Gott Nytt år

Bara några timmar kvar av detta år. Kan bara hoppas att 2011 blir ett bättre år.
Detta år har mest varit tårar.

Började underbart med R men sedan slutet av mars har det ju bara varit sorg, tårar och smärta. Inte förrän nu den sista månaden som jag kan tycka att det började vända.

Jag är dock tacksam över att ingen nära och kär blivit sjuk eller dött och jag är tacksam att jag själv lever även om det känts knappt många gånger detta år.
Ångest kan få en att må så enormt dåligt och det är få som förstår hur jävla illa man mår.

Många vänner har svikit och många vänner har jag börjat inse inte är de goda vännerna som jag trodde medans andra visat mer än någonsin att vänskapen är stark och ärlig i med och motgångar.

Många vänner har förlovat sig och skaffat barn detta år och jag kan bara hoppas att 2011 blir mitt år.

R har inte hört av sig och julkortet har han ju garanterat fått nu. Måste helt enkelt inse att det är kört.  Men jag hoppas att han minns mig och att han tänker på mig ibland med ljusa och häliga minnen.
L skriver lite söta meddelanden på facebook än och nu börjar han nämna ordet ”när vi ses”
J har inte hört av sig och det är jobbigt, men han har godtagit min vänförfrågan på facebook så nu är vi vänner där iaf och ville han inte ha med mig att göra så skulle han ju bara skitit i mig.

Jag ringde han i gårkväll men inget svar så jag messade att han kunde höra av sig när han fick tid osv.
Men inget svar kom, kändes tufft även om jag förstår att han inte vill bli för känslosam innan han åker och jag förstår att han har mycket att göra. Har man 2 veckor hemma mellan långresorna så är det ett späckat schema, det vet jag. Så att han var hos mig i 1 ½ dygn mitt i all stress får man suga åt sig och han tog ett så sent tåg som möjligt utan att komma hem mitt i natten, så jag behöver ju inte känna mig ratad precis. Men ändå så känns det. Jag vill ha mera.
Trodde inte jag skulle kännas såhär, trodde jag kunde hoppa över alla känslor och skit nu när jag viste att han skulle åka. Men känslorna kommer ändå. Jag saknar honom och väntar på att han ska höra av sig.

Känner mig förvirrad, när L skriver blir jag glad och varm, jag saknar R och tänker på honom massor och jag saknar J och känner pirr i kroppen när jag tänker på honom samtidigt som jag får ont i magen när jag tänker på att han inte hört av sig på 2 dagar.

Vet inte om L och J är en tröst för R eller om jag börjar komma över R och börjar känna äkta nya känslor. Svårt att veta.  Jag bara känner massor i ett huller om buller.
Men jag gråter inte och jag mår bättre än för två månader sedan så jag är kanske på G nu?
Kanske är L och J äkta eller kanske är det ett s.k.” övergångsförhållande”? Skit samma, jag njöt av varje sekund med J, det var underbart att få kyssas och kramas, att få gå hand i hand på stan med någon och pussas och kramas om och om igen. Det var så mysigt och skönt att få vara med någon, att somna i någons famn och vakna med någon bredvid mig. Men mycket vill ha mer och nu har jag fått mersmak och dessutom känslor för någon. Men skit samma jag hade det kul och trevligt och..
Framförallt så har jag haft sex igen!!! Underbart! Vill ha mer.

I kväll efter jag jobbat klart blir det hem till en av mina absolut bästa vänner och hennes sambo och några vänner till honom.  Hon har precis blivit gravid och det är nästan bara jag vet så det blir hon och jag som dricker alkoholfritt. Jag kör eftersom jag ska upp kl 5 och jobba.
Det ska bli mysigt med god middag med nära vänner. Men jobbigt att jobba dagen efter.

Jag hoppas 2011 blir ett bra år….snälla låt det bli ett bra år!

Jag önskar er alla ett gott nytt år och vi hörs på den nya året.

Sinnesro

Saknar

Inte hört något från J och inte från R och inte från L.
Det är tomt, tyst och trist och jag saknar.

Jag saknar J och vill att han ska höra av sig, jag vet att han ska åka bort och att det inte är någon mening med att bli kär, men jag saknar honom.
Jag skulle ju bara ha lite kul och komma över R och nu sitter jag här och saknar både J och R. Samtidigt som jag tänker lite på L såklart.

Jag blev besviken igår när J inte hörde av sig, jag vet att han ska åka iväg och att det inte är någon mening att starta någon relation, men jag vill ha det jag kan få medans han är hemma men jag tror han drar sig lite tillbaka just för att ingen av oss ska få några känslor innan han åker, eller så är han helt enkelt inte intresserad längre.
Jag vet ju att han har fullt upp med tusen saker att göra innan han ska åka så det är ju inte konstigt att han kanske inte haft tid att höra av sig, men ett sms kunde han väl sända. Men killar är ju killar och jag kan inte förvänta mig att alla ska vara så bra som R.
Dessutom vet jag att han drar sig lite tillbaka för att han ska åka, han sa det ju nästan rakt ut och det är helt förståligt, tror inte han verken vill få känslor för mig eller göra så jag får känslor för honom.
Men ändå saknar jag honom och vill att han ska höra av sig. Jag vill ha mer.

Jag förstår inte på mig själv, hur tänker jag? Klart han inte vill binda sig en vecka innan han ska ut och resa i 6 månader, det fungerar ju inte att starta en relation så. Vi hade en mysig helg och sen får vi se vad som sker när han kommer hem om vi vill och kan ses igen. Varför kan jag inte bara låta det vara så?

Jag kunde vara mig själv med honom och jag kunde leva i nuet med honom, tyckte jag, men nu när han inte är hos mig och inte hörde av sig i går så dömer jag mig själv hårt. Tänker på allt jag sa och inte sa, varför jag gjorde si och så osv. Jag lägger skulden på mig själv, att jag sa fel och gjorde fel.
Och nu kan jag inte leva i nuet längre, nu vill jag tillbaka till det som va och jag planerar framåt i framtiden.
Så typiskt mig, jag skulle ju inte få känslor, han ska ju resa bort. Jag skulle ju bara ha lite kul och se vad som sker.

Men kanske släpper det, det kanske bara är just nu som det känns så tomt.  Jag fick så mycket mersmak, det var så mysigt att vara med någon, att ha någon bredvid sig framför tvn, ha någon att sova bredvid, någon att kram och pussa och självklart var det enormt mysigt att få ha sex och känna närhet och ömhet igen. Men nu vill jag ju ha mera. Varför blir det så?

Känns så jävla piss att när jag äntligen träffar en kille som inte dricker eller knarkar så ska han åka utomlands över 6 månader.
När ska min tur vända?

Hans förflutna stör mig inte, det var då och nu är nu. Det han gjorde när han var 19 år kan jag inte döma honom för nu. Det är så himla många år sedan och han har förändrats jättemycket, det vet jag ju, annars hade han ju aldrig blivit villkorligt frigiven för bra uppförande. Han har inte övervakare eller nåt utan helt fri. Det hade han ju inte fått om han inte hade ändrat sig. Han har suttit av sitt straff och sedan sin cancer har han ändrat hela sitt liv och det tror jag verkligen på. Hans förflutna tillhör det förflutna, jag kan släppa den biten men jag tror inte jag berättar det för mina vänner. Det är nästan ingen som vet att han suttit inne i 15 år. Tycker inte folk har med det att göra, jag vet ju inte ens om vi ses igen. Om det blir seriöst så kanske jag berättar det då. Jag får se, jag vill bara att om det blir seriöst så ska folk ge honom en chans.

Men är det inte lite märkligt att alla jag träffar har en problematik. Nu kom en kille fram till mig som inte dricker och inte drogar, han ser ut som om han skulle jobba på bank eller nåt. Så har han suttit inne halva sitt liv. Är det inte lite märkligt? Här bryter jag mönstret tror jag när jag börjar träffa en kille som inte alls ser ut som någon värsting och då är han alkoholist sen bryter jag mönstret igen och provar en från iran då går han på heroin, sen när jag blir uppraggad av en kille som ser ut som en liten parvel som jobbar på bank eller nåt så har han suttit i fängelse halva sitt liv med Sveriges tyngsta brottslingar. Det kunde jag aldrig ana och jag tror ingen annan kan det heller. Så berättar jag det inte för någon så kommer ingen ana det, alla kommer tro att det är en helt vanlig snäll, go kille som jobbar inom it eller bank eller nåt. Så jag tänker nog låta dom tro det. Så får vi se vad som sker.

Känns så overkligt att den söta killen som legat i min säng har suttit på Sveriges värsta anstalter och dessutom suttit isolerad långa perioder.  Obegripligt, han som var så go och ser så snäll ut. Men Jag känner mig trygg med honom och tycker om honom.  Även om R var gulligare och det sa mera klick från första stunden och vi var super lika på alla plan, så kan jag ändå känna att det kanske skulle kunna bli nåt med J. OM han nu skulle vilja när han kommer hem.
Kanske är jag betuttad i kärleken och att slippa ensamheten eller så är det så att de hände något mellan oss. Jag saknar honom iaf, det var mysigt att ha honom hos mig.  Jag vet inte vad jag känner och varför jag känner som jag känner, men jag saknar honom och jag vill att han hör av sig igen.

