Julstök

Alla håller på med sitt julstök, jag är klar med allt, det lilla jag ska göra. Pengarna räckte inte så bra denna månad så det blir en klapp till mina gudbarn i morgon innan jobbet.
Försökte att skita i julkort i år, hade inte pengar och ingen ork. Men några blev jag tvungen till då vissa inte har facebook. Så min gamla faster och några till fick ett iaf.
Men i år skickade jag inte något julkort till R.
Det var faktiskt lite svårt men jag bestämde mig till slut och nu är det försent att ändra på det. Han får en hälsning på facebook, det får räcka. Han är ju med sin Kattis och super.

Ingen av killarna jag flirtat med på nätet har hört av sig och I har varit tyst i snart två veckor.
J ringde jag i förrgår men han svarade inte och har inte ringt upp. Jag borde nog vara mer ledsen än vad jag är, men jag är fortfarande känslo tom.
Men självklart är jag besviken. Man blir alltid besviken när man inte betyder lika mycket för någon som man hoppas, så är det bara.

Julen blir hemma hos pappa på dagen och sen åker jag hem till min lilla katt och tv´n.
Min lilla katt ska skämmas bort i massor. Han tycker inte om att vara ensam och det ska han slippa så mycket som möjligt. Och jag har ändå inget att göra så då kan jag mysa med min ensamma lilla katt i julvärmen.

Hur jag än gör och fixar så är julen ändå en ensam och jobbig period. Jag minns mina barndomsjular innan mamma dog. Vi hade så underbart och allt var så perfekt. Sen blev det tomt och sorgligt och sen när sorgen lagt sig så blev det bara ensamt.
Brorsan har sitt, pappa har sin gumma och jag, ja jag får göra det bästa av saken.
Sen kommer den jobbiga nyårsafton som är ännu värre, med fylla och kärlekspar.
Längtar till allt det där är över, men då kommer R och min årsdag den 7 feb och sen den jävliga alla hjärtas dag den 14e feb.
Längtar till mars då allt är som vanligt igen….

Sinnesro

Kommentarer
Postat av: MATILDA ROSQVIST 14 ÅR

sv: Känner samma här! :p

2011-12-22 @ 23:26:18
URL: http://matildays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0