Shoppingen över

Så var vårens shoppingresa till Ullared och Gekås över.
2600 kr fattigare och 127 varor rikare.
Hade en toppenresa med mina vänner, super kul. Men jag hade helt klart kunnat shoppa ett par timmar till.
Vi kom dit vid 12 och bussen åkte ca 17.30 igen. Jag lämnade varuhuset Gekås 16.45. Jag älskar att shoppa på Gekås.  Eftersom jag kom hem mitt i natten och skulle upp och jobba idag så har jag inte hunnit packa upp utan det blir kvällens aktivitet.
Här är lite av vad jag kommer ihåg jag köpt. Smink, sminkredskap, nagellack, nageldekor, spa grejer, jeans, 3 toppar, rengöringsmedel, en jacka, födelsedagspresenter till 3 vänner och 2 barn, kökshanddukar, stekpanna, sockerkaksform, plåster, tandborstar, tandkräm,  3 st deodoranter, dagkräm, hårspray, hårskum, hårspännen, hår klämmor, sport bh, c-vitamin, diskhandskar, kattmat, hundleksaker till mina vänners hundar, biltvätts grejer, pärmar, ja som sagt 127 grejer blev det och vi hade så kul och trevligt.

Eftersom det är exakt 1 år sedan jag och R hade våran sista helg ihop så var det ett måste att hitta på något denna helg som kunde få mig att tänka på annat.
Jag saknar honom så otroligt mycket och jag hoppas så att han snart hör av sig igen. Jag älskar honom så otroligt mycket fortfarande, även fast jag inte sett honom på snart exakt på dagen 1 år så älskar jag honom så enormt mycket och som mitt liv ser ut nu så är han värd att vänta på, jag har inget annat för mig så jag kommer vänta ett tag till.

Nästa helg fyller han 30 år. Ska skicka ett födelsedagskort till honom. På kortet står det: ” Vill bara önska dig en fin födelsedag” Sen tänkt jag skriva, tänker på dig massor. Tusen kramar A.
Hoppas kortet kan få honom att höra av sig igen och ge honom kraft att kämpa vidare för sig och för oss.

Fan vad jag längtar efter honom. För ett år sedan låg jag i hans famn, jag var världens lyckligaste och jag njöt av alla minuter med honom. Allt vi gjorde alla minnen.
 Vi hade ” Earth hour” förra året tillsammans, så mysigt.  Allt påminner om honom.
Allt var så härligt och underbart och minnena är det finaste jag har.

Så helgens shopping var bra, jag behövde shoppa bort lite ångest och frustration för saknaden är olidlig.
Men nu är jag åter igen i ångest, frustration och saknad. I kväll när jag får packa upp kanske det blir lite kul igen, men sen är det nog bara träningen som kan få mig att tänka på annat, för annars är R i mina tankar ständigt.

I morgon blir det kurs och sen Body pump på kvällen så osäker om jag hinner blogga i morn.

Sinnesro

Kommentarer
Postat av: Lina

Trist att du mår så dåligt. Det är svårt att glömma någon som man älskat men det gör även ont att stampa på samma fläck för länge.Själv satte jag igång med speed dating för att glömma en kärlek och gå vidare. Var aktiv på olika nätdejting sajter och gick på fikaträffar osv. Detta gjorde att jag fick annat att tänka på och träffade en hel del nytt folk. Blev inte någon kärlek men nya vänner.Kanske något för dig med för att tänka på annat? Men var rädd om dig och träffas endast på neutral mark.kram

2011-03-29 @ 13:42:39
URL: http://ensmulahopp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0