Trött

Har inte så mycket att skriva, trött, ögonen blöder. Klockan är 4, några timmar kvar att jobba.
Slumrade till, drömde om R. Drömde att jag ringde och han svarade fast han inte viste om det så jag hörde han sitta i en bil och prata med en kollega. Han jobbade och levde på, jag satt i telefonen och ingen hörde att jag var där.
Vaknade, kändes skumt, allt va så verkligt.

Idag kommer kortet fram till hans syster. Undrar vart han är och när han får se kortet. Undrar om Kattis kommer skriva något på facebook på fredag, jag hoppas inte.

L skriver lite gulliga saker på facebook och gillar mina status uppdateringar. Han är söt. Men menar han allvar och är han stabil. Ville och vågar jag dejta?
Tänk om R kommer tillbaka, och tänk om L tar ett återfall sen, då mister jag kanske dem bägge?

Hoppas få komma till ögonläkaren snart, jag är så trött i ögonen hela tiden, orkar inte titta, vill bara blunda.

Jobbar med favorit killarna. Men jag har det lugnt på min sida, tittade lite på Solsidan med dom men somnade på slutet. Orkar inte ha ögonen öppna.

Orkar inte vara vaken, trött och uttråkad på livet. Kan inte R höra av sig snart?

Sinnesro

Kortet postat

Idag på eftermiddagen postade jag gratulationskortet till R. Dessvärre tror jag brevlådan hade hunnit tömmas redan, men eftersom det bara är tisdag så hoppas jag att kortet hinner fram tills på fredag då han fyller.
Han står fortfarande skriven hos sin syster. Tackar högre makter för det.
Kattis har inte nämnt hans namn eller antytt att han finns i hennes liv, tackar högre makter för det med. Men försöker förebereda mig mentalt på att det kan stå något på fredag då R fyller år. Men jag hoppas att hon inte skriver ett skit, för det kommer göra så ont.
Jag tror han blir glad av kortet, när han nu får det. Undrar vart han är. Undrar om han kommer höra av sig. Undrar så mycket om honom att jag snart blir galen.  Tänker på honom massor!

J har äntligen tilltalat mig på facebook, jag grattade honom på namnsdagen och då fick jag ett tack och en J och sen gillade han min kommentar, så ett plus framåt. Lite kul iaf.

L  la upp en bild på sig själv idag på facebook som fick mig knäsvag. Han är så satans snygg att jag dör!
Kommenterade hans bild med ”Shit va fin du e!” Fick då ett svar privat.
L: du e fin du me hjärtat...
Jag: Tack va go du e Söt. Kan inte sluta titta på bilden...du e så vacker och fin...
L: tack sötnos va go du e... dito..jag e ju sjukt trött på kortet..hade suttit å lirat poker hela natten;) en blött puss på kinden får du av mig.
Jag: En stor blöt puss på dig med Söt. Du är så grymt vacker trött eller inte ....Puss
L: tack sötnos...du e vacker du me både innuti å utanpå.puss
Jag: Dito ♥Puss

Han är bara så satans fin L. jag hoppas så att han håller sig drogfri för om inte R snart kommer tillbaka så kidnappar jag denna söta gosse, om han nu är drogfri. Han gör något med mig, han är fin. Men heroinet skrämmer mig, orkar inte med ett återfall till. Orkar inte med mera problem och subutex som han går på skrämmer mig också. Är man drogfri när man tar subutex? Är man stabil när man går på subutex och hur påverkar det honom egentligen?
Min svägerska kan mycket om detta men jag kan ju tyvärr inte prata med henne och framförallt inte om detta.  De vill ju inte ha något med mitt skitliv att göra och då vill ju jag absolut inte komma med sådana frågor så de får vatten på sin kvarn. Om jag någonsin ska prata med henne igen så ska det inte vara några problem i mitt liv iaf. Aldrig mera ska jag prata med henne om mitt inre och mina känslor, speciellt inte om problem. Aldrig.

Min bästa killkompis F har typ gjort slut med sin tjej och det är kaos där hemma. För första gången på 1 år så känner jag mig tacksam för den sitsen jag sitter i, för de sitter i en värre sitts.
Jag får ångest bara jag tänker på det. Det gör ju så satans ont när någon gör slut. Hur det känns att göra slut vet jag inte men jag hör på F att det inte är lätt och jag förstår honom och lider med honom också. Men hans tjej har det värst. Fy fan för hur hon mår nu. Jag skulle aldrig byta.
Jag är fan tacksam att jag är ensam. De värsta tårarna har ju redan runnit. Det värsta är över för mig. Iaf för denna gång.
När det kommer till hjärtekross så lider jag så enormt, inget jag ens  önskar min värsta ovän. För mig är det värre än allt. Hjärtekross och att djur dör, jag kan inte hantera det, jag får panik ångest bara jag hör talas om det. Kan knappt skriva om det, ångest, ångest och ångest.

Varit på ganska dåligt humör ett tag nu, dels såklart för att inget händer, att inte R hör av sig. Mitt liv står still och jag är nere. Vänner sviker och jag känner mig allmänt ensam. Men sen är jag också väldigt lättirriterad eftersom jag har så himla ont i mina ögon och är grymt trött i ögonen hela tiden, men värst är värken.
Började lite för ca 1 år sedan, va hos optikern och de gav mig starkare terminal glasögon på jobbet. Sen sa det att jag kanske borde tänka på att skaffa glasögon eller linser även på fritiden.
Eftersom värken blivit värre och värre och sista månaderna varit olidligt så gick jag till optikern, en annan denna gång och efter ett par tester så gav hon mig en remiss till en ögonläkare eftersom hon ansåg att man inte kunde ha så mycket besvär och ha så ont av det lilla synfelet jag hade, för jag ser riktigt bra. Så nu väntar jag på en läkartid. Hoppas de kan hjälpa mig för att vara såhär trött i ögonen hela tiden och sen denna satans värk till och från gör att mitt humör inte är på topp precis.

Nu håller jag tummarna och väntar igen på allt, på läkartid, på våren, på ett tecken från R, på livet.
Medans jag väntar så blir det träningen som får vara mitt tidsfördriv. Börjar tycka det är riktigt kul faktiskt.

Sinnesro

Shoppingen över

Så var vårens shoppingresa till Ullared och Gekås över.
2600 kr fattigare och 127 varor rikare.
Hade en toppenresa med mina vänner, super kul. Men jag hade helt klart kunnat shoppa ett par timmar till.
Vi kom dit vid 12 och bussen åkte ca 17.30 igen. Jag lämnade varuhuset Gekås 16.45. Jag älskar att shoppa på Gekås.  Eftersom jag kom hem mitt i natten och skulle upp och jobba idag så har jag inte hunnit packa upp utan det blir kvällens aktivitet.
Här är lite av vad jag kommer ihåg jag köpt. Smink, sminkredskap, nagellack, nageldekor, spa grejer, jeans, 3 toppar, rengöringsmedel, en jacka, födelsedagspresenter till 3 vänner och 2 barn, kökshanddukar, stekpanna, sockerkaksform, plåster, tandborstar, tandkräm,  3 st deodoranter, dagkräm, hårspray, hårskum, hårspännen, hår klämmor, sport bh, c-vitamin, diskhandskar, kattmat, hundleksaker till mina vänners hundar, biltvätts grejer, pärmar, ja som sagt 127 grejer blev det och vi hade så kul och trevligt.

Eftersom det är exakt 1 år sedan jag och R hade våran sista helg ihop så var det ett måste att hitta på något denna helg som kunde få mig att tänka på annat.
Jag saknar honom så otroligt mycket och jag hoppas så att han snart hör av sig igen. Jag älskar honom så otroligt mycket fortfarande, även fast jag inte sett honom på snart exakt på dagen 1 år så älskar jag honom så enormt mycket och som mitt liv ser ut nu så är han värd att vänta på, jag har inget annat för mig så jag kommer vänta ett tag till.

Nästa helg fyller han 30 år. Ska skicka ett födelsedagskort till honom. På kortet står det: ” Vill bara önska dig en fin födelsedag” Sen tänkt jag skriva, tänker på dig massor. Tusen kramar A.
Hoppas kortet kan få honom att höra av sig igen och ge honom kraft att kämpa vidare för sig och för oss.

Fan vad jag längtar efter honom. För ett år sedan låg jag i hans famn, jag var världens lyckligaste och jag njöt av alla minuter med honom. Allt vi gjorde alla minnen.
 Vi hade ” Earth hour” förra året tillsammans, så mysigt.  Allt påminner om honom.
Allt var så härligt och underbart och minnena är det finaste jag har.

Så helgens shopping var bra, jag behövde shoppa bort lite ångest och frustration för saknaden är olidlig.
Men nu är jag åter igen i ångest, frustration och saknad. I kväll när jag får packa upp kanske det blir lite kul igen, men sen är det nog bara träningen som kan få mig att tänka på annat, för annars är R i mina tankar ständigt.

I morgon blir det kurs och sen Body pump på kvällen så osäker om jag hinner blogga i morn.

Sinnesro

Livet Suuuuger

Allt skiter sig, allt är piss och jag blir snart totalt galen. Dessutom har jag pms!
Jag är på så dåligt humör och jag är så förbannat trött på mitt liv att jag dör!

Sovit typ 4 timmar i natt eftersom min ena katt var förstoppad och satte igång att spy och ha sig i natt, jag fick torka spyor och försöka få igång hans mage, liten han är ju så söt. Han mådde så dåligt och man verkligen såg hur ont han hade det. Men efter mycket om och men fick han gå på toa och sen mådde han bättre.
Hade bokat ett Body pump pass klockan 10.00 så det var ingen mening att gå och sova, så jag höll mig vaken. Var på dåligt humör sedan i går och det skulle bli så skönt med ett redigt Body Pump pass så jag fick ur mig allt irritation och frustration. Jag behövde det verkligen.

