Tuff morgon

Hade en tuff morgon, saknade dig enormt. Vet inte om pmsen har startat, för jag gråter för allt (ännu mer än vanligt) och saknar ihjäl mig efter dig( ännu mer än vanligt). Det var olidligt.
Morgonen var tuff som fan, ringde mina vänner i Linköping, de fick mig på bättre tankar. Kunde inte sluta gråta och sakna på egen hand, ibland måste man ha vänners stöd.
Efter en tuff morgon så åkte jag in till stan och gjorde naglarna så nu e jag fin igen.
Min vän och kollega A hämtade upp mig och sen hade vi en heldag tillsammans. Hon får mig att bli stark, hon tror på dig och på oss och det är skönt.

Hon lärde mig laga sushi, så nu kan jag bjuda dig på det när du kommer till mig om du vill. De blev riktigt goda, jag är riktigt stolt över dom. 35 rullar gjorde jag och vi tryckte i oss alla. Mums.

Efter en jobbig morgon så blev dagen trots allt helt okej, men ögonen  gör ont, och det finns många tårar kvar som skulle vilja komma ut, jag undrar vart alla tårar kommer ifrån. Min terapeut säger att det är gamla tårar jag sparat på, gamla sorg och gamla tårar som du fick mig att släppa ut. Du öppnade min ventil och det är bra säger hon, men det är jobbigt och jag har inte vant mig med att vara så känslig och ha så lätt till tårar, det är ovant och jobbigt. Men de sägs att det är nyttigt.

Hämtade mammas vigselring idag, den har varit hos guldsmeden, behövde göra den lite större, så jag får plats med alla ringarna på samma finger. Jättesnyggt blev det och nu hoppas jag att mamma är med mig ännu mera och hjälper mig få tillbaka dig nykter och lika kär som du va sist.

Drömde om dig som vanligt, först va du och jag i någon sorts biljetthall, påminde om gullmarsplan men ändå inte, du åkte på min biljett men varför och vart vi skulle minns jag inte nu. Sen var vi bland massa spindlar. Dom var överallt vidriga, men jag vill inte påstå att jag var rädd, det var mera en utmaning att överleva och inte bli biten och vi klarade det. Vist var spindlarna vidriga och äckliga men vi var inte rädda som i en mardröm. Drömde en dröm till men nu minns jag den inte. Får se om det dyker upp senare.

Ska jobba hela natten, trött, tittat på fotbollen, tror du också sitter vis tvn och tittar, vart du nu är. Du ska veta att jag tänker på dig jämt.

Sinnesro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0