Pmstårar är också tårar, de är bara ännu svårare att kontrollera.

Jepp, så va det dags igen att låta tårarna rinna.
Min ena katt börjar bli gammal, han fyller 18 år i januari och den senaste månaden tycker jag att han åldrats så mycket, ibland är han riktigt skrulltig. Det gör ont att se honom åldras, det skrämmer mig, hur ska jag överleva utan min katt. Han har funnits där i vått och torrt i 18år, han har funnits där i alla hjärtekross och tårar som fallit genom åren. Han har alltid tröstat mig och funnits vid min sida och jag är livrädd att han ska lämna mig. Han får inte lämna mig nu inte än, inte i år.
Han äter och dricker mycket och han hoppar fortfarande upp i sängen och gosar och spinner, men han börjar bli stel, han har börjat kissa i hallen och han sover mer och mer. Jag är livrädd och idag kom tårarna.

Känner mig bara nere, tycker det känns lite tungt nu. Antar mycket är pms men det gör inte saken lättare.

Det saknas pengar från mitt konto och det har dragits för mycket från hyrbils firman som jag hade hyrbilen från när min bil var på lagning. Avis skulle ju göra upp med Trygg Hansa och Trygg hansa skulle betala 70 % och jag skulle få en faktura på resten. Alltså 30 % skulle jag få faktura på. Men idag drogs 1200kr från mitt konto, det kan väl ändå inte vara 30% av 11 dagar hyrbil?! Eller?
Om jag minns rätt så skulle hyrbilen kosta mig 35 kr /dygn och det blir ju 385 kr och sen tillkommer ju 39 öre milen och 30% på det, så något stämmer inte.
Sen har det dragits 699,23 kr från mitt konto men jag har ingen aning om vad det är eller från vilket företag, den dagen kortköpet skulle ha gjort satt jag i sammanträde på jobbet hela dagen,  så i morgon måste jag ringa försäkringsbolaget, avis, och banken.

Var hos Rehab kliniken med min nacke idag och fick akupunktur, riktigt coolt, aldrig gjort det förut och det kändes inte alls som jag trodde, en skum känsla och inte alls som stick som jag trodde mera som en jävligt hård massarge på en och samma muskel.  Skumt och coolt var det och jag hoppas att jag nu får bukt med min gamnacke. För mycket jobb vid datorn.  Fel hållning. Måste skärpa mig med min nacke.

Annars började dagen bra, fick ett sms av I kl 7 i morse att han vill träffa mig för det va ju ett tag sedan men han kunde inte lova när bara att det skulle bli snart. Han skrev som vanligt gulligt och med pussar. Så jag somnade gott. Det va skönt att få ett sms av honom, saknar hans sms.
Sen kommer  ju J nästa helg.  Så egentligen kan jag väl inte klaga.

Men jag är ändå ledsen och orolig, orolig över ekonomin som aldrig någonsin varit så usel som nu, något måste blivit fel, det stämmer inte. I värsta fall får jag ta av sparpengarna men det vill jag inte göra.
Sen oroar jag mig för min ena katt. Han får inte bli sämre nu. Jag behöver mina katter.
Jag undrar om R tänker på mig och vart han är nu. Snart har det gått 2 månader sedan vi hördes igen.
Tiden går så fort. Jag saknar honom.
Vill inte vara ensam i helgen, men det blir nog så.
Just nu vill jag bara hem och gråta, känner mig bara så himla nere. Förmodligen pms  men dom tårarna känns dom också.

Sinnesro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0