När jag kom till träningen så var passet istället pga. något jävla rörarbete som gjorde att det inte gick att vara i lokalen, så där stod jag, jag kände att tårarna nästan kom. Jag orkar bara inte mera.
Gick in på tråk gymmet och försökte så gott jag kunde, jag hade ju åkte hela vägen och dessutom betalat 20 kr i parkeringsavgift så det va väl lika bra att köra lite. Men jag kände mig som en yr höna bland alla maskiner. Har ju ingen rutin och inte haft något instruktion så jag vet inte riktigt vart allt finns.
Gick på någon step maskin i 10 minuter så mina knän höll på att gå av och sen tränade jag lite maskiner och avslutade med 30 min promenad på bandet. Så det fick duga men jag blev inte på bättre humör och jag blev inte av med min frustration och irritation utan den va värre, trots 1 ½ timmes träning.

R finns det inget spår av och hans telefon är avstängd, ringde honom två gånger igår. Kan han inte ringa mig??? Ett litet tecken, snälla! Jag får panik snart. Vart är han???

L hör inte av sig och J har haft en tjej tydligen, men det är nu slut. Pratade lite på facebook chatten i morse men fick ingen bra respons, men han sa att han bara varit seg att det va därför han inte skrivit och när jag frågade om det var om det va personligt så sa han att det inte va det utan att han bara varit seg, vilket jag inte tror helt på men okej. Sen frågade jag om tjejen, det var en svensk tjej som tydligen va ett stolpskott och han va bara glad att det va över typ.
Men han verkade ju inte super överlycklig över att chatta med mig, för det tog tid mellan raderna och sen försvann han titt som tätt och till slut var han bara borta. När jag kommenterade hans status på facebook så svarade han på den andra kommentaren en annan skrivit men han kommenterade inte min kommentar. Suck. Känner mig dissad och jag blev deppig och lite avis när jag såg att han haft en annan tjej, vet inte varför egentligen men det kändes dock. Och sen att han liksom inte hör av sig fast jag skrivit till honom flera gånger känns ju mottligt kul. Men nu svarade han iaf när jag skrev på chatten så det va väl lite kul, han kunde ju ha ignorerat mig där också.

Det händer absolut ingenting i mitt liv, det känns som om jag står och trampar i kvicksand. Allt är tråkigt och det händer ingenting. Jag bara jobbar, städar, tittar på tv och sover typ.
Mina vänner är fan knäppa i huvudet, inte alla men en hel del av dom. Så trött på dom och vissa är rent av elaka och egoister.

Min bror har nu tagit bort två av våra gemensamma vänner på facebook för de är osams vilket gör att jag hamnar lite i kläm och det är skitjobbigt tycker jag.

Idag är dessutom en sådan där skit dag, då alla småsaker händer, man tappar tvålen i duschen och öppnar man något skåp så rasar allt ut osv,ni vet. Ja, en skit dag!
Jag får helt enkelt P A N I K av mitt skitliv!

Gick till terapeuten, efter 45 minuter samtal mådde jag faktiskt lite bättre, jag fick sitta och gnälla av mig och få lite stöd och råd. Men jag blir irriterad över att hon inte tror på R. och sen tyckte hon att jag skulle gå på bio själv, vilket är en absolut mardrömstanke för mig, att gå på bio ensam, jag som knappt kan hyra en film ensam. Jag har bara någon fobi av att göra vissa saker ensam.
Så jag gick hem och rensade lite på balkongen, en liten vårstädning helt enkelt och nu sitter jag här och bloggar på min lediga dag, en hel eftermiddag framför mig och en hel kväll. Vad ska jag göra?
Blir väl till att städa av något slag, det är det enda som finns att göra. Men jag dammsög igår så det är väldigt lite att städa, men något katthår finns det väl, min köksmatta drar åt sig allt så den kan jag ju dammsuga sen tror jag att jag ska bädda rent i sängen, men sen vet i fan.

Mitt liv suuuuuger! Snälla R hör av dig NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sinnesro


Frustrerad.

Blir snart galen, ingenting händer!
Kan inte R ge mig ett livstecken? Kan inte det hända något i mitt liv?
Tack gode gud att jag har Ullareds resan att se fram emot.

Jag är så frustrerar och uttråkad, livet suger och ingenting händer. Inte ett spår av R.
L skriver inget och J får jag ingen respons av även fast jag kommenterat han på facebook vid flera tillfällen. 
Mitt liv är så odramatiskt och tråkigt, det händer ingenting.
Om R ändå kunde ringa igen. Det är snart två månader sedan han ringde, vart tog han vägen?
Vad fan hände?

Försöker hålla mina vänner på lagom avstånd, blir bara besviken och sårad när jag släpper in dom för nära har jag upptäckt. Jag drar mig lite undan för jag orkar inte bli mera besviken. Det är ett fåtal som jag törs släppa in numera men även dom jag litar på har jag märkt att jag inte berättar allt för.
Mina två killkompisar A och F är underbara, de är fan de som lyssnar och förstår bäst. A träffar jag ju på jobbet och kollegorna har nog börjat undra, men det bjuder jag på.

Han är iaf väldigt snygg och luktar så gott att det blir farligt.
Han älskar en annan och jag älskar ju R så det är ju inget mellan oss, men jag kan ändå inte låta bli att tänka tanken ibland.
Jag  saknar ju sex enormt mycket. Nu är det ju snart tre månader sedan jag fick sex och innan dess va det ju ännu längre sedan. Det är idag exakt 1 år sedan jag hade sex med R senast.
Måste tänka på annat. Min kropp skriker efter närhet och sex.
Det blir ännu värre när man har pms, det är sjukt men jag tänker sex hela tiden när jag har pms.
Jag älskar sex, det är så underbart att få vara med någon man tycker om och bara njuta och släppa allt och bara ha tok skönt sex, det finns inget bättre.

Får träna istället.
Bokat in två Body Pump pass, och bokningen är bindande så nu finns det ingen återvändo.
Skulle vilja träna något i morgon också men hittade inget pass och jag har ännu inte vågat gå loss på gymmet ensam. En sak i taget, kanske är det lättare efter man har haft sin instruktör och fått allt beskrivet och en ordentlig genomgång av allt, just nu känner jag mig bara dum och vilsen på gymmet.

Ska iaf köpa lite snygga träningsgrejer i Ullared så kanske det blir lite kul. Även om jag går på en kommunal simhall och tränar och det är alla typer av människor där så är jag nog den som klär mig slappast. Jag har ett par gråa stora träningsmjukis byxor med ordentligt gällivarehäng, ett blått linne och en vanlig bh. Så nu måste jag iaf köpa en bra tränings bh och sen skulle jag behöva ett par tränings handskar för jag får valkar i händerna redan, kan ju bero på att jag tränar med ringarna på men jag tar aldrig av mig min mammas ringar. Aldrig.

Livet går, jag gråter inte varje dag längre, jag överlever en dag i taget, men sakanden är så satans jobbig. Ett år utan R och ändå minns jag hans kyssar och hans röst som om det vore igår.

Sinnesro


Tankar

Ont i huvudet. Kanske för att jag tänker för mycket.
R har jag inte sett ett tecken ifrån. Får vara tacksam att jag inte sett något tråkigt heller, inga nyheter är bra nyheter. Så länge han lever och andas finns det hopp. Jag älskar honom än.

Jag fyller 38 år i år. Även om jag fortfarande får visa legg på bolaget ibland och vet att jag ser ung ut för min ålder så är jag trots allt 38 år i år.
Förutom att min mamma dog när hon var 39 år och jag ev bär på samma sjukdom så har jag inte sådan panik för min ålder. Men det är det här med barn som bekymrar mig.

Min enda och min högsta önskan sedan jag var jätteliten har varit att få gifta mig med mannen i mitt liv, få två barn eller fler, bo i villa eller radhus och leva familjeliv med mycket kärlek.

Nu måste jag försöka förbereda mig på att det kanske aldrig blir så.
Barn kommer jag kanske aldrig hinna få.

Alla säger att få barn är det underbaraste som finns, ingenting är som det och ingenting är så stort som det.
Flera säger att ” det där kommer du förstå den dagen du får egna barn”.
Även om de inte menar illa så sårar dessa ord.
Ska jag inte få uppleva det finaste som finns, det som är större en livet? Kommer jag aldrig förstå? Kommer jag aldrig få bli mamma? Det skrämmer mig.
Men det som skrämmer ännu mera är att få bära denna sorg ensam.

Sinnesro

Ett meddelande skickat

Skickade idag ett litet meddelande till R på facebook. I går är det nämligen 1 år sedan vi var på bandyfinalen. Så jag skickade en länk med ett filmklipp från den finalen där våran flagga syns och sen skrev jag.
Kommer du ihåg? Du och Jag, snöstorm och våran fina flagga ;o) Pok Tänker på dig.

Vet inte om han kommer åt internet och ser detta, men nån gång ser han det kanske iaf.
Något måste jag göra för att något ska ske. Om han nu tvekar eller om han av någon anledning tror att jag inte finns kvar.
Jag har gjort vad jag kunnat och det känns rätt, nu ska jag ligga lågt tills han fyller år.

