Jag sjunker.

Börjar släppa det du skrev på facebook. Tror ni bara är vänner och jag bör inte snoka och läsa vad du skriver till dina vänner. Jag har inte med det att göra. Du hör av dig när du vill höra av dig. Jag kan inte påverka det.

Skickade ett sms till dig idag. Men smset har inte kommit fram, din telefon är avstängd. Det skrämmer mig. Jag är rädd att du bytt nummer eller är ute och super igen. Men kanske är din telefon avstängd av annat skäl. Men det skrämmer mig.

 

Smset är utan krav och utan att pressa dig, vill bara att du ska veta att jag tycker om dig än.
Skrev: Hej baby. Tänker på dig. Hoppas det går bra i behandlingen. Jag finns här när du är redo. Tycker om dig till Kina och tillbaka. Puss din XXX.
Men som sagt jag har inte fått någon leveransrapport än, vilken oroar mig.
Ringde och hörde din hammarbylåt som du har som telefonsvararen, men vet inte hur kontantkort fungerar om man byter nummer.
Hoppas att du snart hör av dig, hoppas du får mina meddelanden, hoppas att du är nykter och hoppas du vill älska mig.

Försöker att hitta ett bra liv utan dig, men det går inte, tycker ärligt talat ingenting är speciellt kul och jag ser inte någon mening med detta liv.
Jag gråter inte bara över dig, jag gråter över allt, över detta skit liv.
Vad är meningen med att leva?
Jag vaknar ensam och somnar ensam, jag jobbar för att ha råd att betala mina räkningar och shoppa men varför? Jag shoppar för att känna tillfredställelse men jag shoppar saker jag inte behöver. Men vad ska jag göra? Jag försöker ersätta dig med saker, men det går inte. Jag försöker vara med vänner och ha kul, men det går inte. Allt känns så jävligt tomt och trist.
Vad ska jag göra, livet suger ensam och utan dig.
Jag vet att jag måste bli lycklig i mig själv, men hur fan gör man, jag hatar mitt liv just nu. Jag är inte hel utan dig. Jag behöver din kärlek.
Varför vill ingen älska mig? Varför kan inte du älska mig? Varför hör du inte av dig?

Idag känner jag att jag börjar tappa hoppet, jag börjar ge upp, jag börjar sörja förlusten. Jag hade kärleken men jag förlorade den, jag förlorade dig.

Just nu sjunker jag, jag orkar inte mera. Just nu sjunker jag…….snälla hjälp mig upp.

Sinnesro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0