Sinnesro

Känsloförvirrad.

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag, orden har inte kommit , tankarna har bara snurrat, jag vet inte vad jag känner eller tycker, allt är förvirrat och jag vet inte hur jag ska kunna formulera mig i text när jag inte ens kan formulera mig i skallen.

Julen blev lugn hemma hos min pappa och hans särbo. Det blev julmat och lite tv. Mysigt och tryggt, men tomt. Smsade lite med L på julafton, han är så söt och go. Men det var det närmaste jag kom en julpuss.
Åkte hem efter “tomten är far till alla barnen” och sen kröp jag ner i sängen och sov som en stock i min ensamhet.

Dagen efter bar det av mot Eskilstuna i snöhalkan. Resan gick bra trots vädret. Kom fram lite senare än beräknat men annars gick allt bra.
Förfestade lite med tjejerna, och sen bar det av mot Harrys. Där dansade vi och hade kul men det var många par ute och det blev lite karl torka till en början. Men senare på kvällen fick både min kompis M och jag “ragg“.

Jag gick och letade efter mina vänner när det plötsligt kom fram en söt kille och hälsade mig välkommen. Han förklarade att han inte jobbade där men att han ville hälsa mig välkommen iaf då jag var en så vacker kvinna, han var rolig och vi skojade ett bra tag. Eftersom jag var betydligt längre än honom med mina höga klackar så gick han upp två trappsten i trappan och sen kramades vi och låtsades att vi var ett par och att nu hade vi ju hittat varandra så vi skulle gå till kyrkan och gifta oss på en gång. Nu var det klart, “bokat och klart” sa vi och skrattade. Vi skämtade och kramade varandra hela tiden och efter ett tag sa han att han absolut måste få träffa mig igen och att han ville ha mitt nummer. Han fick självklart mitt telefonnummer och han fick även mitt efternamn då han till och med ville veta det.

Vi fortsatte och prata och skratta, samtidigt som vi kramades mycket och länge och sen kom första kyssen och det blev ett riktigt hångel i ett hörn på krogen. Mysigt och riktigt skönt, precis vad jag ville ha och precis vad jag behövde. Hångel och bekräftelse och han kunde verkligen bekräfta mig. Han tyckte jag var så läcker och kunde inte fatta att jag var så pass gammal som jag är. Han 34 år så han är bara 3 år yngre än mig. Men jag fick aldrig riktigt kläm på vad han jobbar med för han är bara ute och reser runt i världen och boxas. Mma, thaiboxning, kickboxning och massa andra kampsporter åker han runt och tränar och tävlar i och självklart ska han nu åka till Thailand och boxas och blir borta 6 månader. Men han var nykter och dricker nästan aldrig, han knarkar inte och har aldrig gillat verken droger eller alkohol. Han röker inte och han snusar inte, så ingen missbrukare, underbart skrek jag och han skrattade.

Jag försökte leva i nuet och ta vara på kvällen och det gick bra, jag hade det bra och oroade mig inte så mycket för framtiden och tankarna på R var lite suddiga för ett tag och det var skönt.
Vi stod i ett hörn på krogen och hånglade en bra stund, hans händer var lite överallt men jag njöt och försökte bara vara i nuet.
Efter ett tag bröt vi upp och letade upp våra vänner. Han sa att han skulle komma upp och hälsa på mig och jag sa att han var välkommen så vi bokade in en dejt på måndagen, jag tog det självklart med en nypa salt då jag vet hur killar är, mycket snack och liten verkstad. Men vi kysstes hejdå och jag mådde bra.

På söndagen var det dags att åka hem i halkan, Två avåkningar såg jag på vägen men jag klarade mig hem tack o lov.
När jag nästan var hemma kom ett sms från J. Klockan var bara 14 så jag blev riktigt förvånad och grymt glad. Han stod fast vid det han hade sagt så dejten på måndagen kvarstod.

På måndagsmorgonen ringde han när han satt på tåget mot Stockholm, vi bestämde att mötas i stan så jag fick lite bråttom att fixa inordning mig. Vi möttes på centralstationen vid 11.30 och då hade han väntat på mig i 1 timme, stackarn. Ovanligt att någon får vänta på mig det brukar alltid var jag som får vänta på alla. Vi kramade om varandra direkt och sen blev det ett par pussar. Han skulle ansöka om visum till Thailand så vi tog en promenad hand i hand genom stan till ambassaden. Efter ambassadbesöket gick vi tillbaka till city och han köpte en tröja på rean och vi bara kramades och pussades och det kändes mysigt men ovant att gå med någon hand i hand i kylan.
Sist jag gjorde det så va det ju med R.

Efter att varit på stan ett tag åkte vi hem till mig, hyrde några filmer och köpte hem hamburgare från grillen sen gick vi hem och bara mös.
Vi pratade mycket och jag fick veta väldigt mycket om honom och nu förstod jag lite mera.
Han har haft cancer och var nära på att dö för ett par år sedan, han har stora ärr på kroppen efter en stor infektion som gjorde att han låg i koma i över en månad, dessutom fick han ett hjärtfel av denna infektion. Efter att vara så nära döden så vaknade han upp och ville ändra sitt liv. Så det är därför han nu är ute och reser och ser världen och bara lever.
Han är ingen missbrukare men var dum när han var yngre så han har dessvärre suttit på kåken. Men det var när han var väldigt ung, innan 20 års åldern. Men det har gjort att han fått suttit inne många år och då menar jag verkligen många år. Det är därför jag inte fick grepp om vad han jobbade med, för han har liksom aldrig jobbat. Han har suttit inne hela tiden. Men som sagt nu är han fri från både cancern och kåken och han har ändrat sitt liv totalt.

Han är en mysigt och snäll kille som jag kunde vara mig själv med, men vi är väldigt olika på mycket och är långt ifrån varandra i politiken, så jag kallade honom för borgarsvin och han kallade mig kommunisten, så vi kan ju skämta om det och vi hade kul ihop.
Hans berättelser var intressanta att lyssna på. Han har ju suttit på anstalter som Sveriges grövsta brottslingar sitter på och han kunde berätta mycket om hur det går till och hur folk är. Sen pratade vi mycket om cancern och allt det, så vi hade massor att prata om. Jag ville inte fråga för mycket om tiden på anstalt men jag vet att han varit ärlig för jag vet väldigt mycket. Han är suttit inne över 15 år, så han är lite, vad säger man? Lite ovan här ute i vårat normala liv. Han är inte van än.

Alla som såg oss tyckte att äntligen har jag träffat en normal kille för han ser verkligen ut som en liten sötnos, nästan svärmorsdröm. Inte alls som en våldsman, men självklart så kan ju inte jag träffa en normal kille. Något är det ju alltid.
Men jag tänker absolut inte berätta detta för alla, nästan ingen vet den riktiga storyn. Jag har bara berättat att han suttit inne typ, till vissa har jag knappt sagt det. Skulle jag säga att jag dejtar en mördare som suttit inne på kåken i över 15 år skulle folk dö.
Men som sagt nu vet jag ju inte ens om vi ses igen och han har ju garanterat suttit av sitt straff på flera sätt och ändrat sitt liv. Det är ju väldigt länge sedan han gjorde det brottet som förändrade hans liv. Man ska väl inte döma någon för det den gjorde som tonåring, men det är klart att det kommer påvekan hans liv för alltid.
Vi hade mysigt och han är öppen och ärlig, svara på allt jag frågar, han verkar inte hemlighetsfull och vi satt och kollade på hans facebook och han dolde inget. Jag kände mig trygg och kunde vara mig själv. Även om jag ibland jämförde med R.

Efter maten hade vi ett långt förspel i vardagsrummet innan vi gick vidare in i sovrummet. Det var ovant och jag var lite blyg i början, men sen gick det bra. Lite igenvuxen har man ju blivit sedan i mars, så lite ont gjorde det, men det gick bra och det var skönt. Äntligen sex igen!
Hans kropp var grymt fin och vi hade riktigt mysigt i sängen.
Efter det efterlängtade sexet tog vi på oss mysbyxor och slappar kläder, sen somnade vi en stund, jag sov i hans armar men vaknade efter en halvtimme och gick up och plockade i ordning allt efter maten och sen lagade jag en ananas paj, han sov någon timme till men sen fick jag upp honom med lite mera sex och sen satte vi oss och tittade på film och mös.

