Bara dagar kvar av 2011

Ett tips inför 2012 är att beställa ny vägg almanacka. På denna sida får du en fin almanacka och du hjälper även hemlösa katter.
http://www.katthemmet.nu/sidor/2011-ars-kalender.aspx

Annars rullar dagarna på. Jag känner mig fortfarande helt känslotom. Känner inte så mycket av nåt.
J kom till mig i måndags och vi hade en mysig kväll med spagetti och köttfärssås och film.
Vi såg Cowboys and Aliens, den filmen var väl lite si sådär. Både J och jag somnade till lite då och då, så det var väl bitar som va lite sega eller så va vi väldigt sega.
Vi hade iaf en mysig och trevlig kväll med lite kramar, men inget hångel och inget sex, bara pussar och kramar och väldigt trevligt. Så jag vet faktiskt inte vad vi har för relation. KK kan jag nog inte kalla varandra då vi inte knullar men vi har mysigt och jag tycker om honom och jag tror han tycker om mig med, men han är inte kär i mig, han är inte kär i någon och han börjar tro att han inte kan bli kär, att alla år på kåken har förstört honom, det kan ju mycket väl stämma tyvärr men jag tror nog att han kommer bli kär senare när han är redo, men jag förstår honom efter så många år på kåken är man nog rätt förstörd känslomässigt.
Jag skojade lite men ändå lite alvar att vi kan skaffa barn ihop. Han avfärdade inte iden helt men jag tror inte han tog det riktigt på allvar.  Men jag frågade iaf om han hade lust att om vi bägge är singlar när han kommer hem från Thailand så kanske vi kan göra ett litet barn för då börjar jag bli för gammal. Vi får se vad som händer men jag bad honom tänka på saken.
Alltid bra att så lite frön.

Annars har det inte hänt så mycket.
Har tid på radiumhemmet på fredag och jag tror jag åker ensam dit och tar svaret.
Pappa var upptagen och eftersom det är mitt på dagen så jobbar ju alla.
Svaret kanske bara tar 5 min och det känns ju onödigt om någon ska ta ledigt för det lilla.
Just nu känns det som om jag kommer klara av svaret ensam men man vet ju inte hur man reagerar när man får svaret, men på fredag vet jag .

Som sagt fortfarande väldigt tom på känslor och det är skönt på ett sätt men känns lite skum också. Känner liksom inte nåt, saknar fan inte ens R just nu. Alla som inte bryr sig om mig tänker jag inte bry mig om. Just nu fungerar den taktiken, men jag är medveten om att det är lättare sagt än gjort.

Sinnesro


Kommentarer
Postat av: Fanny

Jag håller tummarna för dig!

2011-12-15 @ 20:31:24
URL: http://www.toppenfanny.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0