Gammal blogg

Börjar blogga lite i min gamla blogg också där jag inte är anonym. Många har kontaktat mig Ang idioten M och eftersom jag fortfarande inte vill att denna blogg ska komma ut bland vänner och bekanta så låter jag allt som har med M att göra hamna i den gamla bloggen.

Jag började blogga redan 2006 men efter allt som hände mig 2010 när min älskade R försvann kände jag att jag ville skriva mera anonymt. Dels för att Rs missbruk var en sak som jag inte orkade dela med alla och dels för att han har rätt till sin anonymitet.
Sen mådde jag så otroligt dåligt av flera skäl och jag orkade inte sitta och tänka på vad jag skriver och censurera  efter vilka som jag kan tänka mig läser, den bloggen hade både vänner , bekanta och kollegor och jag ville kunna skriva ohämmat. Därför startade jag denna blogg. Här kan jag skriva allt som jag känner och tycker, jag behöver inte tänka på att jag lämnar ut någon eller något och att jag sårar någon.
Här skriver jag så öppet jag bara kan.

Men nu tänker jag försöka blogga lite i den gamla bloggen också, inte lika mycket som här och detta kommer vara min personliga blogg men jag ska försöka blogga lite för mina vänner och för de tjejer som behöver stöd när det gäller M.
Så ni som läser denna blogg, denna blogg kommer vara huvudbloggen, men läser du för att få info om M så får du byta blogg. Googla hans namn så hittar du.

Men som sagt för er som läser denna blogg så finns jag kvar, samma ärliga text, rakt och ärligt, ingen censur och jag skriver allt jag känner och tycker.

Inget nytt om R. jag har hållit mig från att höra av mig till honom och jag hoppas det kommer betala sig.
Jo puffar mig än på facebook och jag har några konstiga svartsjukekänslor kvar, han är sjuk och han är inte en kille jag orkar leva med men på nåt sätt så saknar jag honom, jag saknar allt kul vi hade och jag kan fortfarande inte acceptera att han gjorde så som han lovade att inte göra - försvann. Sen är jag fortfarande svartsjuk och vill inte att han ska vara med andra tjejer att andra tjejer får honom när inte jag får honom.  Sjuka känslor har jag kring denna man och jag vet inte varför.
J har inte hört av sig på länge nu, vet inte hur länge han stannar i Sverige och jag tänker på honom och är lite besviken på att han inte hör av sig, men han vill eller har väl inte tid att träffa mig helt enkelt. Tror dock att det inte är illa menat och jag tror vi ses så småningom.
I fick jag sms av i går, vi ska försöka ses nästa vecka, hoppas det blir så också, för jag behöver honom känner jag. Han får mig att släppa taget om allt, och får saknaden efter R att lindras. Jag behöver I och hand närhet.
Den där M som jag dejtade hörde inte av sig igen efter att jag erbjöd en lunch, han var bara intresserad av att ses på nätterna uppenbarligen och den andra killen Ma har inte heller hört av sig sedan jag tyckte att det var för sent att ha första träffen efter midnatt. 
Men jag skiter i dom, jag är bara förvånad över hur killar beter sig. De vill verkligen bara knulla och de vill inte ens försöka göra det lite snyggt.
Att bara vilja ha sex är helt okej men då kan man säga det och man kan göra det snyggt, man behöver inte behandla folk som om de vill boka tid på en bordell. Man kan väl visa respekt även om man bara vill ha en sexrelation. I och jag har hitintills en super bra relation även fast han inte vill ha ett förhållande. Vi är vänner och pratar om nästan om allt, trots att vi kan ha sex med varandra.
Hoppas att jag får träffa min mysiga, snygga och snälla älskare nästa vecka.

Men först ska jag ha en skön helg.
Idag blir det på med vinterdäcken och sen bio ”In Time” och i morgon blir det städa och mysa på dagen samt träna och sen på kvällen så får jag,( kors i taket) hem en ny kompis hem till mig på mys framför tv´n och massa snack.
Söndagen blir träning och sen ska jag och mina gudbarn åka till min mammas minneslund och tända lite ljus.
Så det blir kanske inte bloggande i helgen, men man vet ju aldrig.

Sinnesro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0