Vi satt uppe och pratade och tittade på film hela natten så dagen efter sov han till klockan 13.00. Jag var uppe långt innan och fixade och pulade här hemma medans han sov. Efter mycket om och men fick jag upp honom, vi åkte till en galleria och tittade på rean och shoppade lite. Han var lite lika kramig denna dag, inte hålla handen och inte armkrok men en puss då och då kunde jag ju tigga till mig. Han var söt och go mot mig så det var inte det men han var lite seg och tillbaka dragen. Han suckade lite över att han skulle åka bort i 6 månader och han suckade lite över att vi hade så kort om tid på oss, att det inte var riktigt meningen att han skulle träffa mig mitt i allt.
Jag försökte njuta av stunden och ta tillvara på varje minut men han var lite mera tillbakadragen.
På kvällen skjutsade jag honom till tåget och vi pussade varandra hej då, när han lämnat bilen kom han tillbaka och frågade om jag ville ha pengar för bensinen och om vi kunde försöka ses nästa veckan innan han åker och även om jag jobbar så kanske vi kunde hinna lunch ihop iaf. Så han verkar ju vilja ses igen. Men jag förstår att han känner sig förvirrad nu när han faktiskt ska åka iväg och bli borta ett halvår.
Han tänkte först stanna ett dygn till hos mig men eftersom det är nyår och allt så blir dt lite tight att hinna fixa allt innan han reser så kände han att han var tvungen att ta sig hem. Eftersom han har ett hjärtfel måste han till sjukan och titta till det innan han åker och hämta ut mera medicin, sen ska det ju handlas lite grejer inför resan samt hinna träffa sin mamma och några vänner osv. Han har ju bara varit hemma i Sverige två veckor. Han har rest runt hela detta år, han rabblade upp en himla massa länder. Peru, Brasilien, Thailand, Kambodja osv. och nu skulle han som sagt tillbaka till Thailand ytligare ett halvår.
Vi får väl se om detta var en kort liten romans eller om vi ses igen. Jag känner mig förvirrad och vet inte vad jag känner, men jag träffar gärna honom igen om det kommer en möjlighet.

Jag kan inte låta bli att jämföra honom lite med R, R var speciell R var bättre på mycket men J är iaf nykter, jag får kanske tänka mer på det.
J vet inte så mycket om mig för det blev att vi pratade mera om honom, jag ställde mer frågor än han och han hade ju lite att berätta.
R och jag var ju så otroligt lika och allt klaffade så perfekt. J och jag är ganska olika på mycket men det betyder ju inte att det är fel.
Dom är väldigt olika men det betyder ju kanske inte att det är dåligt. Jag blir så förvirrad.
Vi får se vad som sker, vi kanske aldrig mera ses. Han ska ju var bortrest i ett halvår nu så det är ju svårt att veta vad som kommer ske.
Men det var kul och trevligt och jag har tagit ett steg till för att glömma R.
Nu har jag iaf haft sex igen. En ny man har sovit i min säng och jag gått hand i hand med någon igen, även om det bara var för ett 1 ½ dygn så har jag iaf gjort det igen efter R.

J var fin, snygg, söt , gullig och jättefin kropp. Vi hade kul ihop och oavsett vad som sker så hade jag ett par dagar som var bra. Jag måste försöka att ta det för vad det är och inte bli kär nu.
Hoppas vi hinner ses en gång till innan han åker, men jag försöker att inte förvänta mig det, då blir jag bara så besviken.

Tankarna bara snurrar, vet inte vad jag känner, tycker och tänker. Så mycket har hänt och jag har fått så mycket information som jag försöker smälta och analysera.
Vet inte ens om denna blogg är läsbar, jag bara svamlar på. Får blogga mera sen när jag fått i ordning alla tankar och all information. Men just nu så snurrar det bara runt allt han sa allt han gjorde, vad som skedde, vad som ska ske, mina känslor för R, mina känslor för L och nu mina känslor för J. Vet inte vad jag känner eller tycker.
Men J är nykter och drogfri iaf. Men åker till Thailand om en vecka och blir borta 6 månader….

Men på ett sätt känns det lite befriande, han åker till Thailand i 6 månader, han kan inte dumpa mig för han åker, jag behöver inte känna mig dumpad eller ratad, inte vänta på en telefon som inte ringer för han har lämnat landet inte mig…..

Men samtidigt känns det tomt och tyst, saknar honom, och en bit av mig är rädd för att han inte hör av sig mera….


Sinnesro


.•*¨*•☆ ¸.•*¨*•☆God Jul •*¨*•☆ •*¨*•☆

.•*¨*•☆ ¸.•*¨*•☆God Jul  •*¨*•☆ •*¨*•☆

Massor med kramar till alla där ute och en tanke till alla ensamma och alla som får julen förstörd av alkohol och droger.
Va rädda om varandra

Sinnesro

Dejtning suger

Är ute på nätet och söker nu efter lyckan. Chattat och småpratat med ett 20 tal killar. Men det är så många skumma killar. Men några favoriter hittade jag…..hoppet började komma tillbaka, men neeeej.

Det går inte alls bra. Tre dejter nästan inbokade, men nu sket det sig. Ena killen började reda idag prata snusk, frågade vad jag hade på mig och om storleken hade betydelse osv. så efter ett tag gav jag upp och blockade honom.
 En annan kille som jag faktiskt fattade tycke för då vi chattat sammanlagt 10 timmar och allt verkar super bra och dejt börjar bli aktuellt, vi var tom vänner på facebook. Han vad söt och riktigt rolig, attraktiv och mysig på alla sätt. Men så helt plötsligt så upptäcker jag att han raderat mig från facebook. Varför? Skum kille. Jag drar öronen tillbaka på en gång. Varför tar han bort mig som vän på facebook? Varför blev han vän med mig för, om han ska radera mig dagen efter? Nä det där suger. Jag tappar förtroendet på en gång.
Kille nummer tre är fortfarande intresserad av att träffa mig och han är verkligen super trevlig och vettig, frågar massor om mitt jobb och mig som person och inte alls snusk eller annat. Men nackdelen är att han är för ung. Alldeles för ung, han är bara 24 år.  Men han verkar vettigast, mognast och trevligast. Men kan det verkligen fungera, kan det finnas en chans verkligen? Jag är 37 år och han är 24 år!

Suttit i timmar och chattat med killar, tagit massor med kraft, tid och energi. Har inte ens hunnit blogga.  Och till vilken nytta? Är de svin allihopa? Är det bara idioterna kvar där ute? Eller dras det bara puckon till mig?
Antingen är det ”runkisar” eller 20 åringar eller så är det missbruk eller annat problem.

Det går verkligen inte bra för mig. R har inte hört av sig och nu borde han fått mitt julkort eller åtminstone hört av hans syster att han fått ett brev/kort från mig.
L skriver fortfarande några ord varje dag till mig på facebook. Han är söt, kallar mig ängel, hjärtat, sötis, gumman och massa andra fina ord. Men han har ju bara varit drogfri 2 veckor och 3 dagar.

Ingen kärlek, ingen ömhet och inget sex på evigheter……2010 va inte mitt år, inte det året heller.
När vänder det? Jag vill bli lyckligt kär igen, såååå trött på ensamheten.

Alla runt om mig, förlovar sig, gifter sig och skaffar barn. Bara denna vecka har en gift sig och en fått reda på att hon är gravid. Dessutom har två stycken fått ett nytt jobb och detta är bara på de senaste  tre dagarna!
Mitt liv ser exakt ut som det gjorde för 7 år sedan i stort sätt.
Jobbar på nästan samma jobba, bor i samma lägenhet, fortfarande singel, fortfarande barnlös och saknar fortfarande kärlek och ömhet men tröstar mig med att jag iaf har mina två katter.

Vad skulle jag göra utan mina två katter?

Jag hoppas R tänker på mig. Hoppas han saknar mig lite iaf. 
Orkar inte tänka på honom, orkar inte minnas, allt var så bra och enkelt.  Vi var lika, vi var samma. Orkar inte sakna honom, det gör ont.

Orkar inte dejta, jag blir så arg och besviken. De säger att de ska vara ärliga och raka men sen försvinner dom bara.  Eller så säger dom att de vill lära känna en men de pratar bara sex och snusk.
Hur ska jag orka mig igenom denna djungel igen?
Men vad har jag för alternativ?

Sinnesro

Tyst och tomt men det går.

Har egentligen haft massor att blogga om, massor med känslor och tankar, men jag har inte orkat känna och inte orkat tänka utan denna helg har jag flytt, flytt från mina känslor och mina tankar, flytt från saknad och tårar. Jag har städat och fixat, jag har bakat och donat, sen har jag flytt i i tv´n, shopping och bio med min vän och hennes sambo. Det var skönt att fly, skönt slippa tänka och känna, jag orkar inte känna och erkänna vilket skitliv jag har. Men jag kämpar på, på nåt sätt så går dagarna och jag överlever och såren läker sakta, sakta.

