Fet med pms

Inte lika kul att vara ledig nu när katterna inte finns, så tomt och ensamt.

Vaknade tidigt eftersom jag jobbat hela helgen så var kroppen van att gå upp kl 05.00 så redan7.00 slog jag upp mina blå. Lyckades dock ligga och halvslumra till kl.9.00 är det ett tecken på att man börjar bli gammal eller? Jag brukar ju aldrig vakna utan väckarklocka.

Gick upp och fixade lite hemma. Rensade mitt teskåp och lite annat då internet låg nere pga störningar i det lokala nätet tydligen.
När internet kom igång gjorde jag min vanliga rutt på nätet, mailen, facebook, banken och några favorit bloggar sen blev det lite telefon med pappa och några annan innan jag tog kraft och åkte ner till gymmet. 30 min på crosstrainer och sen 30 min styrketräning armar och mage.
Efter träningen blev det hem och brottas med dammsugaren i 20 min, lika bra när förbränningen är igång och svetten rinner.

Nu sitter jag här och gjort alla måsten och några till och vet inte riktigt vad jag ska göra, inga pengar att hitta på något och alla vänner är på jobbet.
För tidigt att laga middag och disken och allt är gjort.

Såg att mitt gym skulle börja med Kickboxning för tjejer. Låter grymt kul och jag skulle verkligen vilja börja med det men….
Låter fånigt men jag vet inte om jag törs. Jag var på ett boxnings pass och alla tjejer va så korta och små så det var inge kul alls att boxas med dom. Jag fick stå halvlutad för att kunna spärra och när jag slog så blev det inget motstånd, jag kände mig stor och tjock och så fel och nu har jag ju blivit ännu tjockare över magen. Jag orkar inte känna mig som en ovig elefant. Det är inget roligt att träna då. Jag blir bara deppig så jag vet inte om jag vågar gå. Jag är så så ovig så folk skrattar åt mig och nu känner jag mig ännu ovigare när magen är i vägen.

Vägde mig i morse och jag har åter igen gått upp i vikt. Nu väger jag 76 kg.
Benen och armarna känns ganska vältränade och de känns smalare och okej, men magen står rakt ut och när magen inte är uppsvullen så finns där tre tjocka valkar som bara väller ut.
Så här tjock va det länge sedan jag kände mig och det är verkligen inte kul.
Laktosmagen tar tydligen lite tid att få ner svullnaden på sa läkaren men jag vet inte om det är laktosen som får magen att se ut så här, jag är osäker. Ibland tror jag det och det känns verkligen som det och jag är svullen och gasig men ibland känns det bara som fett.

Läkaren sa att magen förbränns sist i min ålder så jag skulle fortsätta träna så skulle magen försvinna sen…men när fan är sen?

Självkänslan och självförtroendet är i botten och pms har börja komma också. Ingen kul med något och livet suger.

Sinnesro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0