Det gör ont

Huvudet värker, tårarna rinner, fast jag försökte vara beredd så gör det i afså satans ont och jag är så ledsen.

Han verkar fira sin 30 års dag med den där Kattis.
Hon skrev i morse:

sjöng imorse för min 30-åring men han bad mig sluta...haha

Det gjorde så ont, tårarna rullade ner på min kind , hjärtat slog och jag ville kräkas, jag såg framför mig hur han låg i sängen och hon stod vid fotändan och sjöng för honom som ett jävla lyckligt par!!
Det gjorde så satans ont. Jag vill ju vara den han firar med, jag vill vara den tjejen han pussar och älskar, jag vill vara vid hans sida. Jag älskar ju honom.

Efter ett par timmar av tårar och sen tvättstugan, så träffade jag en vän, hon sa att hon kunde ju sjungit för honom per telefon också, det framgår ju inte att de faktiskt ses. Han kan ju fortfarande vara på nåt hem eller fängelse eller vad som och hon sjöng för honom i telefonen. Då kändes det lite bättre men jag mår fortfarande illa och jag känner hur hoppet sakta rinner iväg igen.
Måste nog inse att han inte vill ha mig.

Men han verkar å andra sidan inte vara nykter då en nära vän till henne frågade om han hade ont i håret? För mig är det bakfylla? Är någon nykter alkoholist brukar man inte skoja om bakfylla på det sättet…eller?
Kanske är han fortfarande aktiv? Eller ute och dricker igen? Eller vad fan betyder allt??

Jag blir galen snart, varför hörde han av sig om han inte vill ha med mig att göra? Om han nu inte vill ha mig och om jag nu inte betyder något och han är lycklig med den där jävla Kattis, varför kontaktade han mig då igen??? Varför skapade han en hemlig facebook sida, varför addade han mig och varför ringde han mig? Jag förstår inte???

Efter ytligare ett tag kom paniken och jag sände iväg ett sms till alla möjliga killar bara för att få lite uppmärksamhet, för att kunna gå vidare. Ett svar fick jag iaf, syrianen den unga, han var utomlands men skulle ringa när han kom hem.
L skickade massa kramar och min vän A lovade att gå ut på krogen med mig så jag fick ragga.

Jag skickade även ett sms till Rs telefon men den är avstängd.

Mår inge bra alls, orkar inte mera nu.
Vart är han och vill han?
Saknar honom så…

Sinnesro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0