Kommentarer

Jag blir så glad när folk kommenterar i min blogg, det glädjer mig att ni läser och att ni tycker till, även om någon anonym ibland kan vara lite väl hård, men jag kan ta det.
Men ni som peppar mig och ni som skriver fina ord till mig värmer mitt hjärta mycket ska ni veta.

Jag förstår att jag kanske framstår som en idiot och allment dum i huvudet, men jag är helt och fullt ärlig i denna blogg och känslor är som de är, dom styr man inte över.
Jag kan förstå att det kan låta konstigt att jag inte kan glömma R och att jag hela tiden träffar killar med skelett i garderoben. Men det är absolut inte något jag väljer och jag söker inte efter det.
Någon skrev att jag borde träffa en bra man och det tackar jag för att ni tycker jag är värd en bra man.  Men vad är en bra man? En man som är bra för mig, jo men vem är bra för mig och hur vet jag det?
Att en människa har en bakgrund betyder ju inte att det är en dålig människa nu och att jag tycker alla är värda en andra chans i livet betyder väl inte att jag är dum?

Vad är en bra man och hur vet man det? Ska man gå på utseende, ålder, bakgrund, arbete, eller föräldrar?
En som gör dig lycklig kanske inte gör mig lycklig och den du faller för kanske inte jag faller för, den du tycker är snygg kanske jag tycker är ful osv. Känslor är som de är och smaken är som baken, delad.
Jag förstår att det kan låta knäppt av mig att åter igen dejta en kille med ett dåligt förflutet, men tyvärr är det så att alla verkar ha ett förflutet på ett eller annat sätt. Och jag tar hellre en snäll och trogen fd knarkare än en otrogen elak ex polis eller advokat. Jag har hellre än snäll och fattig man än en rik och elak osv.
Jag vet inte vad som kommer hända i framtiden eller vad jag kommer få för man om jag överhuvudtaget får en man. Men jag försöker glömma och jag försöker våga satsa och älska igen.
Det är fritt fram att uppvakta mig och än så länge har jag aldrig någonsin i mitt liv nekat en dejt.

Sen råkar det vara så att det är L som uppvaktar mig och det är L som har frågat mig om han får bjuda mig på Spa. Så kanske åker jag snart till Ö-staden på en Spa helg.
Han har verkligen uppvaktat mig och varit lagom ihärdig, vi har gett varandra tid och ro att få våra sår att läka, han har gått i sin terapi och jag har gått i min terapi. Han var den enda som skickade sms med bild på rosor på alla hjärtans dag och han är den enda som funnits vid min sida vecka efter vecka, vi har varit nyfikna på varandra till och från i över 7 år och nu ska vi försöka oss på en dejt.
Han skickade ett jättegulligt sms och frågade om han fick bjuda mig på Spa, och självklart sa jag ja.
Jag har aldrig någonsin blivit bjuden på något så fint som en Spa weekend. Ska bli så spännande och kul att få vara på ett Spa med en man. Tänk vad spännande och romantiskt. Första dejten på ett spa! Jag vågar inte tro att det är sant och vågar inte tro på det förrän jag är där, men som det ser ut nu kommer jag tillbringa helgen med en snygg och go kille i ett Spa!

Något inom mig får mig att ha lite dåligt samvete, som om jag sviker R, jag vet att jag inte bör känna så och att det är han som svikit mig, men jag känner ändå en liten känsla av svek inom mig. Som om jag var otrogen nästan. Men jag måste försöka tränga bort de känslorna, jag måste försöka igen.

R hör inte av sig och jag måste försöka leva mitt liv utan honom. L är en söt kille och han vill träffa mig och jag vill träffa honom och se vad som sker, självklart måste vi lära känna varandra och se om det klickar mellan oss och om vi är det vi söker. Men jag måste försöka leva vidare med mitt liv.

Jag vet vad jag vill ha och jag ska försöka hålla kvar mina krav även om jag blir kär.
Självklart vill jag ha en drogfri, nykter, trogen, snäll man som bekräftar mig, som respekterar mig och som behandlar mig bra, jag vill ha en jämställd man som kan tar hand om ett hem och som har bra värderingar och som tar ansvar för barn och hem. Men framför allt vill jag ha en man som JAG älskar och som älskar MIG.

