pålitligare än karlar iaf.

Sinnesro

Snart ledig

Snart får jag äntligen bli ledig ett par dagar och jag har redan nu nästan fullbokat schema utom på helgen då man egentligen bör vara uppbokad. Vardagarna är betydligt lättare att fylla med aktiviteter och med vänner, men helgerna blir ofta ensamma och tomma.

Men just nu kvittar det, jag bryr mig inte. Jag orkar inte jaga folk för att ha någon att vara med, folk ska få jaga mig nu, det är mitt nyårslöfte och det tror jag är bra.
Jag ska sluta ”curla” alla runt om mig, vill de träffa mig kan de öppna käften och säga det.

Jag har bjudit med nästan alla på en krogkväll i februari med  förfesten hemma hos mig. Sen har jag bjudit med massvis med folk ner till Ullared för att shoppa i mars, så jag har gjort mitt, nu får folk bjuda mig.

Jag klarar mig, jag har min katt och jag har min träning nu och dessutom fler killar än någonsin att dejta.

I och jag ska försöka ses om två veckor.
G och jag ska ses på torsdag vid 16.00 tiden och greken hör av sig varje dag så det blir nog en dejt så fort våra arbetstider passar ihop.
J är ju i Thailand och R är försvunnen i fyllan men nu rullar det in lite nya tack och lov.

Det rullar ju på men ärligt talat så känner jag inget. Jag är fortfarande tom och ganska kall. Det blir som det blir och just nu är jag inte ens kåt. Jag är avstängd på alla plan.
Vill bara vara hemma och slappa och faktiskt är jag sugen på att träna, är lite taggad.

Tränade Pump idag och det är ett tufft pass som ger garanterat träningsvärk så det ger effekt.
I morgon blir det Street Dance med Eric Saades bakgrundsdansare som instruktör.
Nu kör vi på…..

Sinnesro


Dejt på gång

Idag ringde då äntligen G. Det tog ett par veckor för honom att samla mod, men idag vågade han till slut ringa och vi pratade i 30 min och han var verkligen jätte trevlig.
Vi ska ses på torsdag. Spännande och kul och jag trivdes verkligen med att prata med honom, hans röst påminde dock om R.

Ni kommer inte tro det, men gissa vart han ska i mars?
Jo han åker till Thailand och Thaiboxas i 4-6 månader!
J kom fram till thailand i går och kommer hem till sommaren och nu ska även G åka snart .
Min vanliga tur. Men nu får jag ju chans att känna efter, är det rätt man så kommer det inte vara några problem att vara ifrån varandra i några månader och om det känns bra kommer vi vänta på varandra. Och känns det inte rätt så kommer det rinna ut ur sanden på ett enkelt och på ett sätt som inte sårar någon.
Vi får väl se vad som sker, men lite typiskt är det.

Chattade i flera timmar i gårkväll med en grek. Han var jätte trevlig och kanske blir det en dejt mellan oss också så småningom. Vi får väl se. Han var dessvärre betydligt kortare än jag och även om jag är van vid korta killar så är det lite tråkigt. Man känner sig så stor och klumpig när man är längre. G va iaf 2 cm längre än mig.

Fan R va bättre på det med, han var perfekt i längd och mycket annat, han var bara så perfekt…..kan inte låta bli att gemföra med honom.
Usch måste sluta jämföra, jag kan inte hitta någon som han, det är bara så.
Jag tänker dock INTE nöja mig med något mindre, jag vet vad jag vill ha och jag tänker inte acceptera någon relation då jag inte känner mig trygg och uppskattad, så är det bara. Jag vet vad jag vill ha och jag vill bli lycklig och må bra och jag tänker inte nöja mig med en dålig relation för då kan jag lika gärna vara ensam.

I morgon blir det träning, Body pump i 60 min och sen kanske Body harmoni om jag hinner innan jobbet. På tisdag blir det Street dans med en av Eric Saades dansare som instruktör, coolt va?
Jag kämpar på.

