Hopp

Sitter på jobbet, tankarna snurrar, men de snurrar mindre här på jobbet.
Trivs på mitt jobb, bättre och bättre faktiskt. Tycker det är ganska skönt att jobba för då hinner jag inte tänka lika mycket. Jag har för mycket ensamtid i mitt liv.

Önskar att R fanns vid min sida, vi hade så kul och det var så enkelt med honom. Jag saknar honom, han var min bästa vän. Ingen känner mig som han. Ingen såg mig som han. Ingen har fått mig att må så bra som han.

Mitt liv rinner ifrån mig, men just nu känner jag att jag inte orkar bry mig, R är viktigare än allt annat, han är värd att vänta på om jag får honom. Men tänk om jag inte får honom, ska jag leva ensam då?
Jag har alltid drömt om man och barn, villa och Volvo. När jag var lite trodde jag att det var en självklarhet, att det var enkelt och att alla fick det. Det fanns inte i min fantasi att jag skulle bli ensam och barnlös. I min värld fanns inte olycklig kärlek, otrohet, svek eller ensamhet.
Jag var övertygad om att jag skulle bli lyckligt gift och få minst två barn och allt detta innan år 2000. Millenniumskiftet som var en milstolpe vi alla pratade om.
Nu är det 2011 jag är ensam, inga barn, bor i lägenhet men har iaf en bil. Jag har alltid varit ensam, aldrig blivit älskad men mitt hopp har envist hängt med.
Jag försöker förtränga min ålder för att slippa paniken. Försöker glömma hur illa jag ligger till.

Jag hoppas och jag kämpar på, vill inte tro att det är kört, vill bli älskad, vill ha en familj.
R och jag hade det så bra, med honom kände jag lycka och ro. Jag var övertygad om att han var den rätta, trodde aldrig han skulle försvinna.  Naivt? Ja, kanske men jag var trygg med honom och jag litar på något sjukt sätt fortfarande på honom. Kan inte sluta tro och hoppas på honom.
Men jag är rädd att jag har fel. Tänk om jag har lurat mig själv? Kanske har hoppet liksom förträngt sanningen för mig. Kanske hoppas jag så mycket på kärleken och lyckan att jag liksom inte orkar misstro folk? Eller är det så att min magkänsla är rätt, R är mannen i mitt liv som är värd att vänta på.
Men tänk om jag väntar förgäves? Kan hoppet och tron göra mig knäpp?

Jobbar för att få pengar, pengar för att leva, leva för att hoppas på R.

Men det fungerar, jag har ju överlevt och jag jobbar och får pengar, pengar som jag nu ska spara bättre för att ha en buffert att använda, använda till vad egentligen? Jag vill kunna resa med R, jag vill kunna skämma bort R och mig själv, vill kunna hjälpa och stötta. Jag vill inte att pengar ska bli ett hinder. Jag vill kunna säga åt R att sätta sig i en taxi och komma hem till mig vart han än är i Sverige. Jag vill kunna åka på semester och köpa det vi behöver. Jag vill spara så jag har, men jag vet inte om jag någonsin får det jag vill ha.

Nu ska jag snåla och spara och sen träna. Träna i hopp om att få en finare kropp och må bättre. Kanske kan jag fördriva min lediga tid på gymmet? Kanske kan de ge mig något. Jag hoppas att jag kommer brinna för träningen, att jag fastnar och tycker om det så som så många andra verkar göra. Jag vill verkligen det. Jag hoppas.

Tycker hela mitt liv går ut på att kämpa och hoppas, ska det va så? När ska hoppet ge resultat?
Kan inte R ringa igen…..saknar hans röst. Hoppas, hoppas, hoppas…..

Sinnesro

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej!jag har oxå varit singel i långa perioder och innan jag lyckades träffa min man hade jag nästan gett upp om att träffa rätt nån gång men så plötsligt hände det.En av mina bästa vänner har i stort sett alltid varit singel men lagom till sin 40års dag träffade hon en kille med 4 barn ... så nu har hon storfamilj. Man ska aldrig ge upp, det finns någon för alla.kramar

2011-02-21 @ 15:21:22
URL: http://ensmulahopp.blogspot.com
Postat av: lovisa

sv: men härligt att höra!:D

hmm! att äta direkt efter träningen kan vara så enkelt som en banan, ägg är även bra!

men något med mkt protein som dessutom är asgott och går fort att göra är kesella med funlight saft, vet att det låter snuskigt:P haha men det är riktigt gott! bara att hälla i lite saft, dock inte för mkt då det kan bli väldigt starkt :P

2011-02-22 @ 14:59:10
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: lovisa

sv: nej det är kesella utan smak, mer protein:) det är bara att blanda direkt i kesellaburken och ät så mkt du orkar:P en sån är på 2,5 dl:)

2011-02-22 @ 15:25:33
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0