Snöstorm mitt i våren

Vad hände? Våren var ju här, allt skulle ju bli ljust och varmt men nu vräker snön ner och det är mörkt och kallt.

Mitt liv skulle vända i maj, enligt spåtanten jag var hos förra året. Dag 3 nu och jag kan väl säga att det är betydligt bättre nu än för ett år sedan då jag var långt under ytan. Aldrig någonsin mått så piss som jag gjorde april - okt 2010 det var det värsta månaderna men det var fler månader än så.
Kan ju inte påstå att resterande månaderna av 2010 var en höjdare och inte ens början av 2011 men jag mår som sagt betydligt bättre idag än för ett år sedan. Jag hoppas fortfarande att det ska bli bättre. Väntar på att allt ska lösa sig, att lyckan ska återvända.
Min önskan är att jag ska få må så bra som jag gjorde feb - april 2010, de månaderna var garanterat de underbaraste, lättaste, lyckligaste och finaste månaderna i mitt liv, då lekte mitt liv och varje andetag jag tog var en njutning av livet.
Så vill jag må igen.

Igår var jag så trött när jag kom hem så jag var svimfärdig. Efter jobbet åkte jag och handlade det viktigaste och sen åkte jag hungrig hem, tog några rostade limpskivor med ost, pratade med pappa i telefonen och sen somnade jag på sängen och sov 30 min innan det var dags att byta om till träningskläder och åka till träningen.
Igår blev det dubbelpass. 1 timmes afrikans dans och sen 1 timmes Body pump. Var ganska mör efteråt men det kändes bra och träningen gick väldigt bra. Den Afrikanska dansen var betydligt jobbigare än förra gången, det var en annan tränare och en helt annan betydligt tuffare dans men det va kul och pumpen fick jobba. På Body pumpen gick det bra, svetten rann och musklerna ömmade precis lagom. Grymt hårt och kul träning igår. Dubbelpass fungerade bra, det kändes men gick bra. 
När jag kom hem och stod i duschen kändes det riktigt bra. Kroppen var mör men jag kände kraften.
Sov så gott i natt, men trodde nog att kroppen skulle göra ont idag, men ingen träningsvärk ännu även om det känns att jag har tränat.
Börjar se resultat i spegeln också, men inte vågat ställa mig på vågen.

Ett problem är min självbild. Det var länge sedan jag såg mig så stor och fläbbig som jag gör på vissa träningspass, vet inte varför men i spegeln på träningen så ser jag hemsk ut. Vet inte vad det beror på men jag verkligen hatar mig själv i tränings spegeln. På den Afrikanska dansen är det värst, känner mig gigantisk. Tycker det är jobbigt att känna så och även om jag vet att jag är lagom i vikt så kommer känslan av att vilja bli mindre, smalare och nättare. Det är inte så lätt att känna sig nätt när man är 176 cm lång och har 40-41 i skor.
Självbilden är knasig. Vet inte hur jag ska förändra den. Men jag jobbar på det.

Ingen har hört av sig. Så inget att rapportera på kill fronten.
Idag är det exakt en vecka sedan R hörde av sig.

Sinnesro

Kommentarer
Postat av: lovisa

sv: ja dom är jättesköna! jag har lite brådis nu men ska kika in det då jag kommer hem! :)

2011-05-03 @ 08:34:56
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: malin

sv, tavk för fina ord!

2011-05-03 @ 19:22:19
URL: http://malindans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0