Sov gott när jag kom hem från jobbet i morse, slappade hela dagen, satt och tittade på skidorna på tv, gjorde ett fotbad och fixade fötterna. Bara tog det lugn och tog hand om mig själv.
Pratade med en min vän S. Vi hörs ju nästan aldrig och idag när vi pratade så var det kallt och trist, vi har helt enkelt inte så mycket att säga varandra. Vi tycker inte lika om nåt och hon har en tendens att vara lite besserwisser. Så när vi började prata lite träning så skulle hon självklart börja lära mig alla muskler, muskelfästen, vad som sker vid vätskebrist osv.  Hon menar kanske väl men det blir så jobbigt när hon ständigt ska lära mig allt som om jag vore helt obildad.
Vill jag något så har jag en egen träningsexpert jag frågar på min favorit tränings blogg. http://lavitadilovisa.blogg.se/

Trött på det mesta, irriterad, vill sova.
Behöver komma bort, bort från allt och alla.
Nästa vecka kan jag shoppa mig lycklig för en stund iaf på Gekås. Längtar.

Sinnesro

Trött

Grymt trött, skulle kunna sova dygnet runt, varför är jag så trött?
Onsdag, bäddade ner mig för att se den nya polis serien som kl 21.00 skulle sända del 2. Tittade klart på ”halv åtta hos mig” Sen mins jag inget mera. Så någon gång mellan 20.00 och 21.00 somnade jag för jag vaknade kl 09.00 på morgonen efter och upptäckte att jag missat polis serien med råge.
I går torsdag, var jag så trött att jag bäddade ner mig i sängen vid 20.00 för att titta lite på tv, vet inte när jag somnade men jag tror det va till 22.00 nyheterna och sen vaknade jag av att en av mina katter väckte mig kl 09.30 dagen efter. Hur mycket kan man sova?

Nu sitter jag på jobbet astrött och ska jobba hela natten. Va ute och åt med några vänner och firade min absolut bästa vän sedan många år. Trevligt hade vi, bowlade och åt gott. Men nu sitter jag på jobbet och är så trött igen.
Varför är jag så trött? Jag skulle kunna ligga i min säng och sova dygnet runt känns det som.

Fick pausa från träningen ett par dagar, träningsvärken jag hade i armarna var nog mer än bara träningsvärk men nu känner jag mig lite redo igen, bowlingen blev dagens träning och sen så blir det nog ett core pass hemma i morgon och sen ett step pass eller ett core pass på gymmet på måndag.
Längtar till nästa body pump pass. Nackdelen med att jobba som jag gör är att man inte kan få in så bra rutin och man kan inte gå på samma pass. Utan får leta efter pass varje vecka som passar ens schema. Jag är ju lite mera av en rutin människa så jag hade hellre haft bestämda träningsdagar och bestämda pass. Men nu är det som det är och jag får helt enkelt försöka gå på det jag kan gå på. Minst ett pass i veckan är minimum och sen träning hemma. Men jag hoppas hitta iaf tre pass i veckan att gå på. Längtar tills jag kommit in i träningen ordentligt, vill se resultat, vill träna mera.

Ringe R idag, tog många timmar, ja flera dagar innan jag vågade och efter jag hade bestämt mig, men idag kl 13.00 typ så ringde jag. Telefonen var avstängd även denna gång.
Analys: Antingen behandlingshem, bytt nummer eller ute på fyllan. Hoppas och tror på behandlingshem.
Jag har gjort vad jag kunnat, sen blir det ett födelsedagskort till honom när han fyller 30 år.
Tänkte skriva (förutom kortets egna text) Tänker på dig massor. Tusen kramar A.
Vill skiva puss och jag älskar dig med hela mitt hjärta men anser att puss kan bli för mycket och att jag älskar honom kan nog skrämma slag på honom, så det får bli, tänker på dig massor och tusen kramar.
Vad tror ni om det?

Sinnesro

Träningsvärk

Idag gör det ännu ondare, armarna. Fy fan vad träningsvärk kan göra ont alltså. Men om det fortsätter så här kommer jag ju snabbt få fina muskler på min kropp. Så fort värken är lite mindre är det dags för ett nytt pass, hoppas på att kunna gå på något pass i morgon kväll. Body Pump eller Core. Men idag kan jag knappt röra mig, AJ va ont det gör!

I morgon ska jag träffa min Moster, vi har inte träffats så mycket efter att min mamma dog för 25 år sedan, trots att vi alltid bott i samma stad. Något blev väldigt fel när mamma dog och hela hennes sida av familjen försvann från oss.
Första året efter min mammas död höll moster och morfar mfl. Kontakt, men sen försvann de mer och mer. Jag vet inte varför men tror de blev arga när min pappa skaffade sig en ny kvinna.

Jag och min bror var bara barn och vi förlorade allt.
Som barn hade jag allt, mamma, pappa, bror och lagom stor släkt, jag stod väldigt nära alla. Varje sommar var vi på morfars landställe och min äldsta kusin var som min storebror. Vi umgicks jämt min familj, min morfar och min moster och hennes familj. Sen efter min mamma dog miste jag allt. Mamma dog snabbt av bröst cancer, pappa blev deprimerad och började dricka, min lillebror började tidigt sniffa lim och dricka alkohol, sen försvann min moster och hennes familj, och även min morfar tog avstånd. Så från att haft den bästa och tryggaste barndom med all kärlek ett barn kan behöva så stod jag där helt ensam. Så sedan jag varit 12 år har jag klarat mig själv.
Min morfar gick så långt så han skrev av mig och min bror från sitt testamentet.

Åren gick och min kusin och jag höll kontakten någorlunda till och från under de första åren men inget annat från de andra och efter ett tag miste även min kusin och jag kontakten.
Men tack vare facebook har jag nu fått upp kontakten med bägge mina kusiner och min moster.

Självklart är jag fortfarande besviken på det som skedde, vuxna borde inte svika barn och det ligger på de vuxna att hålla kontakten med barnen. Så enkelt är det. Men nu är det som det är och nu har vi kontakt igen, ingen mening att bråka om det gamla och jag behöver min moster för att få uppgifter som kan hjälpa läkarna att genforska och hjälpa mig med min cancerrisk.
Sen vill jag veta mera om min mamma och min släkt. Så jag är tacksam att vi fått upp kontaken och förlåter det gamla även om jag aldrig kommer glömma.

Min äldsta kusin och jag har alltid stått varandra närmast och även idag är vi som syskon, inget ont om honom. Han va själv ett barn. Jag älskar min kusin och har alltid gjort.

Var ute och åt med en manlig kollega från jobbet igår, super trevligt och det var riktigt kul att ha en man framför sig igen, det var ett tag sedan man tittade in i en mans ögon.
Han är olyckligt kär i en tjej och har dessutom en sambo så det är absolut inget mellan oss. Tyvärr kanske jag ska säga för han är både trevlig och super snygg. Men han är tagen.
Vi pratade mycket om allt och vi hade väldigt trevligt. Han anförtrodde mig massor som ingen annan vet och av någon anledning så lättade han på hjärtat om mer än vad han brukar göra för folk, sa han.
Jag har kanske den inverkan på folk ibland och det är jag stolt över.

Annars inget nytt om något, R har inte hört av sig, L skriver lite på facebook men mer som en oskyldig flirt för jag är osäker på om han verkligen är intresserad i verkligheten, men vi ger varandra lite värmande ord ibland iaf.
J svarar inte på tilltal, han skriver på facebook nästan varje dag men när jag gillar eller kommenterar något så får jag ingen respons. Inte ett ljud sedan januari. Så honom är det nog lika bra att glömma men jag skulle gärna träffa honom när han kommer hem, för vi hade trevligt och jag kunde vara med honom och ha trevligt på alla sätt med honom utan att bli så kär. Perfekt att ha en liten romans med i sommar om inte R kommer tillbaka och ingen annan dyker upp. Men vi får väl se, jag hoppas fortfarande på att R och jag ska bli ett lyckligt par en dag och att allt blir bra.


Vännerna blir färre och färre men jag orkar inte bry mig, tvärtom.  Bara bra om de falska vännerna försvinner, då slipper jag ju dom.
En av mina fd bästa vänner, vi hördes flera timmar varje dag, vi pratade alltid och vi pratade om allt. Sen efter jag blev tillsammans med min förra kille (han i Turkiet)så började hon förändras, hon sa att hon inte orkade prata i telefonen så mycket, att det tog för mycket tid och sen tyckte hon att jag pratade för mycket om min dåvarande pojkvän. Samtalen blev kortare och kortare men vi hördes lite varje dag. När han lämnade mig ringde hon mindre, hon tyckte jag skulle rycka upp mig och sen sa hon att telefonsamtal tog för mycket av hennes tid. Men vi hördes trots det nästan varannan dag även om samtalen var väldigt korta.
När jag träffade R så fick hon inget veta i början eftersom hon inte hade tid att prata med mig, man hinner inte berätta så mycket av de korta samtalen vi hade när hon satt i bilen på väg hem från jobbet, samtidigt som hon skrek på medtrafikanterna, men då blev hon lite putt över det och sen när R försvann så försvann hon nästan helt. Hon tyckte jag skulle lägga in mig på psyket eftersom jag var så ledsen hela tiden. Vi hördes mindre och mindre och vi pratade kallare och kallare.
 Nu hörs vi ca 1 gång i veckan, vi pratar inte om något utan bara snabba och enkla samtal, kallt och kärlekslöst. Jag vet inte vad som kommer ske med våran vänskap, men just nu är jag väldigt besviken.
Hon säger bara att hon inte vill prata i telefonen för hon tycker det är slöseri med tid. Hon har aldrig tid att ses om inte jag åker hem till henne och jag tycker gott att hon kan ta sig hem till mig ibland, Hon är aldrig hemma hos mig. Så på den vägen är det. Vår vänskap rinner ut i sanden och ju mera respekt jag vill ha och ju mera jag står på mig, ju mindra vänner blir vi.