Vet inte om julkorten har kommit fram än, det är tyst från alla håll.
Kanske kommer R inte höra av sig oavsett om han får julkort eller inte, kanske får jag honom att känna och minnas kanske får jag det inte.
Jag är nervös och lite rädd, men jag vet egentligen inte varför, det kan ju inte bli mycket tystare än det är nu.

L skriver till mig varje dag, vi får en riktigt fin och bra kontakt genom denna brev växling. Han berättar om sin ånger över återfallet men även att allt har en mening och att detta återfall fått honom att inse att han aldrig vill tillbaka till det livet.
Han pressar mig inte om dejter eller annat utan vi tar det lugn och skriver till varandra varje dag försynt och alvarligt som vänner, men vi avslutar alltid med puss och han kallar mig alltid för så fina saker och säger hur glad han är som hittat mig.
Vi värmer varandra med goa mail, det känns bra, men jag vågar inte prata med honom i telefonen för då blir jag nog kär och jag vågar inte bli kär i honom, nu går hans hälsa först så får vi se om vi någon gång tar upp dejtandet eller om vi bara blir vänner.

Jag försöker flirta lite på gratis dejting sidor och jag har kontakt med ett par stycken, men ingen jag vill eller vågar träffa än. Ska ut och festa loss och flirta satan 25 dec om nu inte R har hört av sig.
Sen vet jag inte vad jag ska göra, för jag pallar inte vara ensam mera, och jag klarar inte av att leva utan sex och närhet mera. Jag vill bli kär igen. Lyckligt kär! Jag vill känna som jag kände med R igen.

Julfikat med min familj igår gick bra. Tre timmars stelt och lite pinsamma fikat är nu över. Brorsan fungerar det bra med men hans fru är en riktigt näbb gädda och hugger vid varje tillfälle.

Men ingenting om mig nämndes, ingen vet ett skit om mig och ingen frågade. Ingen i min familj vet något om mig, jo min pappa vet lite, men även han har börjat sluta fråga. Under dessa timmar vi fikade pratade vi om, brorsans företag, skatter, anställda, snön, vädret, deras nykterhet, snön igen. Hundar, grannar, allergier och sen snön igen.  Men Jag nämndes inte, mig pratade vi inte om. Vid ett tillfälle nämnde jag mitt jobb eftersom vi pratade lite politik och det är besparingar på mitt jobb. Men det var allt som sades om mitt liv och det var jag själv som drog upp det.
Ingen i min familj vet vad jag känner eller hur jag mår för de vill inte veta.
Min pappa vet att jag tänker på R fortfarande men han tror nog jag dejtar L. Tror jag att han tror.

Vad händer med min familj, vi som var så täta och stod varandra så nära, vi pratade om allt och inget kom emellan oss. Min familj var stark och vi var så nära vänner jag, min bror och min pappa. Men nu…vad händer? Pappa har sin tant, min bror har sin fru och jag är ensam och de vill inte längre veta vad jag gör eller hur jag mår. Hur blev det så? Vill de inte eller orkar de inte? Kanske har de bara inte tid eller har de inget intresse. Pappa kan jag nog inte klaga så mycket på, han visar mer intresse än många andra pappor gör. Men min bror och jag har stått varandra så nära, i alla år och jag och hans fru har varit bästa vänner i över 10 år men nu känner vi inte varandra, det är som om jag inte fanns.

Det gör ont och jag känner mig så ensam. Men jag känner att jag överlever iaf. Så länge jag har mina katter så ska jag klara detta.
Jag ska hitta den bästa mannen man kan få, jag ska bli lyckligast av alla och de ska få se hur man lever!

Nu ska jag snart hem till mina älskade katter och min ena katt e sjuk och ska få medicin i kväll. Han är förstoppad och kan knappt bajsa så i kväll ska han få ½ ml Lactulose för det trodde veterinären skulle kunna sätta sprätt på hans mage.

Sinnesro


Minnen

Fan vad alla minnen gör ont.
Idag är det en sån där dag som allt bara påminner om R.
Solen skiner och snön glittrar i kylan, jag minns när vi stod och kramades och pussades förra vintern. Det var precis såhär soligt och kallt, vi kramades, du rökte din hemrullade cigg, vi planerade framtiden tillsammans och allt vi skulle göra när våren och sommaren kom. Vi var så lyckliga och jag njöt av varje sekund. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så genom lycklig som då. Allt var så perfekt, jag var så lycklig. Jag kan en idag känna hans doft och hans vackra händer klappa min kind och hans mjuka läppar kyssa min mun.
Det gör så ont att mista något så vackert och underbart. Jag kan inte släppa taget om minnena jag kan inte ge upp hoppet om att få vara med honom igen en dag.
Jag vill känna som jag kände då. Jag vill vara så där lycklig som jag var då.

Jag älskar honom, jag kan inte sluta älska honom, han gjorde mig så lycklig.

Minnen blir till öppna sår, jag sover ensam nu i sängen som var vår……

Sinnesro


Fortsätter att plåga mig själv.

Går in på den där Kattis facebook sida minst en gång per dag, oftast har hon inte skrivit något och nästan aldrig nämns R. Men förra veckan kom två bilder på R upp och idag la hon upp fyra nya bilder varar en var på R. Man ser knappt honom på¨kortet men jag ser att det är han, hans hand är i hennes och samtidigt som han klappar en hund. Bilden är mörk och hon har skrivit ”familjen är samlad ha ha”
Större delen av bilden är ju på hunden men jag ser att det är han och jag ser att det är hans hand i hennes hand och det gör så satans ont. Jag kan inte avgöra när kortet är taget, inte ens vilken årstid.
Men de andra korten som är upplagda ser ut att vara på hösten innan snön kom, men de andra korten är inte R med på.
Jag vet inte varför jag plågar mig själv på detta sätt, jag kan inte låta bli att gå in och titta, men jag går in i hopp om att se något som gör mig glad, typ att det är slut mellan dom eller att hon skriver något som kan ge mig hopp.
Han nämns ju nästan aldrig och hon skriver alltid i jag form.  Men nu stod det familjen samlad ha ha ha. Det gjorde ont. Hans hand va i hennes hand, det gör så förbannat ont. Vill gråta. Mitt hjärta blöder.
Sitter på jobbet, förkyld och det gör så ont att se att han håller hennes hand. Kanske är det ett gammalt kort, kanske är det taget idag, jag har ingen aning, men jag vill kräkas, gråta och skrika.

Skrev julkortet idag, tittade att han fortfarande var skriven hos hans syster och det var han. Så jag sänder kortet till hans syster.
Köpte julfrimärke idag, postar det i morgon. Vet att det kanske är fel men jag vill att han ska veta att jag inte glömt honom än.
Skrev: Du finns i mina tankar Kram XXX.

Jag vet inte om det förändrar något, men jag vill ändå att han ska veta att jag inte glömt honom. Vill att han ska veta att han fortfarande har en chans, om han vill.
Kanske är han ute och dricker, kanske är han nykter och lever med henne. Kanske tänker han på mig ibland, kanske har han gått vidare, jag vet inte men jag kan inte släppa honom. Jag älskar honom så mycket fortfarande.

L skrev idag igen, det var skönt att se hans rader. Behövde det, men jag fick ingen puss eller nåt. Men det kanske är lika bra. Han skrev att han ville lämna allt det där bakom sig och börja om, jag hoppas att han förblir drogfri igen.

Jag skulle verkligen behöva lite kärlek nu. Gör så förbannat ont att R verkar ha fått kärlek och närhet hela tiden medans jag gått och väntat och hoppats.
Känns så orättvist och jag förstår inte varför han inte sa något och sen skrev så fint och gulligt i augusti och gav mig massa nytt hopp och kraft för att sen vara så kort och kall i september och dumpa mig totalt.
Jag förstår inte? Är han seriös med henne eller har han henne bara för att ha något och någon som tar hand om honom. Dricker han än eller är han nykter nu? Vad händer och vart är han?
Varför lägger hon upp kort nu på honom, hon har ju inte gjort det förut och varför verkar korten vara gamla? Varför har de kvar mitt och R´s års datum? Det är så många frågor som snurrar i min skalle och jag kan inte få några svar. Jag vet att jag måste släppa det och sluta älta men jag kan inte.
Jag sänder nu detta julkort och hör jag inget efter det så måste jag fan ge upp.  Men jag vet inte om jag kommer att klara av att ge upp, jag kan ärligt talat inte säga att jag någonsin kommer ge upp.

Jag kommer nog inte ge upp förrän jag träffar någon annan som kan fylla det tomrummet som R lämnade efter sig. Jag tror ärligt talat inte att jag kommer sluta älska honom och ge upp förrän jag älskar någon annan mer.
Varför gör jag så här? Varför blir jag inte arg på honom, varför slutar jag inte älska honom? Vad är det för fel på mig?
Jag vill kräkas och skrika rakt ut all den svartsjuka och allt som gör så ont i mig, men jag är inte arg på honom. Jag är bara så ledsen att han valt att vara med henne och inte med mig och jag förstår inte vad hon har som inte jag har. Jag kan inte förstå, vi hade det så himla bra och vi var så kära, vad hände under hans återfall? Är jag helt bortsupen i hans liv? Jag förstår inte? Lever han ett underbart liv med henne nu eller super han fortfarande och är där mellan sina perioder?
Jag måste skicka julkortet, jag måste ge oss en sista chans.