Sinnesro

Tre förändringar

Försöker komma igång med min andra blogg igen men har lite svårt att hitta en balans med öppenheten. Hur öppen ska jag vara? Hur mycket vill jag blotta mig? Det är lite svårt för jag vill ha en bra och intressant blogg med känslor och ärlighet men jag vill inte blotta mitt inre och mitt privatliv för mycket.
Det är så mycket lättare i denna blogg där jag kan vara mig själv till 100% och skriva exakt det som rör sig i skallen min.
Så mycket lättare och skönare att bara skriva och inte tänka.
Men mina vänner och några andra som följde min andra blogg är på mig och säger att de saknar mitt bloggandet och jag känner att jag nu mår så pass bra att jag kan skriva en lite mera neutral blogg.
Denna blogg är min ventil och min ärliga deppiga och uppriktiga blogg.
Den andra bloggen är min fasad, mitt yttre och det folk vill att jag ska vara, men ändå lite provocerande och lite mer kaxigt ändå.

Nytt år och nya förändringar. Jag ska som sagt börja blogga i den andra bloggen också och jag ska träna och spara pengar. Det är de tre sakar som jag ska starta med att förändra.

Försöker planera träningen lite mera, men det är svårt när man jobbar skift. Men det är så mycket roligare att träna nu när man ibland har sällskap och lite draghjälp.

Stället som jag nu börjat träna på, är ett toppenställe att träna på och jag har nog aldrig på något ställe känt mig så välkommen och börjat heja på folk så fort som på detta ställe. Super kul.
Nu gäller det bara att hitta lite pass att fastna i. Jobbigt om det ska kännas som ett tvång att träna, jag vill att det ska kännas så kul att jag liksom VILL dit.
Men trevlig personal och mysiga lokaler gör det ju lite lättare och dessutom gratis parkering, det är en fördel.
Ska försöka boka tid för att göra naglar där också snart. Lite läskigt att byta nagelteknolog men hoppas jag inte kommer få ångra mitt beslut.

Försöker göra om lite hemma för att försöka pigga upp mig och förnya livet lite.
J åkte ju till Thailand idag och blir borta 5 månader och I har inte hört av sig sedan nyår.
Messade G idag men han har inte svarat så nu raderar jag honom.

Annars knallar livet på som vanligt. Tycker om att vara hemma just nu och känner mig ganska osocial om jag ska vara ärlig.

Fortfarande less på det mesta sedan min honkatt dog.  Har inte fått tillbaka livslusten riktigt efter hennes död. Känner mig rädd för den dagen min hankatt lämnar mig och därför trivs jag bäst hemma med bara honom, de månader han har kvar.
Mina katter har varit mitt allt genom åren, de är mina barn, mina bästa vänner och mina livskamrater och de har stöttat mig genom många förluster och tårar.
Ett liv utan dom kommer bli grymt svårt.

Måste spara ihop ett stort sparkonto så jag har att resa för den dagen jag är helt ensam, måste ha något att trösta mig med och något att göra när jag är helt ensam.
Sen vill jag ju tatuera mig igen, det kostar.
Jag behöver pengar.

Träna, spara pengar och blogga mera, det är mina tre nya förändringar.

Sinnesro


Rensa

Är i rensartagen, slängde ut alla kläder idag ur garderoben och vek om allt och slängde massa kläder jag inte använder i en stor hög på golvet. Sen rensade jag en av mina skogarderober och gjorde samma där. Fem par gympa skor ska jag skänka till hemlösa och sen var det fyra par högklackade som jag tänker försöka sälja på tradera.
Jag behöver pengar och jag behöver rensa bland allt jag inte använder, bättre någon som kan och vill använda det får det.
Jag vill få bort massa saker i mitt hem, jag vill förnya och jag vill spara pengar.
Så nu ska jag sälja lite skor tänkte jag och det jag inte får sålt skänker jag bort.

