Delad glädje är dubbel glädje, ensam glädje är bara jävligt ensamt!

Det är så kul med ny bil och så roligt att glida om kring i den, men så fruktansvärt trist och ensamt! Jag vill ju dela detta med dig, jag vill ju njuta av denna bil tillsammans med dig. Åka på utflykt och bara glida omkring med dig i våran nya bil. Vill ringa dig och berätta om bilen, du vet ju inte ens om att jag köpt ny bil. Det känns så konstigt att inte få dela min glädje med dig.

Längtar efter att få komma och hämta dig med nya bilen, det skulle vara så kul. Du och jag på en åktur…vart du än i Sverige är så kommer jag och hämtar dig så fort du ber mig. Inget annat spelar någon roll.

Vissa dagar får jag panik av att vänta, jag är nära att bara åka och leta reta på dig, kidnappa dig eller vad fan som helst. Jag får panik. Orkarkar inte mera, vill inte vänta mera. Vill att du ska vara hos mig NU! Jag vill att vi ska ses NU.
Vad ska jag göra för att få dig höra av dig igen.

Sitter och läser ditt meddelande om och om igen. Kan aldrig få för mycket av dina fina ord.

Helgen är nu här, ska försöka sysselsätta mig till max, för då hinner jag inte sakna dig lika mycket. Det är allt jag kan göra, hålla mig borta från minnen och saknad. Sysselsätta mig och släppa taget, väntar ju på något gott det vet jag ju så jag kan vänta i evigheter om det är det som krävs. Men det skulle vara lättare att vänta om jag hade ett datum att räkna ner till.

Det är så satans ensamt att inte få dela allt som händer med dig att inte få skratta med dig, dela allt skvaller och allt som händer med dig.
Delad glädje är dubbel glädje, ensam glädje är bara jävligt ensamt!

Tålamod och sinnesro varför kan man inte köpa det på burk?

Sinnesro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0