När man är en nickedocka som tycker som alla andra och inte säger något emot någon och alltid ställer upp, alltid har tid och inte tar tid eller plats, och aldrig gnäller utan lyssnar snäll, då duger man. När det behövs lånas pengar eller det ska åkas till Ikea och man vill ha någon med bil och körkort, då duger man också, men fan inte annars.
Äkta vänner är A och L och en till A. Sen har jag min killkompis F som alltid lyssnar och nu kanske killkompis A också om det fortsätter så som vi startat. Men många av mina sk vänner är jag grymt besviken på.

Åter igen vill jag bara rymma ifrån alla med min R

Sinnesro.

Igång

Nu har jag kommit igång med träningen lite mera, igår brände jag av ett tufft Body pump pass och satan vad skakis jag var i armar och ben i går efter passet. Idag fick jag knappt upp armen så jag kunde sminka mig och jag vågar inte tänka hur ont det kommer göra när träningsvärken sätter fart på riktigt. Men det känns bra, jag känner mig starkare mentalt.

Det var ganska många killar på passet och en va så snygg så klockorna stannar, självklart fick jag honom bakom mig så jag blev ju tvungen att ta i lite extra, ville ju inte vika mig framför honom, he he. Men eftersom det var mitt första pass så var min kropp ganska slut efter detta pass, armarna skakade och mina ben var svaga. Men nu är första passet gjort och det känns grymt skönt att vara igång  och jag är ännu mera taggad.

Nästa vecka ska jag få ögonbrynen och ögonfransarna fixade gratis, ska sitta som modell på en skola så jag får allt fixat. Skönt och kul.
Kommer även sitta sminkmodell mycket där i maj, ska bli spännande och lärorikt. Dessutom kommer jag få köpa sminket billigare och det är mitt favorit sminkmärke.
http://www.emitemakeup.com
Inom kort kan man äntligen se vart återförsäljarna finns och kan man inte ta sig till någon av dom så kan man ringa dom och få det hemskickat. Har fått en del frågor på min blogg om detta och nu har de äntligen fixat till sin hemsida.
Så vill ni prova ett grymt bra smink och en mascara jag personligen inte kan leva utan så gå in på
http://www.emitemakeup.com
Detta märke kommer även inom en snar framtid börja med en hudserie som jag är grymt nyfiken på att prova.

Fikat med min kompis idag blev inställt. Hon hade som vanligt inga pengar men ville fika ändå, när jag  ljög och sa att inte jag heller hade pengar så bokade hon av. Hon hade nog då med andra ord tänkt sig att jag skulle bjuda henne eller låna ut pengar till henne som vanligt, men nej, denna gång tänker jag inte bjuda henne, jag har bjudit henne så många gånger och hon bjuder inte tillbaka och låna ut pengar tänker jag ju absolut inte göra eftersom det tog henne två månader att betala tillbaka sist fast hon sa två dagar.
Nu är jag trött på henne och hennes översittarfasoner. Hon är jättego många gånger och hon har stöttat mig jättebra när jag var ledsen men hon liksom tittar ner på mig som om jag vore sämre och det är inte samma regler för mig som för henne själv.  Samt när hon pratar lyssnar jag och när jag pratar chattar hon på nätet samtidigt med massa killar och lyssnar inte alls.

Jag förstår mig inte på henne och igår sa jag att jag var besviken på att ingen står upp för mig och försvarar mig när idioten M säger massa elaka saker om mig. Då sa hon inget. Hoppas hon tog åt sig för det var bl.a. henne jag syftade på men jag vågade inte säga det rakt ut, fattar inte varför men jag vågade inte. Konflikträdslan slog in igen. Så jag sa att INGEN försvarar mig och jag får aldrig någon chans att försvara mig själv eftersom fegråttan M inte vågar kontakta mig.
Hon sa innan att hon tyckte jag var lite överkänslig. Men då får jag väl vara det, fan!
Skrev ju ett brev till den andra tjejen igår men hon har inte svarat, men tydligen skickade hon ett brev till min kompis, är inte det skumt?! Varför skickar hon ett svar till henne och inte till mig när det var jag som skrev?
Jag skriver till henne och hon skickar ett svar till min kompis?! Jag fattar fan inte mig på folk alltså.
Just nu känner jag att jag skiter i alla. Jag orkar inte med mina vänner, så många idioter som jag inte orkar ha i mitt liv.
Varför svarar hon inte mig men skriver till min kompis. Suck.

Dags att rensa upp bland många av mina vänner. En och annan vän som uppenbarligen inte är så mycket till vän, några får jag helt enkelt avveckla och vissa får jag nog bara acceptera är kompisar och inte vänner. Man måste lära sig att ha kompisar till olika saker helt enkelt och just nu behöver jag någon som är en vän, som kan stötta, förstå och trösta och tro på mig. Men dom är fan inte lätta att hitta, jag har ett fåtal.

Nu är det träna som gäller och spara pengar.
Jag vill ha massa pengar på sparkontot så jag kan göra saker när jag kommer på vad jag vill göra, jag vill inte att pengar ska hindra mig den dagen jag får ett tillfälle att göra något jag vill. Sen vill jag träna, träna och träna.  Orkar inte vara med folk så jag tänker sysselsätta mig ensam.

Sen ska jag snart till Gekås och det ska bli så grymt kul att shoppa loss.

Samlar mod till mig att ringa R snart igen, om det nu är en bra idé kanske ska jag vänta på att han ringer?
R har ju bara två vänner på sin nya facebook sida det är jag och en fd flickvän till honom, några av mina vänner trodde att han kanske hade en relation med henne också, vilket min magkänsla inte sa. Och YES jag hade rätt, hon har nämligen en pojkvän! Och det är inte min R utan en Tommy. Så skönt att få det bekräftat iaf. En sak mindre att funderna över, men ärligt talat har jag aldrig funderat över det, jag har inte trott att de haft något ihop. Men ändå skönt att få det bevisat så inte hjärnspökena kan vakna till liv.
Hoppas att R snart hör av sig, vill bara rymma från allt tillsammans med honom. Trött på allt, vill bara dra ifrån allt ihop med honom.

Satt och grät som vanligt till tv programmet ”ett barn i minuten” . Gråter konstant till det programmet, dels gråter jag så fort jag ser ett barn födas, det spelar ingen roll vad det är för program så fort barnet tittar ut så börjar jag gråta, deet är som att trycka på en knapp.
Men till detta program gråter jag hela tiden. Jag gråter för de är så gulliga mot varandra, att de är så kära i varandra, de är två, de har någon hos dom som älskar dom. De har varandra och de ska få ett barn ihop, det är så vackert och jag blir så ledsen för det är min högsta önskan och den önskan är så långt bort.
Så efter 1 timmes träning blev det 1 timmes tårar sen somnade jag tillsammans med mina katter.

Idag blir det tandhygienisten sen middag med en killkompis från jobbet.
Full rulle denna vecka, då slipper man tänka.

Sinnesro


Inte bra

Mycket som snurrar i skallen just nu.
Igår hörde idioten M av sig till en av mina vänner, hon som han bodde ihop med samtidigt som han typ bodde hos mig 2007.
För att göra en lång historia kort så, när jag var 15 år blev jag jättekär i killen som tog min oskuld, han och jag har haft förhållanden till och från sedan jag var 15 år och han har utnyttjat att jag varit väldigt kär i honom till och från. Men sista gången vi hade en relation så var han mer intresserad och han kämpade i nästan 6 månader innan jag efter blivit sviken av en annan kille föll in i hans famn igen. Vi hade en kort relation på nästan 3 månader då han gjorde allt för att manipulera mig och få mig att bli hans lilla pinuppa som gör allt för honom, men jag var starkare nu än som tonåring och efter att han svikit en gång för mycket, så bröt jag upp. Han hade då varit hotfull och ett stort svin som stulit massa pengar, och lurat till sig pengar, slagit sönder min dator m.m. så hade han en skuld på 9 000 kr till  mig. Jag hade fixat jobb till honom som han söp bort osv. Jag hade givit honom tak över huvudet och mat i 3 månader nästan osv. Men till slut fick jag nog och slängde ut honom, han skulle självklart betala tillbaka pengarna och efter ca 1 år av sms bråk om dessa pengar så kontaktade jag kronofogden som försökte driva in pengarna, men eftersom han är och var skriven hos sin mamma och inte hade en vit inkomst så kunde inte kronofogden driva in pengarna och jag fick helt enkelt ge upp.
Något år senare kontaktade en gammal vän mig, hon hade en misstanke som hon ville höra efter med mig och självklart hade hon rätt, under hela förhållandet jag hade med idioten M så levde han ett dubbelliv och var sambo med henne samt hade en flickvän i dalarna samt ett par älskarinnor.
Han använde ofta sin barn som ursäkt men istället för att vara med sina två barn som han sa så var han alltså med alla sina andra tjejer.
Hon bröt med honom 2009 jag bröt med honom 2007. Vi har varit vänner och hörts varje vecka sedan dess.
En annan tjej som han levde dubbelliv med sista tiden de var tillsammans kontaktade henne för något år sedan och vi tre har träffats och pratat om idioten och haft riktigt kul ihop. Nu har den tredje tjejen valt att gå tillbaka till idioten och nu har idioten kontaktat min vän. Han skriver ett långt brev och ber henne om ursäkt för allt han gjort med förklaring att han gick på tabletter och alkohol under denna period och viste inte vad han gjord. Han skriver att vi ska låta hans flickvän vara i fred och att han är seriös med henne osv och har förändrats. Han slänger sedan massa skit på mig, Undrar varför hon umgås med psykot A osv. han verkligen spyr galla över mig och sen skriver han att han gärna fikar med henne någon dag med hon får inte ta med mig och sen åter igen massa elaka smeknamn på mig.
Allt detta skiter jag fullständigt i, det bevisar bara att han är rädd för mig och att han inte vill veta av mig då han vet att han inte kan manipulera mig men han tror sig fortfarande ha en chans på de andra tjejerna. Så detta tar jag bara som en komplimang, även om jag inte riktigt förstår varför han hatar mig så, men det är väl för att jag är så stark.  Men lite obehagligt tycker jag nog att det är.
Men det som gör mig besviken är att ingen av de andra två tjejerna verkar stå upp för mig. Hon som gått tillbaka till honom kan jag väl förstå men min vän som fick brevet, hon står inte alls upp för mig eller våran vänskap och blir inte alls störd på allt elakt han skriver om mig och alla kränkande ord.
Hon svarar på hans brev men nämner inte ett ord om alla elaka saker han skriver om mig eller på något sätt skriver något om våran vänskap. Det sårar mig.
Idioten M har varit vidrig på många sätt genom åren och aldrig någonsin har någon vågat stå vid min sida och försvara mig, jag har fått göra allt själv. Stå emot hot och våld, samt hans enormt elaka, kränkande och vidriga behandling och ingen har hjälpt mig eller försvarat mig.
Allt detta har jag lämnat mig bakom mig och han är så borta ur mitt liv, jag skiter i pengarna och allt, bara tacksam att han är borta ur mitt liv. Men så sker allt detta igen. Han kränker mig och jag har ingen chans att försvara mig och min vän försvara inte heller mig.
Detta stör mig.  Kanske kan jag inte kräva det av henne, men jag hade absolut stått upp för henne och det är jobbigt att åter igen stå ensam och inte kunna får chansen att försvara sig eller veta att någon försvarar mig. Det stör mig.

