Suckar

L hörde inte av sig mer i går och det var skönt, för jag kan ändå inte hjälpa honom. Jag har sagt allt som jag kan säga, nu är det upp till honom att göra sitt val.

Men när jag slog på datorn i morse så hade han skrivit där, han skrev att han skulle åka till Stockholm och att om jag vill så kan vi ses på kulturhuset annars får jag ha ett underbart liv.
Jag försökte ringa honom, men hans ena telefon var avstängd och jag kom bara till hans telesvar och den andra telefonen var avstängd för inkommande samtal?! Vad det nu beror på, antar att numret upphört eller nåt?!  Men vad det nu är så kan jag inte smsa till telefonen ens, så numret verkar avstängt på nåt sätt.
Jag skrev på facebook att jag jobbar och inte har möjlighet att komma in till stan och att han får vara rädd om sig.
Jag sa till honom igår att jag jobbar hela veckan och att jag inte kan möta upp honom någonstans. Men han verkar helt borta. Ärligt talat tror jag att han går på heroin. Jag har aldrig hört någon så borta som han och jag börjar tveka grovt på att han någonsin varit drogfri, han kan aldrig varit drogfri i 5 år som han sa. Skulle han ärligt talat vara drogfri i 5 år och ta ett återfall på heroin nu?! Den sannolikheten tror jag inte på. Han måste ju haft värre motgångar under åren. Eller?

Jag har iaf fattat ett beslut att inte ha något med honom att göra, det går inte. Jag kan inte börja dejta en kille som strular så här redan från början, det spelar ingen roll om han drogar eller ej, han strular till det för sig hela tiden och jag behöver en trygg och reko man som kan stötta mig inte en som drar ner mig ännu längre ner. Han är säkert en jättefin kille när han är nykter och drogfri men inte nu, han får höra av sig när han varit nykter och drogfri minst ett år. Innan dess, ingen dejt. Jag måste vara stenhård på det.

Men det är inte lätt att vara stark och hård när någon ringer och säger att han ska ta en överdos, när han ringer och säger att jag är så fin och han vill träffa mig, men att han ska knarka ihjäl sig nu när han sumpat chansen att få vara med mig osv.
Det är skitsvårt och jobbigt och jag vet inte vad jag ska säga eller göra, men nu verkar han inte ha någon mobiltelefon längre så nu kanske det blir lugnare. Jag hoppas att han inte hör av sig så länge han drogar. Jag orkar inte med mera missbrukare och just nu suckar jag bara åt allt, jag kan inget annat göra än att sucka. Jag tackar gud att jag inte hunnit träffa honom och blivit kär, jag tackar gud att jag inte är mer inblandad än såhär, detta är klart jobbigt så det räcker.

Att komma över R genom att dejta andra går inte så bra. Men jag är nu så trött på missbrukare att jag snart dör, så en sak är säkert, det blir fan pissprov innan nästa dejt. Hur ska jag lyckas träffa någon som inte missbrukar alkohol, droger eller spel.
Flirta på gymmet säger alla, hälsomänniskor är bra. Men ärligt skulle inte jag träffa en anabola missbrukare eller nåt där? Jag vet inte vart jag ska leta och jag vet inte hur jag ska göra. Men jag tänker inte dejta L.

Sinnesro


Kommentarer
Postat av: lovisa

sv tack sötnos:D

2010-11-30 @ 19:59:49
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: lovisa

sV: haah vad söt du är:D tack !:)

2010-11-30 @ 20:05:49
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Malinne

ok,ja kanske skulle ha läst detta inlägg innan jag gjorde min kommentar tihi

Men jag tycker iaf du är stark som gör detta val.Även om du inte vet vart du ska leta,så är det just det som du inte ska göra...Leta.När du inte letar då kommer HAN som du väntat på.Hur tråkigt och jobbigt det än låter....

Jag hoppas av hela mitt hjärta att nästa gång du träffar någon att HAN är en bra kille för dej utan problem.

Tusen kramar

2010-12-01 @ 14:17:40
URL: http://malinnes.blogg.se/
Postat av: Leia

kramar om..

2010-12-02 @ 20:08:46
URL: http://djuptinuti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0