Träningen går framåt och jag trivs på nya stället. Forma. Trevlig personal och fina lokaler, trivs jättebra faktiskt även om jag fortfarande tycker det är svårt och jobbigt att ta mig dit.
Jag vill verkligen träna mera och jag vill tycka det är roligare än vad det är.
Tappar alltid fokus efter ca 30 minuter, men zumban i förrgår klarade jag mig lite längre.
Ska prova Street på tisdag tänkte jag.

Ringde och sa hejdå till J idag, han åker till Thailand i morgon och blir borta ca 6 månader, fick en liten tår i ögat, kommer sakna honom.
Det är mer och mer som försvinner ur mitt liv, känns som om det inte är så mycket kvar nu.
Känner tomhet och ensamhet men känner inte mycket mer än så.

Nu ska jag träna, spara pengar och skita i allt annat.

Ska byta nagelteknolog. De två jag går till ligger i stan och är ganska dyra, ska försöka byta till någon närmare där jag bor och billigare och de pengar jag sparar på att byta ska jag lägga undan.
Jag hoppas kunna spara lite pengar på det och på att jag har bytt mitt comviq abonnemang, jag måste titta över vart pengarna går, det är svindyrt att leva, allt har höjts men lönen höjs inte i samma takt och nu börjar det bli svårt att få det att gå runt vissa månader. Det är dyrt att leva ensam.

Saknat R ett par dagar nu. Tänkt för mycket på det som var och hur underbar han var mot mig. Verkar inte som om någon annan kan känna som han kände.
Jag betyder inte ens så pass mycket för någon så de orkar och vill höra av sig en gång i veckan. R ville prata med mig flera gånger per dag, vi kunde sitta timmar i telefonen. Han var så söt och go och vi hade så mysigt ihop. Jag undrar om jag någonsin kommer få uppleva något sådant igen.

Jag saknar det vi hade.  För två år sedan så började vi bli kära i varandra. Tänk att det gått två år sedan jag fick smaka på lyckan.

Sinnesro

Bloggar

Jag försöker blogga i en annan blogg också, där är jag inte anonym och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna blogga nu när jag är van att skriva exakt vad jag känner och tycker.
Den bloggen har vänner och kollegor och den bloggen har mitt namn och jag vet att R vet om den bloggen.
Nu tror jag ju inte att han läser den men det känns ändå privat vissa saker och det är svårt att skriva om allt när man vet att vänner och kollegor läser.

Så jag försöker blogga privat här och lite mindre privat där men det är svårt att skriva underhållande och öppet utan att blott mig själv för mycket.
Denna blogg är ju mina innersta tankar och känslor. Här finns ingen censur.

Det är svårt att hitta ett bra sätt att blogga öppet och ärligt men ändå rumsrent och inte såra någon eller blotta mig själv. Det är mycket lättare att bara skriva rakt av som jag gör i denna blogg, jag tänker ingenting utan bara skriver och skriver så fingrarna glöder utan att tänka en tanke på rätt eller fel eller hur det kan tolkas eller om det kan såra någon.
Så jag kommer nog fortsätta blogga mest här även om jag ska försöka blogga i den andra bloggen också lite.


Sinnesro

Träningen i Nov + Dec 2011

16 Nov          Afrikansk Dans                  1 timme
23 Nov          Afrikansk Dans                  1 timme
27 Dec          Core                                    30 min

/A

Träningsvärk

Ja då har jag tränat igen och gissa hur om jag är i kroppen efter ett Pump pass.
Men nu har jag klivit över två trösklar, dels hag jag köpt ett årskort på Forma och sen har jag pallrat mig dit ensam en gång. Så nu är man iaf igång, ska försöka gå på två pass i veckan iaf, men något är det med mig och träning för efter 30 min börjar jag otåligt titta på klockan och känna mig rastlös. Undrar om det inte är så att jag har lite adhd för jag har verkligen svårt att koncentrera mig och har alltid haft. Max 30 min sen tappar jag fokus.
Det är få gånger jag kan göra en och samma sak i över 30 min utan att tappa fokus, jag blir rastlös, börjar tänka på annat osv.
Trots att passet är kul och jag verkligen svettas och tränar på av bara fan så börjar jag gäspa och titta på klockan efter ca 30 min.
Men nu är jag iaf igång med träningen igen. Aj aj vad träningsvärken känns när man inte tränat på ett tag.