Sen får jag ett brev från L.
Han är gullig och söt och jag tycker ju om honom, men detta meddelande gör mig lite förvirrad och besviken.
Jag hade skrivit att jag skulle på ett Al-anon  möte och han frågade då vad det va? Jag tyckte frågan var märklig eftersom han är en fd missbrukare och han har gått 12 stegs behandling och vi har dessutom pratat massor om det förut innan hans återfall i november.
Jag tänkte att han bara hade glömt ordet ” Al-anon” och svarade honom att det är ju samma som AA fast för anhöriga. Jag fick då ett svar som gör mig så förvirrad och besviken. ” Jassså.men e du anhörig till nån som håller på lr har hållt på lr?”
Vi har suttit i timmar i telefonen och pratat om min lillbror som är fd alkoholist och narkoman och nu varit nykter och drogfri i 9 år. Min Pappa som är fd alkoholist och nykter sedan 7 år, min brors svägerska som är fd heroinist och alkoholist och sist men inte minst R.
Vi har suttit i timmar och jag har anförtrott honom och delat mina tankar kring allt detta, men han verkar inte minnas en bokstav?! Jag trodde så mycket mera om honom och nu känns det tomt.

Det är bara R som är vettig, det är bara han som förstår, det är bara han som är äkta, det är bara han som känner mig. Jag måste vänta på honom, det finns ingen annan som kan ge mig det han gav mig.
Jag bara hoppas att den R kan komma tillbaka. Jag saknar min nyktra och fina R.

Igår satt jag och drömde mig bort som vanligt om R. Satte på tvn för att skingra tankarna. Tittade på 112 och då filmade de från Uppsala såklart och som om det inte var jobbigt nog så är jag nästan säker på att de filmade från restaurangen R bjöd mig på middag och precis vid hans behandlingshem han bodde på när vi var tillsammans, det gjorde så ont att minnas alla de fina minnena, det kändes som om det vore igår, jag saknade honom så mycket att jag knappt kunde andas.
Ville ringa, vågade inte, vet inte om det är en bra idé, tvekade, tog telefonen, tvekade igen. Men jag ringde inte. Vet inte om jag gör rätt som inte ringer, kanske borde jag ringa, men samtidigt så borde jag inte ringa. Jag vet inte vad som är rätt eller fel. Jag vet inte vad jag ska göra.
Men jag har köpt ett gratulationskort tills hans födelsedag 1 april.

Gick på ett al-anon möte på kvällen, mötet va bra och jag mådde bra av det, sen var det min tur att dela och jag babblade på och tiden rann iväg så de var tvungna att avbryta mig. Jag var sist att dela så ingen blev ju drabbad men jag får ångest, skämt, får panik. Hur kunde jag prata i 15 minuter? Vad pinsamt. Vaknade även i natt av ångest över att jag tog upp så mycket tid.
Nu ska jag inte gå på möten på två veckor och det känns skönt, nu får de vara utan mig ett tag, då kanske de glömmer att jag pratade på sådär.
Jag vet att det är fånigt och fel av mig att känna så, men jag känner så.

Fan ingen bra dag alls, allt känns skumt och olustigt. Inte alls på G.
Vill ha R vid min sida, han fick alltid mig på bra humör. Han var alltid ett stöd och stöttade alltid mig och förstod mig.
Saknar honom så enormt mycket. Kommer jag någonsin få se honom igen?

Sinnesro

Lite träningsvärk

Så var det efterlängtade träningsvärken här, känns i magen efter Core passet i onsdags. Känner jättemycket för att träna men dessvärre kommer det dröja ett tag innan jag kan träna igen, trist. Passen jag vill gå på och mitt liv krockar. Har bokat upp mig för mycket. Har inte fått in någon bra rutin så jag vet när jag ska och kan träna, men det kommer väl såsmåning om, antar jag.
 I värsta fall får jag helt enkelt lyfta skrot på gymmet, bättre än inget. Kanske gör det på söndag. Borde träna på söndag, vill träna på söndag.
Känner mig super taggad till att träna. Core passet var super kul och jag kände verkligen musklerna jobba.  När man har träningsvärk så känner man sig så mycket snyggare och smalare. Man känner sig liksom tränad eftersom musklerna känns. Ha ha, sjukt men sant.

Så var det dags för ytligare en helg, jobbar sent i kväll men sedan ledig lördag och söndag.
I kväll blir det inte mycket gjort eftersom jag jobbar, det blir väl hem bara och slappa framför tv, kan dessvärre inte träna då det inte har öppet så sent på fredagskvällarna, annars hade jag gärna gått på ett Body pump pass eller ett Core pass vid 20.30 tiden.
Lördag blir det upp skapligt för jag ska iväg på melodifestivalens genrep i globen och efter det blir det födelsedagsfest på östermalm hos en kompis samt melodifestivalen på tv.
Söndagen är inte så mycket inbokat förutom Al anon mötet kl 18.00 som jag planerar att gå på. Ska försöka träna lite också är tanken men fanns dessvärre inget pass ledigt. Får träna på egen hand, men tror faktiskt jag ska försöka göra det.
Måndag är det jobb igen.

Inget nytt om något, på gott och ont. Den där Kattis har skrivit lite på facebook men tack o lov har hon inte nämnt något om R eller om mys eller pys eller någon antydning till att hon har pojkvän eller sambo. Inte ett spår av honom så jag hoppas så att han är på ett behandlingshem.
Livrädd för att hon ska skriva något om hans födelsedag som kommer om några veckor. Men jag får försöka ta den sorgen då. Risken finns ju att de firar den födelsedagen ihop, vilket gör grymt ont. Men på något sätt har de nog en sorts relation även om det inte verkar så seriöst från hans sida då han skriver ”öppet förhållande” på sin facebook sida och dessutom kontaktar mig bakom hennes rygg. Jag får helt enkelt försöka fokusera på de positiva sakerna, på framstegen som skett sedan i höstas. Då var ju allt mycket värre och jag trodde de snart skulle förlova sig.
Det går ju åt rätt håll nu, inget gulligt och pluttigt på länge nu och han har ju faktiskt kontaktat mig.

Funderar om jag ska prova att ringa med hemligt nummer snart igen och se om telefonen är på. Men jag är fortfarande livrädd för att få höra något jag inte orkar höra. Men jag vågade ringa i lördags och då var telefonen avstäng och det är ett gott tecken, det kan bero på att han är på behandlingshem och det är ju det jag hoppas på.

Ska försöka fokusera på träning och spara pengar. Det är allt. Men det är svårt, tänker alldeles för mycket på R.

Sinnesro

Vi har alla samma värde!

Vill börja med att hylla Anton Hysén. För första gången vågar en kille inom fotbollen gå ut och säga att han är gay. Han är alltså den första spelaren i världen som gått ut med att han är homo. Så starkt.
Så imponerande. Det tragiska är väl att det 2011 ska krävas mod och styrka för något så naturligt. Ingen ska väl behöva leva ett dubbel liv eller behöva ljuga om vem den älskar. Men dessvärre lever många så än idag. Så jag hoppas att Anton kan ge mod och kraft till andra att våga komma ut.
Anton är en förebild.
Sen kan ju tilläggas att han är så grymt snygg att man bara döööör, så en förlust för oss tjejer men en seger för mänskligheten.

