Arg

Som om inte allt annat va nog så blir jag nu galen på en annan vän.
Hon har varit super go och ett stöd när jag mått dåligt, inget ont om det men det börjar nu visa sig att allt ska vara på hennes sätt. När jag pratar chattar hon med andra på nätet samtidigt vilket är enormt störande och respektlöst och reglerna hon tycker jag ska leva efter, lever hon inte själv efter. Väldigt tröttsamt. Det är dessutom samma tjej som tycker jag ska vara chaufför och sällskap mellan hennes dejter en hel helg, men betala hotell och bensinen det ska jag själv göra såklart.
Nu i kväll ringer hon, och jag berättar att jag är lite nere eftersom jag är grymt uttråkad och ensam efter allt för mycket tid i ensamhet framför tv. Istället för att bara förstå att jag är less på att sitta här hemma ensam just nu, jag har städat hela lägenheten om och om igen och trött på att vara ensam och hade sett fram emot att träffa vänner i helgen så börjar hon babbla om att hon inte har problem med att vara ensam i flera dagar. Men hon är aldrig ensam speciellt ofta då hon bor hos sin mamma 3 dagar i veckan och sen säger hon att hon är en ensamvarg och trivs ensam. Men jag är en social människa som trivs med att vara bland folk och jag blir rastlös av att inte ha något att göra, att bara sitta och glo är inte min grej. Jag trivs hemma och vist kan det vara skönt att vara ensam lite ibland, men ibland är det lite för mycket ensamhet och inget att göra och jag är inte en ensamvarg.
Då säger hon att jag måste lära mig vara ensam och vara med mig själv och sen säger hon lite spydigt att jag kanske inte lärt mig det än.
Så irriterade! Varför ska jag alltid ändra på mig? Jag är en social människa och varför måste jag skola om mig till en ensamvarg när jag inte är det? Varför måste jag lära mig att bli en osocial soffpotatis? Bara för att hon kan ligga och sova hela dagarna och är en ensamvarg. Varför måste jag bli som hon, vad är det som säger att ensamvarg är det rätta och social är det som är fel?
Jag blir så irriterad på att folk hela tiden ska ändra på mig.
Jag tycker om att vara med folk och vara sysselsatt, jag trivs hemma men jag vill ha något att göra och jag blir galen av att bara sitta och glo på en dator eller en tv i flera dygn. Jag vill vara med människor och jag vill vara sysselsatt.
Jag har städat och fixat hemma varje dag nu i över en vecka, jag har inget mera att städa. Jag ville ha folk på middag och var i min städade lägenhet med goda vänner. När det inte blev så blev jag besviken, är inte det normalt? Nä tydligen inte, jag ska lära mig bli ensamvarg och osocial. Fan va sur jag blir.
Jag är så trött på folk runt om mig, jag tror jag blir galen snart, vad har jag för idioter till vänner? Vad är detta?
Varför är det alltid mig det är fel på? Varför ska jag alltid ändra på mig. Varför är deras sätt det rätta och mitt sätt det som är fel?
Jag vill inte bli en ensamvarg som sover på dagen och sitter och glor på en dator hela natten!!! Jag vill ha ett socialt liv med vänner och någon som älskar mig, är det så konstigt?

Sinnesro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0