Kommer jag någonsin kunna släppa honom och gå vidare i livet?

Sinnesro


Jobba & Sova

Förkylningen sitter i, men nu mera hes och snorig. Jobbigt men tacksam över att det inte blev halsfluss eller öroninflammation. Tacksam över att kunna jobba. Inte råd eller lust att få avdrag på lönen.

Julkortet till R känns fortfarande rätt att skriva, tror jag skriver det i morgon. Hör han inte av sig efter det julkortet måste jag ge upp. Jag bara måste det då. Men jag kan inte lova att jag gör det. Men jag måste nog då inse att jag gjort allt jag kunnat.

L och jag skriver mer och mer till varandra, men bara brev via facebook. Han har inget minne av att vi haft telefonkontakt under hans återfall. Han gick genom isen på skeppsholmen och förmodligen var han med om massor med saker som jag inte vill veta. Men han är ångerfull och har ingen aning om vad han sagt eller gjort mot mig och som han själv uttrycker det, kanske lika bra att han inte minns.
Vi skriver lite med varandra och vi avslutar med puss eller pöss eller pok men mer än så är det inte. Jag tycker om honom och jag vet att han är attraktiv som fan. Så jag aktar mig för att träffa honom.
Jag vill inte bli kär i en kille som precis haft ett återfall på heroin.

Jobbar och sover mest nu eftersom jag är så förkyld. Men i morgon ska jag försöka skriva julkort och städa lite hemma. Kanske postar jag julkorten samtidigt som jag hämtar två paket på ”posten”.

over and out
Sinnesro

Förkyld och förvirrad.

Igår så började mitt sår blöda igen, allt revs upp, fan vad ont det gjorde. Den där Kattis hade lagt upp 4 sommarbilder på facebook och R var med på två bilder. Bilderna är tagna på en djurpark och han är nyklippt och fin. Solen skiner och jag tror att det är i Juni eller kanske i början på augusti men jag tror Juni. Magkänslan säger det.
Han och hon var på en djupark i somras. Hur satans ont gör inte det?! Han var så fin på kortet och saknaden blommade upp värre än på länge. Jag har ju inte sett ett nytt kort på honom sedan augusti.
Men varför lägger hon upp sommarbilder nu? Varför verkar han inte vara i hennes liv, hon nämner honom aldrig på facebook men nu kommer två kort från i somras! Är de vänner eller ett par? Är han full eller nykter?  Vad händer, vart är han och vad gör han? Jag saknar honom så mycket och jag kan inte sluta tänka på honom, jag har inte ens kunnat radera hans gamla sms från min telefon.
Jag kommer skicka ett julkort till honom, men jag vågar inte berätta det för någon, ingen kommer tycka jag är klok. Men jag måste, jag bara känner att jag bara måste kontakta honom en gång till och se om jag väcker något i honom. Jag bara måste….

Jag la mig i sängen, feber, förkyld, ensam och förvirrad, bilden av honom satt fast på hornhinnan och det gjorde så ont.  Jag analyserade och analyserade, hjärtat slog så hårt och det gjorde så ont, ångest, saknad och avundsjuka. Varför var han där med henne och inte med mig, vad har hon som inte jag har och varför hör han inte av sig?
Han ser inte lycklig ut, inte som när han var med mig. Han skrev till mig efter detta kort togs och varför gjorde han det om han inte tänkte på mig? Varför kontaktade han mig och kallade mig baby o augusti om han inte tänker på mig?
Tårarna kom och hjärtat blödde igen.
Jag låg i sängen med mina tårar och minnen, febern blev värre och halsen gjorde ont.
Jag tröstade mig med Idol finalen och Jay. Snygga, sexiga Jay Smith. Men tankarna var hos R och sen hons Jays fru som ev. blivit sviken. Jag kunde inte låta bli att känna sorg över även det. Måste alla såra varandra? Måste folk svika, vara otrogna och såra varandra? Jag orkar inte se och höra att folk gör slut med varandra, att folk sårar och sviker, jag vill inte och jag orkar inte höra sånt. Det gör ont, jag känner mig som en ambassadör för alla med krossat hjärta för jag känner så med deras smärta.
Det är fan sjukt men jag hade ångest för att Jay sviket och sårat sin fru. Eller va de bara en täckmantel för min egna ångest?

Vaknade sjuk, men inte lika ont i halsen, för att bli frisk och slippa glo på kortet i datorn så låg jag i sängen hela dagen. Nästan.
Sen på kvällen tog jag en ipren och åkte till jobbet.

Var på konferens i veckan, trevligt och ganska kul men när alla ska ringa hem och säga att de kommit fram eller god natt osv. så känner jag mig så satans ensam. Skickade ett mms till min pappa bara för att ha någon att skicka till. Det är alltid lika ensamt och tomt och jag känner mig så misslyckad.

Fick meddelande av L igen. Han skrev att han saknade min röst, han skrev som om han var ganska okej, jag svarade honom och han svarade igen.
Han erkände att han tog ett återfall men han verkar vara totalt borta i tiden för 1 vecka och 3 dagar är bara 3 dagar för honom.
Han skrev att han tog valium och missade planet och då blev han så besviken på sig själv så han söp i två dagar, men nu har han varit nykter och drogfri sedan i måndags, men hans story stämmer inte med det han sagt tidigare och hans tidsuppfattning stämmer inte alls. Men jag svarade att jag är glad att han är på benen igen och att han är nykter och drogfri igen. Att jag hoppas han klarar det denna gång osv. Vi får se vad som sker. Jag kan ha kontakt med honom på facebook, men jag kan och vill inte träffa honom igen. Ska jag träffa en man som är en fd missbrukare så måste han varit nykter och drogfri minst 6 månader. Den gränsen får jag inte ändra på.
Om nu inte R vill träffa mig igen, för honom är jag beredd att gå över alla gränser för.

Sen ringde mitt X, C idag från Turkiet. Han hade drömt om mig och det var en hemsk dröm så han var tvungen att höra min röst. Han drömde att han skickat flera meddelanden till mig och inte fått svar och sen skrev en vän till mig till honom att jag hade tagit livet av mig för 2 dagar sedan, han vaknade och var genom svettig, drömmen var hemsk och han mådde så dåligt av den. Han var bara tvungen att höra min röst och han sa att han saknade mig. Han var så söt. Men jag tror aldrig vi kommer älska varandra igen, men vi kommer nog alltid att vara vänner.

Det känns så konstigt att så mycket sker och ändå är det inget som händer.

25 Dec ska jag på krogen igen. Får se vad det har att ge, men jag behöver förändring och ett krogbesök kanske kan vara en början?!

 19 Dec ska jag fira jul med min bror och hans familj och jag är rädd. Rädd för att få frågor jag inte vill svara på, rädd för konflikter och rädd för falskhet och stämningen, rädd för allt.
Vill inte bråka men vill ändå stå upp för mig själv.

Jag vill ha en förändring, men det går inte så bra för mig.

Sinnesro

Inställt

Självklart blev det inställt, som vanligt när jag ska göra något kul.
Jag och en av mina bästa vänner skulle ses och shoppa idag. Hon har familj och två barn så det är inte så ofta vi kan ses och framförallt inte komma ut och shoppa lite.
Jag har längtat så efter att få hitta på något kul och att shoppa med henne såg jag verkligen fram emot.
Men självklart är hennes barn sjuka nu och hennes man var tvungen att jobba så hon var tvungen att vara hemma och vabba.
Så nu blir våran shopping runda inställt :o(
Det enda roliga på evigheter och sen blir det inställt, så jävla trist och typiskt för det blir nästan alltid så.

Nu får jag åka ensam och shoppa lite och sen hem till ensamheten igen. Vill jag så fick jag komma och fika bland de sjuka barnen, och kanske gör jag det. Med risk för att själv bli sjuk, men vad ska jag göra? Jag vill ju inte vara ensam i kväll igen. Jag hade ju sett fram emot detta så mycket. Suck

Det är självklart tråkigt för henne också. Men för mig blir det alltid såhär känns det som. Alla mina vänner har ju barn och barn blir ofta sjuka eller massa annat så allt blir ständigt inställt. Jag vet att det inte är deras fel och jag vet att de också blir besvikna men just nu är jag super besviken.
Detta var det enda jag hade att se fram emot.