När vi ändå pratar om diskremering så måst jag bara dra en liten parallell som jag hörde i går på tv som var väldigt intressant.
Ni minns när Britney spears spårade ur, alla skriverier om hur dålig hon var som mamma och att hon var en förebild för alla tjejer och hur hemskt och dum hon var som höll på som hon gjorde, hon sågades ju vid knäna osv. Ni minns säkert.
Idag har vi Charlie Sheen, men då skrivs det inte alls på samma sätt och hans beteende visas på Youtube, men han framstår nästan som cool i vissa fall, och inte pratar de om hur dålig pappa han är precis. Skillnaden är stor och då har han ändå betett sig betydligt värre än lilla Britney Spears. Tåls att tänka på, eller hur?!

När vi ändå håller på kan jag ju tillägga att jag hatar när folk säger ” jag ä inte rasist men…” Suck alltså jag blir så irriterad alltså.
Så fort en invandrare eller någon med utländsk bakgrund är dum eller gör något fel så måsta folk säga, jag är inte rasist men…han borde inte bo här osv.  Kan inte en invandrare bara vara dum, elak, orättvis, ful eller vad det nu må vara utan att det har med hans bakgrund att göra? Kan man bara inte säga att en människa är dum eller så måste det ha med hudfärgen att göra?

Ett bra ex var en av mina vänner som var missnöjd med sin gynekolog, han var dålig och sa att hon fick skylla sig själv som fick cellförändringar för att hon rakade sig osv. Vilket ABSOLUT inte har med saken att göra. Hon anmälde honom och han fick en prick.
Men så berättades ju självklart inte historian eftersom han va från Iran eller nåt annars skit land och han borde inte jobba här om han inte kan hantera våran kultur och han borde sticka hem  osv. Och självklar meningen – jag är inte rasist men….
Jag svarade då” Eller så beror det bara på att han var en dålig gynekolog bara och inget annat” Då sa hon inget.
Denna person brukar dessutom bli sur när jag är bitter på killar att jag inte kan dra alla killar över samma kam osv. Men hon kan tydligen få döma alla invandrare och alla med utländsk bakgrund över samma kam?!? Att en person är en dålig läkare beror inte på att han är en dålig läkare utan på att han inte är svensk, eller? Suck …jag blir så trött på folk.

Det är också en stor skillnad på missbrukare, att vara missbrukare av alkohol eller knark är fult och dumt, men spel, mat, arbete, träning, eller tom psykiska sjukdomar är bättre och lite finare. Är det inte konstigt hur vi dömer?

  Vi ska vara lika mycket värda och behandlas på samma sätt. Oavsett om vi är man, kvinna, hetero, homo, eller bi.  Muskim, kristen, jude, buddist eller vad vi än tror på. Det ska inte spela någon roll om vi är vita, svart, gula eller röda. Vi är av samma kött och blod och vi ska behandlas lika.

 Sinnesro

Dags för förändring, va det tänkt.

Idag ska jag starta mitt nya liv. I kväll kl 20.00 ska jag gå på första träningspasset.
Dessvärre kunde jag inte boka in mig på passet via internet, eftersom det självklart ska strula och min inloggning inte fungera. Ringt till felanmälan och de jobbar på problemet, men jag får väl hoppas att det finns en plats kvar i kväll när jag kommer, just nu står det att det finns 7 platser kvar….hoppas.
Om allt nu fungerar och jag får plats så är tanken att jag ska gå på ett Core pass efter jobbet kl 20.00.

Nu snurrar huvudet. Tankarna är i ett virr varv.
Först gick jag inte på myspace och kikade och då var min vänförfrågan hos R borta, jag kan ju inte den där sidan så bra så jag råkade då skicka en till förfrågan. Pinsamt. Sen kommer ju tankarna, varför ignorerade han min vänförfrågan? Och kommer han tycka jag är jobbig och knäpp nu som skickade en till? När ignorerade han min vänförfrågan?
Nu får jag kontrollbehovs panik, varför har jag inte skrivit upp när jag addade honom och när jag var inne och såg att vänförfrågan låg kvar, nu har jag ingen aning om när han ignorerade den, kanske någon gång de senaste 1-3 veckorna. Men mitt kontrollbehov vill veta exakt när.
Tankarna snurrar, kanske ignorerade han den bara för att han inte använder myspace, ha n har inte använt den sedan 2007. Så kanske var det inte personligt mot mig?
Jag tar allt så personligt, det är så jobbigt. Jag tar verkligen illa upp, som om han hatar mig.
Kan inte förklara känslan, den är bara så jobbig.
Sen kommer de goda positiva tankarna, herre gud vi är ju vänner på facebook och där har han bara mig och en till som vän. Det betyder väl mer än att han ignorerar mig från en sida han inte använder.
Vi är ju vänner på facebook och han har ju ringt mig. Han sa att han verkligen tyckte om att höra min röst igen, han sa verkligen och äntligen. De orden borde ju betyda mer än ignorera myspace, men min hjärna bara snurrar och mitt i allt detta ringer telefonen. Radiumhemmet…
De har idag haft en konferens på radiumhemmet om mig. De pratade om mina risker och dna analysen och de försöker leta fram mera bevis på att jag har cancer så att det ska vara lättare för mig att operera mig och våga fatta beslutet. Det börjar dra ihop sig mot ett operations beslut….
Fan vad jag skulle behöva R nu. Jag behöver hans stöd och råd, hans famn och hans kärlek. Vart är han??

Jag som skulle börja träna och starta nytt liv, jag som hade så mycket energi. Nu är jag bara matt, trött och förvirrad…

Sinnesro


Träningsdags!

Nu har jag gjort det, jag har köpt mitt träningskort!
Nu kan jag börja träna för fullt. Bokat in en instruktör om en månad för en genomgång av alla maskiner osv. Det ingår ju i köpet så jag tog det även om jag kan de flesta maskiner och dessutom mest kommer gå på pass, men det skadar inte med en genomgång med en Pt. Kanske blir man taggad och peppad efter ett träningspass med en Pt.
Nu är kortet köpt och det känns så himla bra. Nu kan jag träna när jag vill och hur mycket jag vill (nästan) i ett helt år. Tanken är att träna Body pump, Core, Zomba, Step och får jag någon med mig så ska jag även köra Box.
Jag är så grymt sugen på att börja träna nu, tror jag ska försöka ta ett kvällspass i morgon kl 20.00 Ett Core pass, det kan ju vara lagom att starta med och jag jobbar ju till 20.00 så om jag går lite tidigare borde jag hinna.

L skrev till mig idag, ett gulligt och fint meddelande men han svarade inte riktigt på mina frågor och han sa inget om det jag skrev, att han alltid kommer vara speciell för mig och att vi kanske kan ses när han känner sig trygg i sin drogfrihet. Frågan är alltså om han ens är intresserad av en relation med mig?

J har ändrat sin status på facebook till Singel så nu är ju frågan vad han var när vi sågs?! Jag trodde han var singel hela tiden, det stod på facebook att ”det är komplicerat” men han skojar ju om allt så jag trodde det va ett skämt, men nu har han ändrat till singel så kanske va det inte ett skämt ?!

R har jag inte sett eller hört nåt om, så jag hoppas än på att han är inom vården och att det går bra för honom och att han snart hör av sig igen. Inga nyheter är bra nyheter heter det ju.

Just nu längtar jag så efter att komma igång med träningen och sen åka till Ullared i slutet av denna månad och shoppa, jag längtar så himla mycket så det sprätter i kroppen. Jag längtar verkligen.

Jag ska bli bitch och beach 2011J

Tänker mycket på R, saknar honom, undrar när och om vi kommer ses igen. Ibland, ja ganska ofta kommer minnena så tydligt, det är som om det vore igår.

Jag hoppas jag en vacker dag får all kärlek som jag så länge saknat. Att även jag får bli lycklig och få en familj med värme och kärlek. Jag önskar så att jag får bli mamma en dag men det är ju inte säkert att man kan bli, men jag hoppas ju såklart. Många tar nog det här med barn lite förgivet, att när man vill ha barn så sätter man igång och gör ett barn, men det är många som av flera skäl inte har turen att få bli gravida. Följer några bloggar i det ämnet och har även några vänner och det är en otrolig kamp många går igenom för att få bli föräldrar, jag tänker ofta och mycket på de paren.
Mitt problem är ju att jag inte ens fått möjligheten att få pröva att bli gravid eftersom jag aldrig haft någon att bli gravid med. Men jag hoppas att jag snart har en bra man vid min sida som vill ha barn med mig och sen får man bara be till högre makter att vi kan bli gravida.

Som läget ser ut nu kommer jag förmodligen aldrig få chansen att känna hur det är att amma, eftersom jag förmodligen måste operera bort mina bröst pga. min stora ärftlighet av bröstcancer, jag lever redan nu på lånad tid kan man säga eftersom jag haft stor risk för bröstcancer länge nu och extra stor risk i 10 års tid. Min mamma insjuknade när hon var 38 år och dog när hon var 39 år. Jag hoppas verkligen inte jag går samma väg till mötes för då ligger jag risigt till, inte många månader kvar i så fall. Men jag är en envis jävel, så jag har levt på hoppet hela tiden.
Så länge jag andas hoppas jag är verkligen mitt motto.

Sinnesro

Avstängd

I lördags gjorde jag det, jag ringde på Rs telefon, den var avstängd.
Hjärtat slog i 220, jag skakade och svettades, nervös var bara förnamnet, men när telefonen var avstängd kom ett lugn. Det kändes ändå bra, kanske är han då på ett hem.
Telefonen var avstäng mitt på dagen en lördag, då är han ju antingen på ett hem eller ute och dricker. Jag hoppas ju på att han är på ett hem, jag tror nästan att han är det. Jag ber till de högre makterna att det är så.
Nu har jag iaf ringt. Det kändes bra efteråt, även om jag ringde med hemligt nummer så var jag enormt nervös, och livrädd att få veta något jag inte ville veta. Men att telefonen var avstäng anser jag som något bra. Han är nog i någon sorts vård. Än finns det hopp.

