Trött & Tom

Inget sms av J och inget förlåt av mitt X, R.
Det är nog bara inse att det är som det är. Ensam och dumpad.

Vore ju trist om inte J hör av sig, då har jag blivit dumpad av två på samma vecka, är inte det lite väl grymt?
Nåja, vi får väl se, killar kan ju va rätt tröga på att höra av sig, faste det är just det jag inte gillar. Varför kan man inte höras fort, mycket och ofta? Vad är problemet?

Jag vill ha uppmärksamhet, bli bekräftad och jag vill ha sex. Sex med denna snygga, unga läckra man. Jag vill inte sitta här ensam medans R är med den där Fi**an.
Jag vill ha en ny kärlek.

Jag vet att det kanske är fel, att jag ska sörja och ta en sak i taget. Men jag har väntat och gråtit efter R nu i snart 7 månader, jag orkar inte mera och jag vill inte vara ensam mera. Jag har varit ensam sedan jag var 12 år. Jag är trött på att vara ensam.
Jag är trött på att leva ensam, utan ömhet och utan sex. Ingen som bryr sig, ingen som saknar mig.
Nästan alla i min omgivning har familj och de få som inte har håller på att skaffa barn.
Jag har ingen att gå på krogen med, ingen att umgås med, om jag inte vill ta en fika eller umgås med familjer och barn.

På lördag ska jag ha min brorson på 12 år hos mig. det blir pannkakor, grädde och sylt och sen hyr vi väl massa filmer och äter godis hela kvällen.

Lördagen och söndagen inga planer hade ju hoppats att J hörde av sig och hade lust att komma upp till mig så vi kunde bo i min stora säng. Men nääää det verkar som om jag får ligga i min stora säng ensam och glo på tv. Men jag överlever väl det också.

Jag känner mig arg, ledsen, dumpad, bitter men mest tom tror jag.
Sviken. Så jävla sviken av så många och mest av R. Jag tror han är på fyllan och jag tror han en vacker dag om han blir nykter kommer höra av sig. Jag hoppas det för jag skulle vilja höra vad som hände. Kanske spelar det ingen roll då men jag skulle vilja veta ändå.

Folk bara försvinner från mig, utan förvarning och utan förklaring. Mitt X vi kan kalla honom M förändrades från ena dagen till den andra, han blev kär i en tjej på hotellet när vi hade en veckas semester ihop. När vi skildes åt efter semestern försvann han och svarade inte i telefonen på 3 veckor. Sen efter jag sökt honom på alla sätt och tjatat på hans vänner osv. så skrev han på msn att han inte viste vad han ville och behövde tid. Han höll mig på streckbänken ett bra tag ca 6 mån, tills han tillslut gjorde slut på riktigt. Även det var på msn. Men att han blev kör i tjejen på hotellet har jag fått veta nu efteråt. Jag kände att något hände jag kan säga exakt vilken tid och dag allt hände för det va som att vända på en hand, han förändrades på en gång.
Han kan ju inte älskat mig ett dugg eftersom hans känslor dog så fort av en flirt. Idag skiter jag i det men det gör ändå ont att ingen av mina relationer har varit på riktigt. Jag har aldrig blivit älskad och jag trodde verkligen att R va jätte kär i mig och det kanske han va men när han avslutar på detta sätt så känns det grymt. Vart tog all kärlek vägen? Allt han sa och allt han lovade. Jag hoppas verkligen på att han är på fyllan för att han ska vara så jävla elak mot mig efter allt jag gjort, nykter känns bara för grymt. Jag vill verkligen inte att det vi hade ska vara en bluff som alla andra mina relationer, jag vill inte vara en bluff….min kärlek var äkta.
Jag trodde på honom, jag trodde han älskade mig, vi skulle ju fixa detta ihop. Jag kan inte fatta.

Men han har valt och jag får acceptera att han inte vill ha med mig att göra.
Jag får hoppas att denna J hör av sig. Jag vill verkligen börja ett nytt liv nu.
Jag har så ont i bröstet och jag kan knappt andas ibland. Det var så enormt skönt när J höll om mig för då släppte allt, jag mådde bra i hans famn.
Jag vill må så igen. Orkar inte må dåligt mera. Vill inte.

Sinnesro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0