Dejt på gång

Idag ringde då äntligen G. Det tog ett par veckor för honom att samla mod, men idag vågade han till slut ringa och vi pratade i 30 min och han var verkligen jätte trevlig.
Vi ska ses på torsdag. Spännande och kul och jag trivdes verkligen med att prata med honom, hans röst påminde dock om R.

Ni kommer inte tro det, men gissa vart han ska i mars?
Jo han åker till Thailand och Thaiboxas i 4-6 månader!
J kom fram till thailand i går och kommer hem till sommaren och nu ska även G åka snart .
Min vanliga tur. Men nu får jag ju chans att känna efter, är det rätt man så kommer det inte vara några problem att vara ifrån varandra i några månader och om det känns bra kommer vi vänta på varandra. Och känns det inte rätt så kommer det rinna ut ur sanden på ett enkelt och på ett sätt som inte sårar någon.
Vi får väl se vad som sker, men lite typiskt är det.

Chattade i flera timmar i gårkväll med en grek. Han var jätte trevlig och kanske blir det en dejt mellan oss också så småningom. Vi får väl se. Han var dessvärre betydligt kortare än jag och även om jag är van vid korta killar så är det lite tråkigt. Man känner sig så stor och klumpig när man är längre. G va iaf 2 cm längre än mig.

Fan R va bättre på det med, han var perfekt i längd och mycket annat, han var bara så perfekt…..kan inte låta bli att gemföra med honom.
Usch måste sluta jämföra, jag kan inte hitta någon som han, det är bara så.
Jag tänker dock INTE nöja mig med något mindre, jag vet vad jag vill ha och jag tänker inte acceptera någon relation då jag inte känner mig trygg och uppskattad, så är det bara. Jag vet vad jag vill ha och jag vill bli lycklig och må bra och jag tänker inte nöja mig med en dålig relation för då kan jag lika gärna vara ensam.

I morgon blir det träning, Body pump i 60 min och sen kanske Body harmoni om jag hinner innan jobbet. På tisdag blir det Street dans med en av Eric Saades dansare som instruktör, coolt va?
Jag kämpar på.

Sinnesro

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack, ja!!

2012-01-09 @ 10:14:05
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: Molly Bergström, UPPSALA

Heej :)

Ny vecka = nya tag!

Önskar dig en bra start ;D KRAAM

2012-01-09 @ 13:08:50
URL: http://mooollys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0