Nu kör vi…

Sinnesro

Välkommen 2012

Så var det äntligen ett nytt år och hoppet om ett bättre år finns åter där igen.

Fick nyårshälsningar från både I och J och det gjorde mig riktigt glad. Men annars var nyårshälsningarna få.

Var med tre par på nyår, och trots att jag ibland kände mig lite ensam så måste jag säga att det inte var så farligt. Dessa tre par var väldigt goa och såg till att jag inte skulle känna mig utanför och vi hade jättetrevligt.
En del snack om kärleken och hur tufft det är att vara singel pratade vi om och de förstod mig och stöttade mig superbra, de var verkligen jätte goa och jag har nu fått två nya vänner.
En av de som var där är vän med en gammal dejt till mig, jag var väldigt kär i honom, tror det var 2006 men han bara försvann och svarade inte på mina samtal helt plötsligt och jag minns hur ledsen jag var av det. Ryktet sa sen att han mådde jätte dåligt och att han blev sjukskriven och var deprimerad i många år. Men nu mår han tydligen bra igen sedan ett bra tag och de tyckte jag skulle prova att sända ett sms till honom.
Kanske ska jag göra det? Vad har jag att förlora?

R verkar leva med Kattis och de verkar väl kanske ordat upp saker och ting för han har inte hört av sig sedan oktober, kanske var det vara så att jag var en tröst när dom hade det jobbigt eller kanske var jag en plan b eller nåt, eller så är det så att han faktiskt respekterar och vet att jag inte vill ha en relation med en aktiv missbrukare och därför inte hör av sig när han är aktiv. Vad vet jag, men jag försöker att inte tänka på honom försöker bli kär i någon annan men det är inte många man får chansen att falla för precis.

Den där G som verkade vara så intresserad vågar inte höra av sig, han skriver att han ska ringa men än har han aldrig ringt, så vi får väl se vad som sker.
Sen är det väl inte så mycket mera, de få som skrivit till som varit okej, har försvunnit som vanligt.

J åker snart till Thailand och I har inte ofta tid att träffa mig.

Kanske ska jag bara hänga med lite killar och se vad som sker? Prova och bara vara. Inga krav, inga hopp och inga förväntningar, utan bara hänga och se.
Funkar det tro? Eller kommer jag bli olyckligt kär? Nåja så här kan jag inte ha det i mitt liv Jag måste prova något nytt och att leva i celibat har ju inte gjort någon lycklig och inte har jag blivit gift eller älskad för att jag håller på mig och är tråkigt trogen någon kärleksdröm som inte finns.
Kanske ska jag bara hänga lite och se vad som sker. Obs! med detta menar jag inte att jag ska knulla med allt och alla så ni behöver inte predika om att jag ska spara mig till den rätta vilket inte alls är bevisat är den rätta metoden, iaf.
Jag menar bara att jag träffar flera och bara är, vill jag knulla så gör jag det och vill jag det inte så gör jag inte det, men bara hänga och se vad som sker.

Sen ska jag försöka träna mera och hänga på gymmet mera och se om någon raggar på mig, om inte annat så blir min kropp bättre och friskare om jag tränar mycket. Nu har jag ju bytt gm så kanske har detta nya gym mera raggning potential.
Sen ska jag renovera mitt badrum fast jag har en hyreslägenhet.
Detta är mina planer för det nya året.
Så det så!

Sinnesro

RSS 2.0