Ny dag nya tag

Orkar ärligt talat inte ens kommentera hockeyn som va igår.
Men eftersom finnarna bara vinner vart 14 år så får vi väl låta dom njuta. Nu lär det dröja 14 år till nästa gång, tack o lov.
Tycker dock att vi ägde de första 2 perioderna men sen gav vi upp. Killarna är unga och orkade väl inte kämpa i uppförsbacken som blev. Silver är väl okej det också, men nu orkar jag inte kommentera mer. Ja jag är en dålig förlorare, men det ska man vara, det ska göra ont att förlora.

Drömde extra mycket om R i natt vilket gör min tok kär. Jobbigt, men lite mysigt också, på något sjukt sätt. Jag får iaf träffa honom i mina drömmar.
Hoppas så att jag snart får träffa honom igen, det går ju åt rätt håll, han försöker kontakta mig på olika sätt och det är ju bara att hålla tummarna att han lyckas nå mig snart. Han ”hör av sig” mer och mer och det går kortare och kortare tid mellan gångerna, så jag hoppas och ber till högre makter att jag snart får vara i hans famn igen.

I morgon ska jag prova ett nytt sätt att måla naglarna på, jag kallar det marmorering och tipset hur jag gör har jag fått av en bra blogg med adress:  http://misshagen.blogg.se/
Ska bli grymt kul att prova.

Denna vecka är ganska fullbokad, har fullt upp.
Måndag: Träna, bolaget sen jobba 15-22
Tisdag: Måla naglarna, städa och sen middag med två vänner innan nattpasset på jobbet.
Onsdag: Sova efter nattjobb och sen handla, ev. till en kompis och fixa ögonbrynen innan nytt nattpass
Torsdag: Sova efter nattpasset, fixa mig till firmafesten, till firmafesten och sen jobba sista nattpasset.
Fredag: Sova efter nattpasset, städa, fixa maten, fixa mig inför festen. 17.30 massa gäster och sen party till sena natten.
Lördag: Minst en vän sover förmodligen över hos mig efter krogen och sen blir det till att städa efter allt. Sen kanske träffa min kusin.
Söndag: Vila och sen Zomba pass. Kanske träffa min kusin.

Känner mig ganska stressad för jag vill verkligen att det ska vara fint hemma och att allt ska vara klart när mina gäster kommer till mig på fredag kl 17.30
Skumpan och cider är köpta idag och jag fick inte visa legg denna gång på bolaget. Nu hoppas jag att naglarna blir fina och att det går bra med den nya metoden, har ju aldrig någonsin provat den där metoden, men jag ska göra ett tappert försök i morgon.

Trots att jag har pms så mår jag ganska bra och känner mig ganska stark. Men min pms är alltid ganska jobbig och jag tar åt mig allt och liksom känner mig off och nedstämd.

Jag är glad över att R kontaktar mig och jag gläds åt de vänner som stöttar mig, men blir besviken på dom som inte lyssnar. Vissa vänner lyssnar jag på i timmar men när jag uttalar mig om något så hör jag att de inte lyssnar och dessa vänner skjuter jag nu lite åt sidan. Jag behöver sålla bland mina vänner precis som jag måste sålla bland mina dejter och nu är D borta och några andra också och vissa vänner har jag liksom inte lika mycket kontakt med längre. Samma regler ska gälla alla. Jag måste lära mig att säga ifrån och säga stopp och jag tycker att jag är lite bättre på det, men mycket kvarstår.  

Jag kämpar på
Sinnesro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0