Nu känner jag mig lite tom, alla rädsla och nervositet jag hade när jag slog siffrorna i hans telefonnummer tog massa energi. Nu känns det ganska bra. Jag bara älskar honom med hela mitt hjärta och jag skiter i allt annat, han är mannen i mitt liv och jag ska vänta ett tag till.

Men jag har lovat min terapeut att hålla alla möjligheter öppna och så länge jag har dörrarna öppna för annat så får jag vänta på R.

Annars är jag rätt irriterad på de flesta, har börjat inse att jag är en reserv kompis för många och det stör mig, jag har insett att många av mina vänner faktiskt inte är så snälla och det gör ont att inse att jag låtit folk behandla mig lite hur som helst genom åren och gör det fortfarande.

Jag har ex en vän som åkt till Turkiet varje sommar de senaste tre åren, jag har gråtit i hennes famn och sagt hur mycket jag saknat Turkiet och hur mycket jag vill åka dit men att jag inte vill åka ensam, hon har inte sagt ett ljud utan sen bokat resa med hennes nya bästis.
Jag har accepterat att hon vill åka med henne och låtit det vara så. Jag är inte säker på att jag vill åka med henne heller så…men det vet ju inte hon om.
Nu har hennes nya bästis blivit tillsammans med en kille och då säger hon rakt ut ”Jag ska höra med henne om hon kan och vill åka till Turkiet i sommar, men om hon ska vara med sin kille och inte vill åka så kan ju vi åka till Turkiet!”
Hon säger detta rakt ut, jag blev alldeles paff, kunde inte få fram ett ljud och sen sa jag bara lite hackigt att jag ska till Turkiet i höst så jag vet inte om jag kan åka i sommar också.
Det förvånar mig hur man kan vara så ärlig och säga så, jag är hennes plan B. Även fast alla har planer B lite här och där så är det ju inget man säger rakt ut till folk. Eller?

Sådana här saker sker lite då och då. Jag har även insett att ansvaret på att ses och umgås mycket har legat på mig, när jag inte hittar på massa saker och anordnar fester, förfester, bioträffar och allt annat så händer inget. Ingen frågar mig, ingen ringer och ingen hittar på något om inte jag gör det. Ju mindre jag ringer runt, ju mindre ringer min telefon.
Jag har tagit på mig allt och gjort allt för andra, men vem gör saker för mig? Det är dags att folk får ringa mig, söka mig och boka in en träff för att träffa mig, jag orkar inte vara allas plan B och jag orkar inte vara någon jävla lektant som anordnar och fixar allt.
Jag vill att folk engagerar sig i mig så som jag engagerar mig i folk.

Jag tänker börja ställa krav och skita i att folk blir arga. Jag klarar mig. Jag är allmänt trött på många av mina vänner, kanske är det mig det är fel på men då får det vara det, jag tycker inte dom är snälla och jag tycker inte att de lever som de lär samt att jag ska alltid finnas där och lyssna men när jag behöver någon så är det ingen som orkar lyssna.
Självklart gäller inte detta alla, men tyvärr ganska många och nu är det dags att jag börjar reagera och inte låta folk behandla mig hur som helst.

Det känns ändå skönt att jag börjat se hur folk är, tidigare har jag nog blundat för det. Jag har låtit folk behandla mig så helt enkelt och jag har varit van vid det.

R fick mig att inse så mycket, jag har mycket att tacka honom, även om han försvann för alkoholen skull så hann han visa mig så mycket innan som ingen annan visat mig. Han visade mig att jag är värd mer, att jag kan vara prio 1 för någon och att jag kan bli älskad för den jag är. Han visade mig så mycket värme som ingen annan visat. Det var han som höll om mig, jag fick ligga i hans famn och han pussade mig på min panna, annars har det alltid varit jag som fått hålla om, krama och pussa men ingen kramade om mig och ingen har hållit om mig. R va den första som höll om mig utan att jag var tvungen att hålla om honom, jag fick ligga i hans famn. Jag var omtyckt, jag var hans prio 1 och det har jag aldrig tidigare varit för någon.

Sinnesro

Val i livet


Jag är en sån som slåss för kärleken även om den är jobbig, omöjlig eller opraktiskt och dum. Men många väljer tyvärr det som är enklast för att få allt de vill ha.
För mig är ren lycka och ren kärlek det viktigaste, men för vissa är pengar, snygg lägenhet, man och barn och allt som är snyggt på utsidan och allt som passar in bland familjen och vännerna det viktigaste. Fasaden är viktigast, sen vad man bär i hjärtat är tydligen inte så viktigt.

Jag vill ha man och barn men jag vill ha den med den som jag älskar, jag vill hellre ha en ful fasad än en falsk fasad. Huvudsaken är inte vad andra tycker utan vad mitt hjärta känner.
Men dessvärre så vill många ha allt som alla andra har och tycker är bra. De vill passa in i det bestämda mönstret. De gör det ”bästa” valet men är de lyckliga innerst inne?
De tar det de får och det som ger allt de vill ha, men de älskar inte med hjärtat utan med hjärnan och då blir man sällan lycklig i längden, tror jag.

Jag är hellre ensam än leva med någon och känna mig ensam i hjärtat.
Jag tror att vi som älskar med hjärtat blir lyckligare i längden, men det är vad jag tror.
Problemet för mig är att jag är kvinna och kvinnor kan dessvärre inte få barn hur länge som helst, jag går mot slutet nu. Jag är snart för gammal för att kunna få barn eller få hjälp att få barn och även till adoption.  Hade det inte varit för min längtan efter barn så hade jag kunnat vänta på R resten av mitt liv, för han äger mitt hjärta.
Kanske blir det så att jag blir barnlös för att jag trott på kärleken, eller så får jag mitt kärleksbarn med den jag älskar. Kanske kommer priset på kärleken bli för högt, den som lever får se.
Men så länge jag andas hoppas jag.

Sinnesro

Jag vill

Jag vill ha den jag älskar hos mig
Jag vill åka på semester med den jag älskar
Jag vill bo ihop med den jag älskar
Jag vill förlova mig
Jag vill gifta mig
Jag vill få barn
Jag vill vara frisk
Jag vill vara lycklig

Jag vill ha dig och jag vill ha…
Sinnesro

Uttråkad

Just nu är dagarna en transportsträcka till okänt mål.
Jag är så uttråkad och rastlös och ingenting händer och ingenting är kul.

Kan inte R höra av sig på nåt sätt till mig.
Allt jag sett och hört på snart fem veckor är en jävla Hammarby klacks film. Ett livstecken förvisso men svårt att tolka och veta vart han står när det gäller mig.
Den där Kattis har inte skrivit något och ingen av hennes vänner har skrivit nåt som jag kan tolka handla om R, förut kom det ju kommentarer om dom och till dom men nu är bara riktat till henne och R nämns inte, vilket är skönt.

Svarade ju på Ls meddelande i går och skrev ärligt och rakt att han alltid kommer vara lite speciellt för mig och jag skrev även att vi kanske kan ses igen när han mår bättre, men än har jag inte fått något svar än.

J hör inte av sig och det är trist, för han var trevlig och vi hade kul ihop och ändå blev jag inte tok kär, så han skulle jag väldigt gärna träffa igen i sommar när han kommer hem om inte R hör av sig.
Jag blir galen av denna ensamhet, jag är så uttråkad.

Jag vill skratta, mysa, ha kul, hångla, ha massa sex och sitta och prata i timmar. Jag är så less på att inte ha något kul att göra.

Idag gick jag upp vid 8.30 gav katterna mat, satte på kaffe och sen satte jag mig och kikade på mailen, facebook och aftonbladet med morgon kaffet innan det var dags att gå till tvättstugan . Tvättade och sen fixade i ordning mig inför jobbet, pratade i telefonen med min killkompis och sen vid 12.00 bar det av till jobbet, kommer jobba till 20.00 sen hem och ta någon macka innan det är dags att krypa ner i sängen och glo lite på tv innan det är dags att sova för i morgon ska jag upp klockan 5 och arbeta. Otroligt givande dag, not, så här går dagarna, det är inte mycket som händer.
 I morgon ska jag hem till en kompis på middag, kika lite på hennes semester kort, äta och snacka skit sen hem. Lördagen har jag inga planer för dagen men på kvällen blir det melodifestivalen hos en vän och hennes man och två barn. Sen blir det hem och sova, söndagen har jag inget att göra så det blir väl tv, kanske åker och tränar om det går att köpa kort på söndagar och sen blir det väl till att städa eller nåt för att fördriva tiden.
Kan ju alltid åka och till nåt köpcentrum men då går det bara massa pengar så jag är nog hemma och bloggar och städar.
Måndag är det jobb igen.

Urk vad uttråkad jag är. Jag vill ha ett liv!  Men vad ska jag göra för att få ett? Jag vet inte vad jag ska göra för att få det roligare och bättre.
Jag går inte ut på krogen ensam, det gör jag bara inte, det kanske fungerar i mindre städer då chansen är stor att någon man känner är där, men i en storstad så fungerar det inte.
Jag ska börja träna, det ska jag.  Det har jag bestämt mig för. Men mer än så vet jag inte vad jag ska göra för att få en förändring.