Sinnesro


Tjejblogg

Vad är en tjejblogg utan smink tips? Jag har nästan bara skrivit om hjärta och smärta och kommer med all säkerhet fortsätta med det.
Men jag måste rekommendera http://www.emitemakeup.com/ 
Jag har provat, pudret, ögonskuggorna, mascaran och foundation och den svarta kajalen.  Grymt bra, kan inte leva utan mascaran. Absolut den bästa jag någonsin provat och då har jag plöjt igenom en heldel mascaror genom mitt 37 åriga liv.
Vet faktiskt av säker källa att idol teamet använder detta smink och att Bagge stormtrivs med detta märke. Coolt då märket ägs av en svensk trevlig tjej i södra Stockholm.

Jag har alltid tyckt om smink och sminkat mig på mitt sätt och beroende av smink på ögonen. Huden behöver inte så mycket smink på, men ögonen måste ha lite skuggot, kajal, eyeliner och mascara.
Jag har lärt mig sminka mig själ och får mycket beröm över mitt sätta att sminka mig, så det är iaf en sak jag verkar vara bra på.  Jag blandar dyrt och billigt smink men detta märke passar min smak jättebra. I love it.

Jag gillar att läsa andras bloggar, men det är svårt att hitta bloggar som ger kraft, tips och handlar om sånt jag skulle vilja läsa/behöva läsa om. Missförstå mig inte, det finns grymt bra och roliga bloggar men nästan alla bloggar är från unga tjejer och absolut inget ont om dessa energi knippen, de skriver skit mycket bra och jag gillar mycket tips och idéer som de har, de hjälper mig dessutom att hålla mig ung och uppdaterad.  Men ibland så skulle jag vilja läsa en blogg av någon i samma sits som mig själv, men det är svårt att hitta. Nästan alla bloggar är av unga tjejer som lever med en ursnygg kille, de pluggar och har stora drömmar om livet.
 Det bloggas mycket om mode och smink. Eller så handlar bloggarna om graviditeter, småbarn eller familjer.
Jag har hittat en jättebra blogg om en fd missbrukande kille och jag har hittat flera tjejbloggar som ger tips om smink och annat, jag följer dessutom några graviditets bloggar och mamma bloggar, men det är svårt att hitta någon som kan ge mig lite kraft och hopp för mig i den sits jag sitter i.
Är det någon ensam snart 40 årig tjej med barnlängtan och kärlekslängtan där ute? Eller är det någon därute som kan komma med tips vart man kan hitta en ny livskärlek?
Hur i helvette ska jag komma över R och hur ska jag hitta en mening med livet? Jag börjar få panik, jag är snart lika gammal som min mamma var när hon insjuknade i cancer, jag har inga barn och ingen man och tanken att mitt liv kanske tar slut vid 39 som min mamma kommer allt oftare.
Jag hatar att jämt vara ensam och att ingen som älskar mig. Jag vill inte dö ensam och jag vill inte dö utan att fått leva innan.

Jag har så mycket kärlek att ge så jag spricker snart. Igår när jag låg och glodde på tv så kom jag på mig själv att jag liksom kände mig kär, men i vad och vem, det vet jag inte riktigt? Förmodligen mitt X, R.
Det extra insatta idol programmet började och jag kunde lägga all kärlek på Jay. Helt sjukt, jag kände mig tok kär. Jag har så mycket kärlek som bubblar i mig och ingen att lägga den på, antingen lägger jag allt på mitt X, R som jag inte vet ett dugg om eller så lägger jag min kärlek på Jay som en annan tonåring. Hur knäpp är jag inte? Jag blir kär i en idol som om jag vore 11 år fastän jag är 37 år :o)
Men det känns som om jag är kär ibland, för jag har så mycket känslor som ingen tar emot.
Jag blir snart galen. Jag saknar kärleken så enormt mycket. Jag saknar R, han gav mig kärlek och han tog emot kärlek. Det var så underbart att gosa, pussas och gulla. Jag sakar det, hans sms, hans röst, våra långa telefonsamtal och våra mysiga helger. Jag saknar alla planer och allt hopp vi hade.
Jag kan fortfarande inte förstå vad som hände och varför.
Finns det verkligen inte något hopp om att det kan bli vi igen? Vart är han? Vad gör han?
Jag ska nog prova skicka ett julkort och se om det förändrar något. Vad har jag att förlora?
Jag vill så gärna ha det vi hade igen och ingen annan verkar vara intresserad av att ge mig en bråkdel av det, så ett julkort får det nog bli.

L har inte hört av sig och det är nog tur, för jag har ibland så dåligt samvete och är så orolig för honom att risken är att jag inte skulle kunna stå emot honom om han ringde och höll på. Men jag vet att han går på heroin, jag kan inte hjälpa honom och när man är i ett sådant tungt missbruk så kan vad som helst ske. Jag måste vara rädd om mig själv.

Sist på Al-anon mötet frågade en person där mig om jag hade skaffat mig en sponsor än. Det har jag inte och jag har därför heller inte börjat jobba med stegen, vet inte om jag vill eller kan det än. Men kanske borde jag det? Jag vet inte.
Jag har inte hittat någon som jag känner kan bli min sponsor, eller jo kanske två stycken men jag har inte fått tillfälle eller kontakt på det sättet än.  Vi får se vad som sker.
En dag i taget, släpp taget, lev och låt leva.

Sinnesro

Tomhet

Efter allt som hänt, känner jag mig tom och trött.
Vet inte vad jag ska göra nu och vet inte vad jag känner. Ibland saknar jag L och får dåligt samvete att jag inte försökte hjälpa honom mera. Men ibland känner jag mig stolt som stod emot och insåg att bara han kan hjälpa sig själv och att jag mår bäst av att hålla mig borta och att jag måste tänka på mig själv i första hand. Men det är tomt och trist utan hans sms och telefonsamtal. Men jag försöker att minnas hans sluddriga och släpiga röst när han ringde påverkad och svamlade osammanhängande och osannolika historier. Men ibland minns jag bara de fina gulliga orden och samtalen vi hade när han inte var påverkad. Kanske saknar jag bara någon, kanske är det inte L. Men han var grymt snygg och go. Men nu är han borta. Ingen aning vart han är eller hur han mår.

Saknaden av R försvinner inte även om bilden på min hornhinna börjar bli lite suddig. Jag har bestämt mig för att skicka ett julkort. Rätt eller fel är frågan, men det kan ju knappast skada, han kan ju inte tycka sämre om mig iaf. ”God jul & Gott nytt år du finns i mina tankar” Sen får jag se vad som händer. Hör han inte av sig så måste jag väl försöka ge upp.  Jag undrar hur han mår, vad han gör och vart han är. Inte hittat ett spår av honom på internet. Han finns inte på facebook och hans sk flickvän har inte nämnt honom på facebook, på gott och ont. Han lever iaf, det vet jag och den där Kattis står det ju fortfarande att hon har ett förhållande och årsdagen är fortfarande min och Rs.
Jag kan inte sluta analysera och undra. Vad hände och varför? Vad gör han och har jag en chans att få honom tillbaka?

Jag har iaf ingen ny flirt eller ny dejt på gång. Det är helt tomt, finns inte någon, inte ens någon att fantisera om. Helt tomt, tomt, tomt, tomt.
Inte en flirt på t banan, inte något gamalt x att ringa, inget.
Idol på fredagarna och Jay Smith är det närmaste jag kommer en man. Och på fredag är även det slut, för då är det finalen.

Men dagarna går och i helgen var jag ledig.
På lördagen var jag hemma, städade, julpyntade, bakade och slappade. Skulle till E-tuna och parta men verken jag eller min vän i E-tuna kände oss uppåt efter veckans dumpningar och svek. Vädret var inte heller att något körväder, så vi avbokade och jag blev hemma. Det var en skön dag och jag och katterna hade riktigt mysigt.  Somnade ganska tidigt, trött.

På söndagen var jag på julmarknad i västerort bland alla par och familjer, hundar och ungar, och sen jag och min väninna. Det var trevligt och vackert med snön som glittrade men som vanligt så kände jag mig ganska så ensam bland alla familjer och barn. Dessutom är eventuellt min väninna gravid med sin sambo. Ingen vet om det mer än jag.  Om de är gravida så är det i ett väldigt tidigt stadie. Jag är glad för deras skull om det skulle vara så. Men jag blir också rädd, rädd för hon är en av de få vännerna jag har kvar eftersom hennes första son är tonåring så har hon och jag kunnat göra ganska mycket ihop. Men snart är hon förmodligen småbarnsförälder igen. De jobbar på det iaf.
Men jag hoppas ändå för hennes skull att de nu väntar barn. De blir deras första tillsammans.
Hon har länge sagt att hon vill att vi ska skaffa barn samtidigt, men det kommer inte bli så. Men självklart är jag super glad för deras skull, men som sagt lite rädd.

Jag tycker väldigt mycket om mina vänner och jag är väldigt tacksam att jag blir bjuden på bio, middagar, glögg osv. Men jag känner mig ofta som femte hjulet eller som ett p piller då det alltid är par och sen jag. Så det är alltid med blandade känslor man kommer, jag är glad och tacksam över att jag är bjuden men jag vet att ensamheten kommer kännas och göra ont.
Men tacksamheten och glädjen att vara välkommen vinner, jag går nästan alltid på allting jag blir bjuden på om jag är ledig. Oavsett om jag vill eller inte så går jag.

