Födelsedagsfest med gott och ont.

Jaha då var man ett år äldre då.

Fick massvis med fina presenter, och det var kul att så många av mina vänner kom.
Sen kommer vi till alla men. För självklart skulle vissa saker göra mig ledsen och besviken.
Förberedelserna inför festen var många och två dagar höll jag på med allt. Det ska handlas, städas, bakas och fixa smörgåstårtor. Efter festen var det städa och diska i två dagar och allt för en fest som varade i ca 4 timmar, så självklart blev jag lite besviken.
Många vänner kom, sammanlagt kom det 19 vuxna och 3 barn. Jag hade bjudit nästan alla som jag umgåtts med senaste halvåret. Ändå så fick kritik för att jag inte bjöd en tjej som jag aldrig träffar. Vi har en gemensam vän och henne umgås jag mycket med och bjöd då därför henne, men inte våran gemensamma vän eftersom jag inte träffat henne, men då blev dom så besvikna på mig. Men de bjuder ju aldrig mig, jag får ju aldrig följa med när dom två gör något så jag träffar ju aldrig henne, så varför ska jag bjuda henne på min födelsedagsfest?
Suck, så nu är de besvikna på mig och det kan dom få vara jag kan inte bjuda alla. Jag valde att bjuda alla som jag umgås med i dagsläget.
Jag fattar inte varför de ifrågasätter vilka jag bjuder på min fest och hur man kan säga att man är besviken på att man inte blir bjuden av en människa som man inte träffat på flera år.
Självklart fick jag trots att jag inte borde så fick jag ju dåligt samvete och det blev ju inte bättre när min vän ältade det flera gånger under kvällen och att våran gemensamma vän satt hemma ensam en lördag kväll. Hennes man och hennes barn var tydligen bortresta.
Hur många gånger har inte jag suttit hemma ensam en lördag medans dom varit ute och ingen bryr sig väl om att de inte bjudit in mig. Men jag ska minsann bjuda alla och tänka på allt och alla, suck vad trött jag blir.

Sen var det konflikten mellan min bror och min bästa vän och hennes kille och jag måste ju säga att det var min bror som betedde sig vuxnast och bäst.
Min bästa vän och hennes kille gick efter en timme och hälsade knappt på min bror.

J kom iaf på min fest och jag blev jätte glad han kom bland de första och gick sist. Han var borta någon timme i mitten på festen för han var och hälsade på en kompis som bor i mitt område. Men annars va han med och pratade med de flesta. Dessvärre sov han inte över då rörmokaren skulle komma till honom dagen efter. Jag förstår honom men det blev ändå tomt och trist när han gick.

Men jag är tacksam för alla som kom och alla fina presenter jag fick.
Trist bara att alla åkte hem så tidigt. Klockan tio på kvällen var vi fyra stycken som satt och snackade vid köksbordet.
Men jag är så glad för alla fina presenter och att så många tog sig lite tid och kom. Men frågan är om jag orkar hålla på med denna tradition.
Hoppas jag kan resa bort med den jag älskar nästa år.

Den bästa presenten fick jag dock på själva födelsedagen, jag fick nämligen leveransrapport på smset jag skickade till R.
Så nu vet jag att han lever och att mitt sms kommit fram. Återstår att se när jag hör nåt igen. Jag längtar så efter honom.

Sinnesro

Kommentarer
Postat av: Lina

GRATTIS!! Hoppas att du fick en fin födelsedag trots allt. Bry dig inte om sk. vänner som tjafsar. Jag hade själv en sådan sk vän som jag trodde var min vän, jag frågade jämt henne om hon ville följa med ut osv. Hon frågade aldrig mig men snäll som jag är så brydde jag mig inte. Sedan helt plötsligt började hon fråga en annan kompis till mig som hon lärde känna genom mig och de började umgås. Mycket märkligt för de frågade aldrig mig om jag ville följa med för jag har ju min man att vara med sa de, de var singlar. Blev ledsen för jag ville ju med hitta på saker och kände mig sviken av vän nr1. Idag umgås jag ibland med vännen nr 2 men den första har jag ingen kontakt med alls, hon visade verkligen sitt rätta jag och hon är ingen jag saknar.

2011-10-20 @ 16:57:22
URL: http://ensmulahopp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0