Sparesa

Idag bär det av mot Åbo och Spa med en av mina bästa och äldsta vänner. Ska bli underbart. Hade förvisso varit lite bättre om vi inte bägge var tokförkylda men eftersom vi är i samma skick bägge två så kan vi ju snora ihop iaf, så det är ju bra. Vi kommer garanterat ha två underbara dagar.

I går blev jag och Jo vänner på facebook och jag läste lite av allt han skrivit senaste tiden, börjar förstå att denna kille inte mår så bra och jag skulle misstänka manodepressiv.
Igår skrev han några riktigt djupa, hatiska och grymma inlägg som gjorde mig lite orolig. Så efter jag packat allt igår ringde jag upp honom för att höra hur det var med honom och visa att jag bryr mig.
Han var nere i en mörk svacka och han hamnar i sådana ganska ofta sa han, hans liv kommer i kapp honom och han ser inge mening med detta falska liv och alla falsa människor, han hatar livet och samhället och är bitter på allt. Vi pratade lite och jag frågade om han inte var manodepressiv. Men det trodde han inte, utan att han bara ser att svart ibland och blir hatisk. Han hörde även röster förut men dessa har nu försvunnit och han har bra kontakt med flera psykologer.  Han är emot medicinering. 
Han skulle träffa en kompis som jobba på krogen, men han skulle ta det lugn och vi skulle höras på onsdag när jag kommer hem och kanske försöka styra upp en träff.
Han är go och fin men väldigt skum min lilla dejt. Tror inte han mår speciellt bra precis. Ena dagen är han så uppåt att man tror han går på nåt och sen är han hatisk, mörk och deprimerat, ja nästan läskig andra dagen.  Han pratar alltid så fort att man knappt här vad han säger, han låter liksom speedad eller som ett nerv vrak.
Nog för att jag träffat många sjuka människor i mina dagar men denna man är nog en av de värre. Men han är inte dum mot mig och det är det som är viktigast. Men jag tror inte jag skulle kunna ha ett seriöst förhållande med denna man, han mår för dåligt för det. Jag är helt slut efter 1 dygn med honom, och hans mörka sida är riktigt obehaglig. Mycket blod och kvinnohat i hans texter.
Jag lyckas då alltid träffa på annorlunda killar. Bara jag inte blir kär så är det nog ingen fara.
Men jag tror absolut att han har adhd och att han är manodepressiv.
Även idag har han skrivit flera aggressiva, hatiska och ganska elaka statusuppdateringar på facebook, han mår verkligen inte bra. Vissa texter är verkligen skumma.

Brorsan min skrev till mig på facebook idag iaf, han önskade mig en mysig resa och berättade att han och hans fru skulle till Spanien.
Brorsan måste ha glömt bort att vi skulle ses för alla datumförslag jag har tagit fram har nu passerat med råge. Orkar inte bry mig längre, var besviken och lite ledsen i början men nu har det hänt så många gånger så det blir liksom bara en repris av allt, så jag suckar bara inombords.
Nu ska alltså han och hans fru till Spanien till helgen, trevligt för dom. Blir lite förvånad att de har råd när det inte var länge sedan de inte ens hade råd att träffa mig på en pizza. Men det är väl kanske en prioriteringsfråga.
Min bror styrs till 100% av sin fru och allt hon säger och tycker kör han på. Jag är så arg och ledsen på henne och jag är besviken på att min bror inte kan stå upp för sig själv och sin familj. Även om hans fru är enormt manipulativ och styrande så är han en vuxen människa som måste ta ansvar för vad han säger och gör. Han och hon har snart förlorat alla sina gamla vänner och dessutom hans familj, verken jag eller pappa har någon vidare kontakt med honom länge och henne har vi inte hört ett ljud ifrån på över 1 år.

Min bror har varit min bästa och närmaste vän sedan han föddes, han har varit mitt allt. Men nu har vi knappt kontakt, jag förlorade R och nästan hela min familj förra året, kanske är det inte så konstigt att jag mått piss, men det är klart, man ska ju inte tycka syns om sig själv, och ensam är stark och allt annat bullshit.

Men nu ska jag på en spa resa och koppla bort allt skit och bara mysa och ha det lugnt och skön, ska verkligen försöka att inte tänka och grubbla på nåt!

Sinnesro


Kommentarer
Postat av: lovisa

sv men så gott:D

2011-05-29 @ 14:23:29
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0