Jag ska iaf göra ett tappert försök att dejta och prova kärleken igen. Kanske kommer jag aldrig älska någon som R igen, eller kanske kommer jag kunna älska någon ännu mera. Men R kommer alltid ha en liten plats i mitt hjärta och han är trots allt den finast människa jag någonsin träffat, än så länge.
Kalla mig dum, korkad eller vad du vill, men jag är en kvinna som älskar med hela hjärtat på gott och ont. Jag menar inget illa och jag vill inte att någon ska tro att jag är helt puckad, men jag är helt ärlig i denna blogg och mina känslor är mina känslor och det kan jag inte råför.
Jo jag kanske är helt medberoende och helt körd och kanske hittar jag aldrig kärleken, men jag gör så gott jag kan och jag försöker att inte ge upp.
Men mitt hjärta styr jag inte över. Vi får se vem jag faller för i framtiden om jag faller igen.

Sinnesro

Kommentarer
Postat av: Ella

sv; tack så mycket :) kram!

2011-04-12 @ 20:59:12
URL: http://fukkingraiinboow.blogg.se/
Postat av: Inga

Du har helt rätt, vem ska man välja? Jag tror för det första måste du sluta leta så förbaskat. Det jag förstår av din blogg, är att du kanske närmar dig en ålder som samhället ser som "för sent".. då du indirekt påpekar att tiden rinner iväg för dig. Och vad är det du söker? Normen? Man hus hund volvo? Jag tror du missförstått vad livet handlar om.. Du säger du inte rår över vad du känner.. men där tror jag du har fel. För du är mycket väl medveten om vilken typ av man du faller för (utseendet först, personligheten sen) och dessa män faller i en kategori av problem. Man kan faktiskt i tidigt skede, välja att inte längre ha kontakt med en viss person på ett visst sätt.. Man behöver inte fullfölja något för att man är desperat efter ett "normalt" liv. Jag vet inte ens vem du är, men läser din blogg och "känner" dig då du är öppen som du säger.. Och min direkta reaktion är att du verkligen förtjänar lycka... men den kan inte köpas för pengar, inte mutas fram, inte påtvingas nån.. Det faller sig naturligt när det bara ÄR DÄR. Du ska inte leta helt enkelt. Jag är övertygad om att du är en fantastisk person.. men du har uppenbara problem du behöver jobba på själv.. INNAN du är redo för en relation. Du förälskar dig i känslan av uppmärksamheten en man ger dig.. men man kan inte ställa krav på hur en annan person ska behandla en. Man kan såklart lämna en person som inte är bra för en.. Men man kan inte kräva att bli omhändertagen som en prinsessa. Vardagen är skit-trist emellanåt.. och en person som inte hör av sig till dig, är inte lika med ointresserad. Denne har faktiskt ett liv bortom dig och relationer. Man kan älska någon trots att man inte är klängig. Sist men absolut inte minst och viktigast.. Du ska inte försöka förändra någon annan att passa in i din fantasi.. du måste försöka förändra dig själv, ditt tänk i första hand. Där det desperata letandet tar slut, där tar kärleken och lugnet vid.. Jag lovar..

2011-04-13 @ 10:29:43
Postat av: Lina

Hej!

Tycker att du ska skriva så fint och ärligt om dina tankar som du gjort och som gjorde att jag fastnade för din blogg. Själv vågar jag inte vara så brutalt ärlig om allt och beundrar dig för det. Jag tycker inte alls att du är dum osv som du skriver om att en del tyckts tro om att du fastnar för "fel" sorts killar. Precis som du säger vem är rätt och vem är fel? Men det jag tror jag skrivit till dig tidigare om är att jag vill att du ska träffa någon som gör dig lycklig och genom att hänga kvar i en relation som inte leder någonvart så verkar du inte vara lycklig. Sedan håller jag inte med Inga om att du inte ska leta för om inte jag själv hade tröttnat på mitt singelliv och satt igång och speed dejtat så hade jag aldrig träffat min underbara man. Visst jag fick dejta en himla massa grodor på vägen dit men hade jag inte letat och sökt mig ut utan suttit hemma och väntat så hade vi ju aldrig träffats. Så mitt råd är ut och dejta så skall du finna. massor av kramar till dig

2011-04-13 @ 14:05:23
URL: http://ensmulahopp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0