Måndagsmorgon

Så var måndagen här igen. Vaknade före klockan och det var ingen mening med att somna om då klockan snart skulle ringa och jag bara bli tröttare, så jag gick upp ”frivilligt” 04.30 och drack kaffe i lugn och ro. Lite extra tid på morgonen var ganska skönt, men trött är man ju, men inte tröttare än jag hade varit om jag somnat om och sen blivit väckt av den vidriga klockan som ringer.

Helgen var lugn och skön. En riktigt slappar helg.
Fredagen blev det Wii och middag med vänner och hur sjukt det än låter fick jag träningsvärk!! Att dansa som Michael Jackson, flaxa som en kyckling, bowla, skjuta pilbåge och åka slalom tog på min otränade kropp. Jag bara måste börja träna, men först måste jag ta mig råd att köpa träningskortet, har jag väl köpt kortet så tror jag nog att jag kommer sätta fart.

Lördagen blev det städa och fixa hemma, sen på eftermiddagen åkte jag till Bauhouse och skulle hitta garderobslösning till min garderob som inte är köpt på Ikea och därför inte har standardmotten, så därför omöjlig att inreda praktiskt. Suck!
 Inte denna gång heller hittad jag en lösning som var värd priset.
Jag hittade däremot ett medel till duschen som ska göra kaklet och fogarna rena. Men tankspridda jag betalade och gick. Medlet står kvar på bandet! Verken jag eller min kompis hade en tanke på att det saknades något när vi gick, inte förrän senare på kvällen när jag var på väg hem igen kom jag på att jag nog inte fick med mig varan jag köpte. Hur kan man vara så tankspridd?? Jag köper EN sak och den saken betalar jag men glömmer kvar på bandet! Nåja ev får jag tillbaka varan senare, ringde dit och de skulle kolla igenom övervakningskamerorna och sen skulle jag få mitt medel. Men det kommer nog ta ett par dagar.

Efter inhandlandet av detta medel åkte jag och min kompis och hämtade hennes sambo och son och sen blev det grekisk mat innan bion ”The Turist”. En helt okej film. Inget märkvärdigt men helt okej, oväntad och sånt är ju alltid kul.
Sen blev det hem igen. Skönt att komma hem tidigt. Ringde en kompis som skulle på dejt men dejten hade inte dykigt upp så hon hade blivit ensam på en tågstation någonstans i Sverige. Flopp är ju bara förnamnet men både hon och jag är vana, sånt där händer bara oss! När det kommer till dejtning så har både hon och jag varit med om det mest osannolika.
Bara sättet vi känner varandra på är sjukt. Vi har nämligen delat samma man utan att veta om det.
Men den storyn kan vi ta en annan gång. Att leva med en sol o vårare är fan inte lätt och han var en idiot och ett svin utan detta like. Som sagt han hade mig och min kompis samtidigt + en flickvän i dalarna samt ett antal älskarinnor och han bedrog oss alla och levde som en parasit på oss alla. Men som sagt det där kan vi ta en annan gång.
Jag fick en bra vän iaf av denna märkliga story och vi har bägge blivit av med idioten.

Söndagen blev jag hemma, rensade garderoben, slängde ut allt som jag inte använt på länge, högen på golvet blev ganska stor till slut.
Ringde min granne och frågade om hon ville kika om det var något hon ville ha, hon kom över och vi fikade, snackade, och åt pizza och sen fick hon med sig en jättekasse med kläder som hon jätte gärna ville ha. En stor hög är dock kvar på golvet och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den högen. Jag har svårt att slänga saker, ge bort går bra, men inte att slänga, då blir det hellre en kartong ner i källaren.
Jag tänkte egentligen gå på ett al-anon möte på kvällen men min granne och jag pratad på och tiden rann iväg så det blev inget möte. Har inte varit på ett enda möte sedan nyår men det har varit lite skönt med en paus samtidigt som jag saknar att gå dit. Måste försöka hitta en söndagskväll som jag kan gå dit på. Det har kommit så mycket i mellan och ibland har det varit skönt att slippa tänka på allt skit. Möten i alla ära men man måste leva också, allt kan inte vara 12 steg och möten.
Man måste lära sig att hitta sinnesro och ett sätt att leva mellan mötena. Just nu känner jag mig ganska stark och då är det skönt att bara vara och njuta av lugnet. Jag har ju min terapi en gång i veckan så jag har ju alltid den tryggheten.

Jag har inte hört ett ljud från J på en vecka. Han mår bra och han har varit på facebook men inte kontaktat mig personligen. Känns lite trist att han inte kommenterar eller skriver ett dugg till mig, men det är okej, jag tror att han kommer höra av sig såsmåning om. Just nu är han ju i Thailand så han vill väl inte ge några falska förhoppningar eller nåt.
Så länge R hör av sig lite då och då mår jag toppen ändå!
Nu har jag dock inte sett eller hört nåt från R sedan i onsdags, men han har nog inte varit inne på facebook. Han sk. flickvän har varit inne men hon har inte skrivit ett ord om honom och inga nya kort eller nåt på honom. Men allt känns så mycket lättare när jag vet att han tänker på mig och inte är lycklig med henne. Förut gjorde det så ont hela tiden och jag gick in på hennes sida. Det var med rädsla och svartsjuka jag såg hennes profil och relation statusen ” har ett förhållande” fick mig att må pyton. Nu kan jag se hennes sida och inte känna något. Jag vet nu att det inte är seriöst mellan dom och jag vet att han tänker på mig, kanske mer än han tänker på henne och det känns skönt och får mig att må bra.

Längtan efter R är vissa stunder outhärdliga, jag längtar efter att få ha honom hos mig igen så enormt mycket. Kanske kommer jag få uppleva det, kanske inte, men jag är närmare det nu än för en månad sedan, så jag hoppas mer och mer.

Försöker skingra tankarna genom att göra annat. I dag blir det terapi efter jobbet och sen till tatueraren och planera hur och när nålarna ska in i min hud igen. Längtar, ska bli så grymt kul att gadda mig igen. Har tre projekt och vi får se vilket av dom som blir den första att hamna på huden. Hittat en tatuerare som verkligen säger vad han tycker och har många bra idéer och tankar så jag ska dit och diskutera helheten och sen får vi se vilken av dom som jag gör först. Tatueringsplanerna får mig att tänka på annat och det ska bli så kul och spännande i eftermiddag, när planer skall smidas och tid bokas.

Men annars är det bara R i min skalle som vanligt. Om han ändå vore här.

Sinnesro 

Kommentarer
Postat av: lovisa

sv: Men vad härligt!:D bra att du har motivation tjejen, kom ihåg att det som eg. tar emot mest, det är just att köpa det där förbannade kortet och de första träningarna, sedan kommer det flyta på!:D

2011-01-25 @ 08:43:54
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: •PETRA•

Godmorgon! Sugen på DAGENS BLOGG? Finns hos mig ;)

2011-01-25 @ 09:56:14
URL: http://dinpetraj.blogg.se/
Postat av: •PETRA•

Bra gjort ;) Nu är du med! Jag medela när vinnaren är lottat! :)

2011-01-25 @ 10:24:49
URL: http://dinpetraj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0