Helgen gick fort och nu är det jobb som gäller i nästan 10 dagar i sträck.
Känner mig bara tom och trött. Känns som om jag står still och trampar vatten eller nåt. Livet känns trist och meningslöst och jag ser inte fram emot något. Jo idol på fredag såklart, men annars är mitt liv rätt tomt och trist just nu.
Men i morgon ska jag tröst shoppa med en av mina längsta och absolut bästa vän. Så det ska iaf bli kul.  Shopping hjälper mot mycket.

Sinnesro

Ensam jul igen?

Tiden rinner iväg, snart är det jul igen.
Jag hatar julen, jag känner mig bara så utanför och ensam. Förra året hade jag ingen att fira med eftersom jag jobbade på dagen och på kvällen när jag var ledig hanns det inte med. Alla var så långt borta, så jag firade julen ensam med katterna.
Denna jul åker jag över en sväng till pappa och hans särbo, så jag iaf får lite julmat, men sen är jag nog hemma med katterna.
När jag firade julen med min lillbror och hans familj samt våran pappa och brorsans svärföräldrar så var det mysigt och lite julstämning men jag kände mig utanför då jag inte passade in bland de ”vuxna” som bara pratade amorteringar, dagis, föda barn osv. och jag passade inte in bland barnen och tonåringarna då jag faktiskt är vuxen. Jag kände mig utanför och ensam och jag åkte alltid hem till min tomma lägenhet. Men att fira hela julen ensam var självklart värre, trodde inte det skulle vara så farligt, men ärligt det var ingen höjdare.
Hade ju hoppas på att fira julen i år i Uppsala med R och hans syster, men så blev det inte.

 Men så lagom till 1 advent kom L in i mitt liv och jag skulle fira med L, men han verkar inte kapabel till det. Han har skrivit till mig på facebook och jag har fått hans nya nummer, men jag tror inte han är drogfri.
Han skriver inte speciellt långt eller förlåt eller nåt, ingen förklaring eller ånger. Bara att han blivit rånad och sovit på stationen och sen sitt nya mobilnummer.
Jag svarade via facebook att jag inte förstod varför han sov på stationen då det gick massor med tåg hem till honom efter vi pratat och att han har ju hela sin familj i Stockholm. Jag skrev att jag hoppades att han snart skulle vara nykter och drogfri igen för den goa och mysiga L är saknad.
Men än har han inte svarat på det meddelandet, och jag tror väl inte att mitt lilla meddelande kan få honom drogfri men jag vill ändå att han ska vet att jag tycker om honom, men bara när han är nykter och drogfri.  Jag har så dåligt samvete, men inser att det inte fanns eller finns något jag kan göra. Jag kunde ju inte åka till t centralen i Stockholm och leta efter en pundare som jag knappt vet hur han ser hur. Vi har ju faktiskt aldrig träffats live.
Jag vet att jag inte kan hjälpa honom, ändå får jag så dåligt samvete, varför?

Nu verkar han iaf vara hemma i sin egna stad och jag hoppas att han snart får ny hjälp, för vad han än säger så är han inte drogfri. Så korkad är jag inte. Även om han försökte med att han var trött och bara tagit 2 öl och en tablett som en läkare skrivit ut till honom, jag köper inte alls hans story. Han pratade som om han var helt hög, borta, svamlade.  Jag tror han tagit heroin, för så borta som han var kan man inte bli av lite trötthet och 2 öl. Och vilken läkare skulle skriva ut lugnande tabletter till en fd missbrukare och varför skulle han ha lugnande? För att gå på en dejt med mig eller? Nej jag köper inte hans krångliga historier. Vad han än säger så är något knas.

Min vän som jag bråkade med häromdagen verkar ha dåligt samvete iaf. Hon är nu super gullig och nu har hon hittat en jacka som hon tror jag kommer gilla så hon ska köpa den så får hon pengar av mig sen. Det var rea och den är en munkjacka som är klockren min stil. Hon känner mig verkligen. Jag är ju dessutom munkjacksberoende, jag bara älskar munkjackor.

Kaos på jobbet idag så jag har slitit som en gnu. Datorerna brakade och allt strulade, vi fick jobba som idioter och dessutom massor med dubbelarbete. Men nu börjar det lösa sig och fredagskvällen börjar nära sig.
Hoppas jag hinner hem till Jay Smith sjunger i Idol. Min favorit.

Blir en ensam fredagskväll framför tv. Förmodligen ensam lördag också.
Känner mig desperat efter ömhet och kärlek. Jag vill verkligen träffa någon nu. L var så snygg och så go i telefonen, jag blev verkligen betuttad i honom, och vi började planera både jul och nyår. Hur i hela världen kunde han ta ett återfall precis nu? Hur är det möjligt? Vad göra jag med killarna? Vad händer? Hur kan alla ta återfall bara efter att ha pratat i telefonen med mig? Eller är det slumpen?

Jag är en snäll tjej som är väldig glad och sprallig, jag vet inte vad jag kan ha gjort som blir så fel. De flesta säger att jag är den perfekta flickvännen, men ändå förblir jag singel, varför?
Jag förstår inte. De säger at jag ser bra ut, att jag har snygg kropp, rolig och trevlig och de killar som varit med mig säger att jag är grym i sängen, ändå är kärleken så svårt att finna?
Jag söker fel hos mig själv, försöker bli snyggare och bättre på allt, men jag vet inte längre vad jag ska ändra på. Jag är anpassningsbar och bråkar aldrig, kanske är jag för snäll och för tillgänglig?
Vad är det för fel på mig? Varför blir det så här?

Orkar inte klanka ner på mig själv mer, men jag vet att jag kommer göra det. Jag drar till mig struliga killar och jag antar jag dras till dom också. Men varför, det är inget jag gör medvetet iaf, jag hade ingen aning om att R var fd alkoholist och att L var fd missbrukare.
Börjar bli orolig för vad nästa dejt kan bli.

Ärligt talat så börjar jag tappa lusten, förra dejten med M blev ju avblåst bara någon dag innan han skulle komma, han bara försvann tre dagar innan. Så den dejten blev ju inte av men jag hann ju börja ladda mentalt och jag hade hunnit börja fixa hemma och så.
Sen dejten med L, då satt jag klar, sminkad och finklädd, städad lägenhet och ostbrickan klar, men han dök ju aldrig upp så efter nio timmar väntan, sminkade jag av mig och gick och la mig.
Jag kan ju inte påstå att mitt självförtroende och lusten till att dejta blev stärkt av detta.
Luften gick liksom ur mig, jag var så laddad och förberedd på dejt och sex dessa två tillfällen att jag nu bara känner mig tom.

Antar att allt har en mening, men vad är meningen med mitt liv?

Sinnesro

Arg och less

Så jävla trött på allt nu.

L hörde inte av sig i går och ingen av hans telefoner kan man komma fram på. Skönt att han inte ringer men samtidigt jobbigt att inte veta att han är okej. Men såg att han var på msn i går kväll fast inte online men har han satt igång msn, så lever han iaf.

Jag vill inte att han hör av sig påverkad till mig igen och jag vet att han inte är bra, ändå blir jag förvirrad och lite tom när han inte kontaktar mig, jag är förmodligen helt sjuk men ibland så saknar jag honom, men kanske saknar jag bara någon som tycker om mig?
Suck, han är iaf en grov missbrukare, så enkelt är det och jag borde hålla mig långt borta. Han är inte en sådan kille jag behöver, jag behöver en stabil, pålitlig och trygg man nu.

I går ringde de från radiumhemmet, de har hittat vissa prover från min mamma som varit död sedan 1986, av dessa prover ska de nu fortsätta leta efter nästa prov och om de finner det så kan de göra en dna analys, denna analys tar ca 6 månader att göra men om de lyckas kan de ge mig ett nästan 100% svar om jag får cancer eller ej. Hinder nr 1 är nu avklarat i forskningsarbetet. Återstår att se vad som sker.
Kan ju bli betydligt lättare för mig att fatta beslut om operation eller ej med denna dna analys.

