Träning

Jag har verkligen kommit igång med min träning.

Nu har jag även köpt lite snygga träningskläder.
Längtar tills nästa träningspass, då jan kan använda alla nyinköpta grejer.

Blir spinning på måndag och sen träning med PT på tisdag. Hon ska försöka få mig att tycka om styrketräning.  Vi får väl se om hon lyckas.

Jag vet inte varför jag inte tycker om styrketräning, jag får det helt enkelt inte att fungera när. Är man två så är det kul och jag tar i och kämpar på som fan, men tränar jag själv så blir det bara ett virr varr bland maskinerna och hantlarna. Jag lullar omkring och tappar fokus. Ger upp och tröttnar. Det blir bara ingen bra träning, jag blir inte ens svettig.  Jag fuskar och tröttnar snabbt.
Vi får väl se om Pt Vicky kan ändra på mig.

Det vore ju bra om jag kunde tycka om styrketräningen eftersom jag jobbar så tokiga tider så är det inte alltid jag kan gå på pass
Men jag älskar ju mina pass och styrketräningen är inte min grej. Jag hoppas en Pt kan ändra på mig, men jag är tveksam.
Jag längtar verkligen till i morgon då jag äntligen får spinna igen. Saknar det grymt mycket.
Får ont i svanskotan dock och ingen jag pratat med kan riktigt förklara vad det är som gör att jag får så ont.  Det gör ont när jag sätter mig. Det är inte ryggen som gör ont och inte rumpan, rumpan har redan vant sig av spinningen, det gick fortare än jag trodde.
Nej det är bara svanskotan som gör ont, precis som när man var liten och ramlat på isen eller när någon kille i klassen drog undan stolen så man satte sig på svanskotan. Så har jag. För det gör inte ont när jag går eller så utan bara när jag sätter mig.
Nåja jag ska fortsätta spinna, det går kanske över.
Spinningen är grymt kul och jag är så besviken på att jag missade alla helgens roliga pass. Men jobbar man så jobbar man. 7-19 hela helgen gör ju att träningen får vila.
Undrar hur mycket jag ”förstört” nu när jag inte kunnat träna på 5 dagar?

Men i morgon är det nya träningstag som gäller. Helt sjukt vad jag längtar. Trodde aldrig att jag skulle tycka så här om att träna, men mitt nya gym är verkligen inspirerande och kul.
Trots att inget hänt på vågen har jag inte tappat motivationen.

Snart är januari månad över och jag kan lägga upp månadens träning här i bloggen, då ska ni får se en skillnad från de andra månaderna. Lovar!

Sinnesro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0