Äntligen lite kommentarer

Va glad jag blir när folk börjar kommentera. Vilken energi en kommentar kan göra.  Undrar hur de där tjejerna som har 200 besökare per dag och lika många kommentarer känner sig när jag kan blir så här glad och stark av bara en kommentar.
Ni ska veta att jag verkligen blir superglad av era kommentarer och av att se att någon läser mina inlägg.

Reprisen av Idol går på tv och Jay Smith röst får mig varm igen he he. Helt otroligt att man som 37åring kan bli kär i en idol ha ha ha. Men faktum är att han är grym och jag har överskott på kärlek och trött på att älska R som jag inte vet något om och inte kan nå.  Trätt på att gråta, trött på att sakna och ha ångest.
Kanske hör han av sig en vacker dag, kanske inte.  Men jag försöker leva och söka efter lycka.

Så varför inte lägga lite känslor och lust på en Idol, han kan ju iaf inte såra mig.
Tänk om jag kunde hitta en så snygg och sexig man, jag tror jag skulle falla på stört, jag är så desperat på  ömhet, närhet, sex och kärlek. Kan låta sjukt men jag har aldrig känt mig så här förut. Jag känner mig så ensam och desperat, min kropp skriker av längtan efter närhet.
Skulle en så sexig man som Jay ta i mig skulle nog jag dö just nu.

Ibland kommer tankarna på att åka till Uppsala och leta efter R. Tänk om jag såg honom, tänk om jag fick träffa honom och prata, tänk om jag fick kyssa honom.
Jag undrar vad han skulle säga om vi pratade, jag undrar vad han har att säga. Hans sista meddelande till mig var så konstigt, jag kan liksom inte fatta att han menade det han skrev. Det var konstiga ordval och märkligt innehål. Inte alls han liksom.
Jag undrar vart han är och vad han gör, jag undrar vad som hänt och vad han varit med om. Jag undrar vad han skulle ha att berätta om vi sågs och kunde prata i lugn och ro.

Varför kan jag inte släppa taget? Varför kan jag inte gå vidare?
Måste ha en mans händer på min kropp igen, måste få känna närhet. Kanske kan det få mig att glömma. Snälla sexiga, snygga man där ute, älska mig, se mig, uppvakta mig, få mig att glömma R!

Denna blogg har ju bara handlat om elände och tårar, men det är så mitt liv sett ut den senaste tiden. En skiva som är underbar att gråta till är Simon Elvnäs skiva, Words Unspoken. Hela skivan är grymt bra och vissa låtar kan man bara gråta floder till.
Min favorit låt på skivan är ”Naive” Meningen,  Call me dumb,call me blind, call me naive. I just asked you to love me, säger väl en hel del? Är det inte den meningen som skuren för mig. Hela låten är så passande, och mina tårar bara rinner från ton 1 till slutet.
Skivan kan vara svårt att få tag i då den inte säljs på statoil som all annan musik. men är ni nyfikna så kika på Facebook, YouTube m.m.
Kan tänka mig att skivan är minst lika bra att hångla till eller ligga i ett bad och njuta av ett lugn, men för mig har det varit tårar och smärta. Men det beror ju på mitt allmänna tillstånd antar jag.

Fan vad jag längtar efter kärlek och lycka.
Jag minns hur bra jag mådde med R, varje dag var en gåva och varje andetag jag tog njöt jag av. Jag Trodde verkligen på oss och jag var så lycklig och trygg med honom, jag var aldrig orolig, han var mannen i mitt liv och vi skulle klara av allt ihop. Så levde vi och så skulle det ju vara, det hade vi ju bestämt.  Fan kan inte fatta, kan inte förstå vad allt tog vägen. Hur allt som var så bra och all lycka bara försvann bort från mig.
Undrar om han tänker på mig ibland. Undrar vad han tänker och undrar om han saknar mig.

Hoppas dagarna fram till den 27e nov går fort för jag bara måste ha lite bubbel och sen krogen. Jag längtar ut nu. Jag har inte druckit sedan januari och jag har bara varit på krogen vid 3 tillfällen i år. Men nu känner jag mig så redo för Stockholms nattliv, en kväll iaf. Jag bara måste ut och träffa folk nu. Jag orkar inte längre…..

Sinnesro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0