Bitter Fitta

Jepp idag är jag en bitter fitta, just nu är jag bara bitter och hatar livet och allt.
Ingen av mina vänner har tid, de har fullt upp med sina liv, jobb och familjer, de har inte ens tid att prata i telefonen och de få sekunder de har tid så är det många som kläcker ur sig den ena dumma kommentaren efter varandra, idag går första priset till kommentaren ” du får väl njuta av höstens vackra färger”

Allvarligt idag är jag bitter och faktiskt lite arg. Jag hatar den där jävla Kattis, jag hatar att du är med någon annan och jag hatar hatar hatar henne. Hon är en fitta och jag önskar er inte ett dugg lycka till.
Jag tror ni dricker ihop. Ni festade ihop förut och nu gör ni säkert det igen. Det är bara en tidsfråga tills du är riktigt illa ute igen. Fan alltså, jag vet att du och jag hade kunnat besegra alkoholismen tillsammans. Men du valde väl att gå tillbaka till din fylle kärring!!

Jag är mer och mer övertygad om att hon är delaktig i meddelandet du skrev. Kanske skrev du inte ens en bokstav själv. Men en sak är säker du är med den där jävla bruden och det gör ont så jävla ont.
Hon får vara med dig och tydligen även med din mamma, hon får allt det jag ville ha. Det är så orättvist och jag är så ledsen men idag är jag bitter och arg och det är skönare att hata än att gråta. Iaf just nu, ett tag.

Ska till E-tuna i helgen till en vän, ska ut och festa och jag tänker ta kortkjolen på och stövlar med stilettklackar. Nu jävlar ska jag vara en diva! Jag ska vara en elak diva, bitter fitta!
Jag ska flirta med allt som rör sig ska du veta. Fan va less jag är på allt!
Jag ska vara nykter för jag ska köra men jag tänker fan vara flirtig iaf. Jag ska ha uppmärksamhet, det är jag fan värd.

Jag måste få kontakt med någon ny, det är bara så. Jag har väntat nu sedan den 29 mars. Jag har inte fått bekräftelse kärlek, sex eller nåt under denna tid. Det ända jag fått är ditt meddelande i augusti som gav mig hopp och kärlek. Men nu kom ju detta kalla meddelande, jag kan inte ta mera. Jag måste få en chans att träffa en ny, men fan vad högt jag tänker sätta ribban denna gång. Jag pallar inte att bli sårad en gång till.

Fan min ilska och bitterhet börjar sina, nu börjar sorgen komma, fan fan, orkar inte gråta mera, varför fick jag bara vara arg och bitter ett par timmar? Det va skönt att vara arg. Jag vill inte gråta mera över dig. Jag vill inte sakna dig, men jag gör det.

Hatar att jag saknar dig och jag hatar att jag älskar dig.

Sinnesro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0