Bråkade rejält med en av mina sk. bästa vänner igår, jag blev så arg, för hon är så förbannat orättvis. Men igår sa jag ifrån.
Vi var ute och festade i helgen och som alltid är kameran med, alla ville att jag skulle skynda mig att lägga upp alla party bilder på facebook och självklart gjorde jag det. Så gör vi alltid. Jag är lite känd för att ta bra kort och bara lägga ut de bra korten men ibland kan ju något kort va av olika smak, smaken är ju som baken och ett kort som jag tycker är fint behöver inte andra tycka är fint, men det är ju bara att ta bort taggen eller i värsta fall be mig ta bort kortet helt.
Jag personligen låter alla korten vara kvar, fula som snygga, jag är jag och det står jag för. Alla vet att man inte alltid är fin på alla kort, så varför sitta och sålla bort misslyckade kort? Men det är ju min personliga åsikt.
Hur som helst så ringer min vän S mig igår helt hysterisk och arg och undrade om hon gjort mig något eftersom jag lagt upp de mest fulaste korten på henne som kan tänkas, hon är ful och tjock och korten groteska, jag blev alldeles chockad då jag tyckte alla korten var fina eller roliga party bilder. Men hon skällde ut mig efter noter och var helt galet upprörd och undrade om det var någon personlig hämnd mot henne?! Hon som alltid bara lägger ut fina bilder på mig! Herre gud alltså, jag blev sårad och arg och vi bråkade en bra stund. Vist kan jag ta bort kort på henne om de är så otroligt groteska men hon behöver ju inte vara så arg och elak och dessutom tro att jag är någon jävla hämnd häxa. Men det sista hann jag inte säga.
Jag hade lagt upp en bild där en kille pussar henne på kinden och de va hon jätte upprörd av, men hon har ju lagt upp massor med på mig som är mindre kul och massor med bilder då jag står med olika killar och då har hon dessutom skrivit kommentarer så som ..XX med kille nr 1 , xx med kille nr 2 osv.  Jag sa detta till henne men hon sa jag trodde det var kul och att det var en komplimang att jag fick så mycket uppmärksamhet, ja sa jag och eftersom du tyckte det var kul mot mig så trodde jag du också skulle tycka det var kul. Men hon gjorde alltså inte det. Det är tydligen inte alltid att man tycker samma sak är lika kul emot sig själv.
 Nåja jag tog bort alla kort som hon ville jag skulle ta bort samt de korten då faktiskt jag så dålig ut men eftersom hon blev bra så la jag upp kortet ändå. Men nu när hon inte får vara ful på ett enda kort trots att jag blev bra på kortet så tänker fan inte jag ha kvar korten då jag ser ut som ett pucko bara för att hon blev bra.

Sen efter jag raderat alla korten så gick jag in på korten hon lagt upp på mig, jag tog bort taggen på de värsta korten och sen kommenterade jag hennes dryga kommentarer då flera av korten hon kommenterat med XX med kille nr 1, 2 , 3 osv. faktiskt var jag och en kompis man och hennes bror. Varför ska hon ha kul på min bekostnad när hon inte ens kan vara lite ful på ett kort. Dessutom va det inga fula kort, det var fina kort på henne, precis så som hon är. Så jag fattar inte vad hon menar att jag var elak och typ skulle använda dessa kort som en hämnd mot henne. Suck, fy fan alltså vad dum hon var igår. Jag ska fan aldrig ta något jävla kort på henne om hon ska vara sådär. Hon var så arg och elak mot mig, jag fattar inte.  Hon tycker att hon bara lägger ut fina bilder på mig, men det är ju efter hennes smak inte min och jag lägger ju upp kort efter min smak inte hennes, så är det ju. Varför bli arg på att jag inte tycker som henne och sen dessutom tro att jag gör det för att såra henne?!

Orkar inte vara med henne och jag orkar inte ens prata med henne, hon är så jävla ego och dryg så jag skiter i henne ett tag nu. Så det så.

Jag vill vara med folk som vill mig väl och som gör mig glad. Men jag märker mer och mer att folk runt om mig inte alls är justa mot mig. De är rent av elaka.
Så besviken på så många av mina vänner. Det gör ont, men jag måste rensa.

Önskar att R kom tillbaka och jag kunde fly med honom.
Vill bort från allt och alla. Vill bara bort. Jag tycker folk är så elaka och orättvisa, förmodligen har det alltid varit så men nu ser jag det och jag försöker att säga ifrån och det uppskattas inte av mina vänner. Alla tror de kan behandla mig hur som helst och jag ska ta allt och anpassa mig efter deras åsikter och viljor, så har det kanske varit men nu är det slut på det!

Men jag har svårt för att bråka och jag tycker det är jobbigt och läskigt med konflikter, men jag måste försöka att bli tuffare. För folk är fan dumma mot mig.

Sinnesro


Dåligt samvete

L ringde mig tre gånger igår, två gånger pratade jag med honom. Det var miljoner historier och förklaringar men ingenting hände ihop. Han påstår att han bara tagit någon öl och någon lugnande tablett som han fått utskriven av läkare och att han inte alls tagit droger, att han låter som han gör beror på att han är trött då han inte sovit på flera dygn.  Jag försökte prata honom till rätta men tror inte jag lyckades så bra, han driver omkring i Stockholm med några han lärt känna och han har ingen telefon då polisen slagit sönder hans.
Det är inte mycket av vad han säger som jag tror är sant, jag försökte få honom att han skulle åka hem till hans lägenhet och äta och sova. Sa åt honom att söka hjälp och ta tag i sitt liv, på detta sätt förstör han allt, men han påstår att han är nykter och drogfri och inte har några problem han är bara deppig för att hans resa gått åt helvette och han har förlorat alla sina pengar och att han sabbat våran dejt för jag är en så fin tjej.
Sista gången han ringde pratade han in på min telefonsvarare att han missat sista natt tåget hem och att han kommer sova på central stationen i Stockholm och om jag kan och vill så kan jag komma och säga hej till honom där.
Att han kom på min telefonsvarare måste vara en högre makt som gjorde, för telefonen låg bredvid mig med full mottagning.
Klockan var 21.21 när han ringde och det gick minst två tåg till hem till honom efter den tiden så sista natt tåget kl 21.21, nä inte det heller stämmer.
Det är hemskt att höra en fin kille som L vara helt borta i skallen, han är helt borta, det går inte att förklara. Han pratar precis som en heroinist, ni som inte vet hur de låter kan jag säga att de låter ungefär som de ser ut, som när de står och knäar men slutna ögon. De står och sover nästan och är helt borta, och precis så låter han. Det är så tragiskt och det gör så ont, samtidigt som jag blir så jävla arg på honom. Denna unga snygga mysiga man som var så fin är nu helt borta och driver omkring på gatan och t banan i -20 grader. Han ringer och säger gulliga saker och försöker förklara allt men konstiga förklaringar som inte går ihop och jag hör att han vill att jag ska komma och hämta honom och ta honom hem till mig. Jag är stark och stått på mig trots att han hotat att ta en överdos, men ibland får jag så dåligt samvete.
Men vad kan jag göra, jag kan ju inte åka till centralen och leta efter honom, jag vet ju knappt hur han ser ut och jag kan inte nå honom på någon telefon då ena telefonen av avslagen och den andra avstängd.
Han har en egen bostad 3 timmar från Stockholm och han har släktingar i Stockholm han kan åka till, han behöver inte sova ute i kylan och han är inte beroende av mig. Men jag känner mig ändå så elak.
Han har gjort sina egna val och han måste ta sina egna konsekvenser, bara han kan göra något, men jag känner mig ändå elak och får dåligt samvete.

Jag måste vara stark, måste stå på mig. Han är inte bra, jag kan inte hjälpa honom. Han är inte mitt ansvar, han har egna val att göra. Jag kan inte göra något. Jag måste tänka på mig själv och jag kan inte ha kontakt med missbrukare.
Heroin är längst ner på skalan av droger, längre kan man inte sjunka. Hur kan min dejt bli en heroinist?
Hur kan alla jag träffar eller pratar med ha ett missbruk och hur är det möjligt att ingen annan än missbrukare kontaktar mig?

Jag har ingen dejt på gång, ingen att ha sex med, ingen plan B. Nu är det tomt.
I måndags på ett av mina nya favorit program (Våra vänners liv) Fick jag två tipps hur man gör när man har ett krossat hjärta och behöver komma över sitt X.
1. Skaffa sig ett övergångsförhållande
2 Gå igenom alla sina gamla x och bli tillsammans med den som var minst dålig.
Jag skrattade ganska så gott, ingen av mina gamla X är aktuella, antingen är de upptagna eller så skulle jag inte ta i dom med tång en gång och jag tror jag gått igenom min telefonbok flera gånger och nu har jag flirtat med alla gamla lagrade ragg från dejtingsidorna jag var med på för flera år sedan som jag aldrig träffade, jag har gått igenom alla mail, alla telefonnummer, allt. Men inte ens sex har jag fått.
Och inte har jag kommet över R heller. Hur i helvette ska jag komma över honom?
Hur ska jag komma över R när de andra jag träffar är värre och värre?
R kommer bara längre och längre upp på min piedestal.  Snälla R kom tillbaka, bli nykter, dumpa Kattis och kom tillbaka till mig!!!

Idag har L tack o lov inte hört av sig än. Jag ber till alla gudar och högre makter som finns att han mår bra och att han inte ringer mig.

Jag orkar inte få dåligt samvete, jag orkar inte vara elak, men jag orkar inte och kan inte hjälpa någon som inte vill ha hjälp.

Sinnesro

RSS 2.0