Rensa

Är i rensartagen, slängde ut alla kläder idag ur garderoben och vek om allt och slängde massa kläder jag inte använder i en stor hög på golvet. Sen rensade jag en av mina skogarderober och gjorde samma där. Fem par gympa skor ska jag skänka till hemlösa och sen var det fyra par högklackade som jag tänker försöka sälja på tradera.
Jag behöver pengar och jag behöver rensa bland allt jag inte använder, bättre någon som kan och vill använda det får det.
Jag vill få bort massa saker i mitt hem, jag vill förnya och jag vill spara pengar.
Så nu ska jag sälja lite skor tänkte jag och det jag inte får sålt skänker jag bort.

Träningen går framåt och jag trivs på nya stället. Forma. Trevlig personal och fina lokaler, trivs jättebra faktiskt även om jag fortfarande tycker det är svårt och jobbigt att ta mig dit.
Jag vill verkligen träna mera och jag vill tycka det är roligare än vad det är.
Tappar alltid fokus efter ca 30 minuter, men zumban i förrgår klarade jag mig lite längre.
Ska prova Street på tisdag tänkte jag.

Ringde och sa hejdå till J idag, han åker till Thailand i morgon och blir borta ca 6 månader, fick en liten tår i ögat, kommer sakna honom.
Det är mer och mer som försvinner ur mitt liv, känns som om det inte är så mycket kvar nu.
Känner tomhet och ensamhet men känner inte mycket mer än så.

Nu ska jag träna, spara pengar och skita i allt annat.

Ska byta nagelteknolog. De två jag går till ligger i stan och är ganska dyra, ska försöka byta till någon närmare där jag bor och billigare och de pengar jag sparar på att byta ska jag lägga undan.
Jag hoppas kunna spara lite pengar på det och på att jag har bytt mitt comviq abonnemang, jag måste titta över vart pengarna går, det är svindyrt att leva, allt har höjts men lönen höjs inte i samma takt och nu börjar det bli svårt att få det att gå runt vissa månader. Det är dyrt att leva ensam.

Saknat R ett par dagar nu. Tänkt för mycket på det som var och hur underbar han var mot mig. Verkar inte som om någon annan kan känna som han kände.
Jag betyder inte ens så pass mycket för någon så de orkar och vill höra av sig en gång i veckan. R ville prata med mig flera gånger per dag, vi kunde sitta timmar i telefonen. Han var så söt och go och vi hade så mysigt ihop. Jag undrar om jag någonsin kommer få uppleva något sådant igen.

Jag saknar det vi hade.  För två år sedan så började vi bli kära i varandra. Tänk att det gått två år sedan jag fick smaka på lyckan.

Sinnesro

Kommentarer
Postat av: Fanny

Jag hoppas du får smaka på lyckan igen, det är du värd!

2012-01-07 @ 22:25:47
URL: http://www.toppenfanny.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0