Midsommar

Haft en mysig midsommar med en vän och hennes bekanta. Stack till jobbet vid 21.00 så jag slapp den värsta fyllan och tjafset som kan bli vid midsommar när spriten gjort sitt.
Skönt att vara nykter och sticka innan folk blir alltför jobbiga.

Skickade ett sms till Jo i dag och önskade honom en glad midsommar och att jag saknade honom, fick svaret ”detsamma kram kram”
Skrev glad midsommar på facebook också men där fick jag svaret ” FUCK! MIDSOMMAR det är bara traditionella & konservativa trams saker” Minde trevligt kan jag tycka och jag blev åter igen besviken och trött på hans bitterhet. Han måste ju inte vara otrevlig mot mig bara för att han är bitter och mår piss.
 Dessutom börjar jag fan tro att han är beroende av alla de där tabletterna han trycker i sig, det kan fan inte vara nyttigt att äta så där mycket även om alternativet är att han tar livet av sig som han säger så kan detta inte vara rätt metod att överleva på. Om det stämmer det han säger så knaprar han ju sömntabletter och ångestdämpande som godis vissa dagar.

Han hör aldrig av sig spontant till mig längre, han ringer upp om jag ringer och han svarar på mina meddelande på facebook om jag skriver i hans logg men han har inte svarat på meddelanden jag skrivit via mail, eller msn och han har inte kontaktat mig på över två veckor utan att jag kontaktat han först.
Vi har kul när vi ses och vi har bra sex, men mellan träffarna har vi typ ingen kontakt och nu har vi inte setts på 1½ vecka så frågan är ju vad vi har och vad vi kommer ha.

Skrev även glad midsommar på facebook till R,L och J.
L har inte svarat men J skrev ett sms idag till mig och önskade mig en glad midsommar och att han tänkte komma till Stockholm nästa vecka och att han ville ses, han skulle höra av sig igen efter helgen. Jag blev jätteförvånad, först glad, sen lite irriterad på att han verkar ta förgivet att vi kan ses. Jag driver ingen bordell om han trodde det. Men nu har jag lugnat ner mig och insett att han måste ju inte vara ute efter det, han kanske vill ses som vän, och om han vill mer så får jag väl känna efter vad jag vill. Jag vet inte om jag ska vara Jo trogen eller ej. Jag vet inte om han är trogen mig, vi är ju inte tillsammans. Vi ses ju bara nån gång varannan vecka och har kul, så då kanske man inte behöver vara trogen, eller?

Jag är inte kär i någon av dom men jag behöver dom för att släppa taget och leva livet. Jag vill leva singel liv och ha kul, jag orkar inte vara någon snäll ängel som väntar på den rätta, det ger mig inget.
R är den mannen jag vill leva med och medans jag väntar på honom tänker jag leva livet.

R har inte varit inne på facebook och inte på badoo och inte heller på skype. Han är som bortblåst, ingen aning vart han är, hoppas han är på behandlingshem men jag har ingen aning.
Skrev några korta rader till honom på facebook, för det är ju ända sättet för mig att kontakta honom. Önskade honom en glad midsommar och hoppades att han mådde bra och hade det bra. Att jag tänker på honom och att jag finns på mobilen och skype. Vet inte när han kommer kunna läsa det men jag ville ändå skriva något det är ju midsommar och jag tänker på honom så vad har jag att förlora att skriva några rader? Nu är det gjort iaf. Får se om han hör av sig. Han kommer höra av sig tror jag, frågan är nog bara när och hur.

Blir rätt trött på Jo, han är så arg på allt och han bara beklagar sig över allt och alla. Han hatar alla men han är inte så juste själv och han kastar sten i glashus hela tiden.
Han säger att han hatar folk som beter sig på ett vist sätt, men sen gör han typ samma själv. Det gör mig irriterad och det stör mig att han aldrig hör av sig för att höra hur jag har det och vad jag gör.
Jag förstår och jag vet att man blir väldigt självcentrerad när man mår dåligt men nu börjar det gå lite över gränsen. Det är ju bara han och hans mående och alla är dumma utom han.  Han behöver hjälp men jag är osäker på om han söker någon hjälp, som jag fattar det så knaprar han bara tabletter, jag hoppas jag har fel men det verkar gå utför och jag kan inte rädda honom. Han hör mig inte och han ser mig inte.

Han säger att kvinnor bara vill ha fel män, men kanske är det så att det är han som vill ha fel kvinnor, han verkar ju bara falla för dumma kvinnor, unga, korkade, bimbos som utnyttjar honom. Men kanske är det så att det är han som faller för fel tjejer? Han har ju inte blivit kär i mig, ändå säger han att jag är den enda vettiga tjejen och att jag inte är som alla andra, men om jag är så bra, varför faller han då inte för mig? Kanske är det inte alla andra det är fel på hela tiden, kanske ligger lite av allt fel även lite hos honom?

Jag har fallit för många idioter i mina dagar, ena idioten efter den andra, på senare år har jag träffat bättre och bättre killar för att jag jobbat med mig själv och jag accepterar inte lika mycket längre, även om många fortfarande säkert tycker jag faller för fel killar och att jag är korkad som fortfarande vill ha R osv. Men om man jämför med vad jag varit med om så har jag ändå gått framåt och jag accepterar långt ifrån det jag accepterade förr.  Och även om jag tycker killar kan vara idioter och svin hela bunten ibland så har jag aldrig hatat hela könet man. Jag tycker illa om vissa betanden men jag är medveten om att det finns många fina killar och att alla inte är likadana. Men Jo har ett sånt hat mot så många, han verkligen hatar och han drar allt och alla över samma kam. Han är inte frisk, något stämmer inte, han mår verkligen inte bra och han ser inte sin egen del i någonting. 
Jag hoppas han snart mår bättre och att vi snart kan ses, för jag vill verkligen prata med honom, han kan inte fortsätta såhär. Det är inte okej.

Sinnesro

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Jag tycker att du har en riktigt nice sida! Har du ork så slå även ett öga på min :).

2011-07-19 @ 11:24:02
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0