Nu vet jag iaf varför jag så sällan blir bjuden på middag.  Det är nämligen så att eftersom jag inte har en kille så tycker mina vänners killar att det är lite trist när jag kommer för då har han ingen att vara med. Par middagar så får ju killen även någon att prata med och leka med men när jag kommer så känner sig killen utanför. Det är därför jag så sällan blir bjuden på middagar.
Att vara singel suger på så många sätt, speciellt när man kommit upp till åren och alla andra har man, barn och hus.

Men i lördags blev jag varm i hjärtat då två par kom hem till mig, vi hade super kul och killarna följde med helt frivilligt. Så det händer ju att par vill vara med mig trots allt, men ibland blir man väldigt utesluten ur gemenskapen.

Jag vill ha R hos mig nu. Jag är så trött på att sakna, längta och bara leva på hoppet, jag vill ha tillbaka det vi hade.

Sinnesro

Blandade känslor.

Kan inte riktigt få grepp på allt. Känner mig skapligt stark trots allt men ändå lite rastlös och nere.
Kan inte sluta analysera.
Först när jag ser att han varit på facebook blir alldeles varm och hjärtat slår, jag får nästan en känsla av rädsla, vet inte vad jag blir så rädd över men förmodligen blir jag rädd för att se något jag inte vill se, så första känslan blir rädsla när jag ser att han varit inne på facebook.
Sen blir jag glad att han lever.
Efter ett tag blir jag lite besviken att han inte hört av sig till mig om han nu har haft tillgång till internet, sen kommer alla frågor. Vart är har? Varför lägger han upp en video på klacken bara? Betyder det nåt? och har han sett mina meddelanden?
Efter mycket analysering, kommer jag att fram till att han behöver ju inte varit inne på facebook utan kanske satt han och tittade på Hammarby videos och sen ville spara en länk och då är ju facebook bäst, om man inte har en egen dator att spara det på.  Så kanske satt han inte i en sådan situation då han kunde höra av sig till mig, kanske får han inte höra av sig till mig eller kanske är det jobbigt för honom att höra av sig till mig av flera skäl? Vad vet jag?!
När jag pratade med en tjejkompis så säger hon direkt att han har haft tillgång till internet och valt att inte kontakta dig, det kan bara betyda att han inte vill ha kontakt med mig.
När jag pratar med en killkompis så skrattar han bara, en kille tänker inte så, han kanske sitter med en kompis och tittar på fotbollslänkar och lägger upp en länk, tanken att höra av sig till mig mitt i allt bara för han kan komma åt internet en stund, tänker han förmodligen inte ens på.  Allt är inte alltid så personligt mot mig. Jag måste sluta analysera och ta allt så personligt och negativt. Att han är ute på internet och inte skriver till mig betyder inget. Kan finnas miljoner förklaringar till det.
Han kan vara på ett behandlingshem och de har fått tillstånd att titta lite på nätet eller vad som helst. Det är ju egentligen ingen stor grej han har lagt upp en videofilm på Hammarbyklacken , det är allt.
Jag tar allt så stort och personligt.

R har addat mig på facebook i mitten av januari och sen veckan efter gillade han min status, sen gick det nästan två veckor och sen ringde han mig och nu har det varit tyst i fyra veckor.  Det är mer än vad han gjort och vad som hänt på 9 månader  tidigare och allt detta har hänt på ca 2 månader. Något betyder det ju. Jag betyder något för honom, men kanske är han inte redo för mer just nu, kanske är han rädd eller kanske sitter han i en väldigt dålig situation. Vad vet jag? Jag kan bara vänta och se vad framtiden har att ge. Men mina känslor är blandade och förvirrade, jag är rädd men jag har mer hopp nu är jag hade förr. Om jag ändå inte analyserade allt i minsta detalj och tog allt så personligt mot mig.

Idag fick jag ett meddelande av L. Ganska gulligt och sött, med massa pussar och allt. Han är så söt och go. Men ingen antydning till att han vill ses. Bara allmänt om vädret och om jag har planer inför sommaren osv. Men han hör av sig än iaf. Han är lite speciell för mig. Men han har en tuff droghistoria bakom sig och tog som sagt ett återfall som höll på att kosta honom livet i november så jag försöker hålla mig borta ett tag till….. men om R sviker mig igen så kommer jag inte klara av att hålla mig borta längre. Det är R som får mig att hålla mig i skinnet.

Hur kommer det sig att det finns tre killar i mitt liv, en alkoholist, en heroinist och en mördare?! Men J hör inte av sig längre, inte ett ljud sedan januari.  Så det är bara L och R som håller hoppet uppe hos mig. Ingen annan ringer eller skriver… Så vi får väl se vad som sker.
Försöker låta livet ge vad livet har att ge, ta dagen som den kommer och försöka att inte tänka så mycket, men det är svårt.

Skulle köpa träningskort idag men eftersom det är sportlov nu så var det ingen mening med att ens försöka ta sig in. Jag väntar tills efter sportlovet tror jag.


Sinnesro

Livstecken.

Haft en bra dag och känt mig stark, satt och bloggade om min kraft och min styrka sen så gick jag in på Facebook och ser att R varit inne vid 15 tiden och lagt upp ett videoklipp från en Hammarby match, han har inte skrivit nåt och inte gjort något mer, men han lever och han har varit vid en dator idag....

Förvirrad.

Han har ju bara mig och en till som vän till på sin facebook sida...så vill han visa att han lever eller la han bara upp den utan anledning?

Bara ett videoklipp på Bajen publiken från någon gamla cup match....Inte ett ord bara videoklippet, jag vet inte vad han vill säga med det, men han lever iaf och har kommit åt internet idag.

Hjärtat slår, tankarna snurrar. Vill bara hem och skrika rakt ut eller nåt.

Förvirrad, vet inte vad jag känner och tycker, har han läst mina meddelanden nu då eller?
Är han hos den där Kattis nu eller? Han kom ju åt internet idag iaf, men varför skriver han inget?
Åh jag blir så förvirrad, men antar att jag måste sluta analysera.

Så fort jag känner mig stark och börja släppa taget så dyker han upp. Det slår aldrig fel. Det är precis som om han vill påminna mig om honom, att jag inte får glömma, inte får gå vidare.

Trots förvirringen och att hjärtat slår och mina kinder är varma och röda så känner jag mig stark än.

Vad händer?

Sinnesro


Taggad


Idag har jag kraft, idag är jag taggad.
Varit med på en tävlig på min favorit blogg http://lavitadilovisa.blogg.se Så nu hoppas jag på att vinna lite läpp produkter.
Sen känner jag mig taggad att börja träna mycket också tack vare denna blogg, hennes kropp är verkligen något att sträva efter. Det gör mig taggad som fan att börja träna när jag ser hennes armar.
Nu börjar äntligen mitt knä bli bättre så nästa vecka, ja kanske redan i helgen så ska jag köpa mitt träningskort.

Var och vaxade mig innan jobbet, brasilians vaxning, för er som inte vet vad det är så är det samma sak som att vaxa allt hår mellan benen. Så nu är jag ny vaxad och känner mig fräsch. Så skönt tycker jag, detta är ju en smaksak men jag personligen tycker om att inte ha något könshår. Men allt detta är ju helt personligt, men jag rekommenderar att vaxa sig istället för att hålla på att raka sig.

Ska jag snart till Ullared och shoppa och det ska bli så kul. Sparat massa pengar så jag kan shoppa allt jag vill ha, jag vet ju med mig att jag brukar bli ganska snål när jag är där nere så jag vet att jag trots allt håller mig inom ramarna.

Sen känner jag mig stark rent allmänt idag, känns som om allt kommer ordna sig på nåt sätt, jag känner ett lugn och en sinnesro för stunden, sen om det beror på att jag inte orkar bry mig eller om jag bara vilar mina sinnen, eller kanske faktiskt bara har en bra känsla som är sann, det återstår att se, men jag känner mig stark idag av någon anledning.

Taggad att banta, träna och förändra mig och livet, taggad att vinna tillbaka R, jag ska ha honom tillbaka och om han inte vill ha mig så ska jag försöka förföra snygga L ;o)

L mår bättre och bättre och jag tror och hoppas att han kommer övervinna heroinet en gång för alla. Han är så söt, snäll och snygg som satan att jag tror att om han håller sig drogfri så kan han nog få mig att glömma R, men jag vet inte om han ens är intresserad av mig och känns lite fel att kolla vart han står när jag inte ens vet själv vart jag står. Men vi håller kontakten som vanligt.

Till skillnad för hur många behandlar mig så gillar inte jag att ge folk förhoppningar om jag inte menar alvar, så visar jag intresse så är jag intresserad och tänk över det innan jag lägger in ett försök.
Jag tycker inte det är rätt att göra så som ex M gjorde, först inleda något och ge mig förhoppningar om att vi hade något på gång, sen försvinna och sen ragga igen men sen erkänna att han inte är intresserad för jag bor för långt bort. Detta har han ju vetat hela tiden.
Jag tänker efter först, sen kan man ju aldrig få garantier för kärleken men man kan ju fundera lite innan man inleder något så man inte sårar någon i onödan.
Ex är det ett flertal killar som jag vet finns på olika dejting sidor men sen inte är redo för ett förhållande, det tycker jag är fel. Är man med på en dejting sida bör man vara redo för ett förhållande är det bara sex man vill ha finns det speciella sidor för det där alla vill samma sak.
Lite kan man tänka efter före kan jag tycka. Man behöver inte såra folk i onödan.
Men det är ju mitt sätt att se på saken.

Jag känner mig iaf stark idag och det är skönt att ha en sådan dag. Jag försöker njuta av lugnet i magen och hoppas att jag får ha detta lugn ett tag. Det kan ju dessvärre vända fort.

Sinnesro.

RSS 2.0