Osocial

Jag trodde aldrig jag skulle säga dessa ord, men jag vill vara ensam, jag vill vara ifred, jag känner mig osocial och orkar inte med folk just nu.

Vet inte vad det är med mig, jag orkar knappt svara i telefonen och jag orkar inte ringa upp, jag orkar inte prata med folk, orkar inte bry mig.
Tom och trött bara. Två av mina vänner, de jag nästan har daglig kontakt med ringer mig numera minst tre gånger per dag med sina kärleksbekymmer, jag har bara idag suttit i telefon minst tre timmar och lyssnat och försökt hjälpa. Jag orkar inte mer just nu.

När jag hade det som jobbigast fick jag 5 min i veckan typ och den andra kompisen kunde bara lyssna på vardagar under kontorstid. Men jag ska lyssna på dygnets alla timmar, jag ska hjälpa, lyssna och förstå. Men jag pallar inte mera nu, jag har nog med mina egna bekymmer.
Jag börjar försöka korta ner samtalen, säga att jag är upptagen lite ibland osv. jag känner mig elak, men jag orkar inte just nu.
Orkar inte prata med någon, orkar inte umgås med vissa, vill bara sova och ha tyst runt om mig.
Jag har aldrig gillat ensamhet och tystnad, men just nu det allt jag vill ha.
Lugn och ro.
Skulle uppskatta en dvd kväll med en snygging och lite massarge det är allt.

Var och handlade lite mat med en kompis idag, det var lagom och hon är lätt att vara med, sen åkte jag till jobbet och ska jobba 12 timmar, men det känns bra, här får jag bara vara.
Längtar dock hem, min ena katt börjar bli så gammal och sista veckorna tycker jag det märks ännu mera.
Var och köpte glykosamin som ska vara bra för lederna, så jag hoppas han snart känner sig lite piggare och smidigare. Hoppas så att det hjälper honom, han ser så stel och skruttig ut just nu.

Vill bara sova och gosa med mina katter och drömma om R och lite om I

Sinnesro



Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: tack vad snäll du är:)

2011-10-02 @ 10:51:07
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0