Releaseparty

Varit på Tantrum to Blinds releaseparty innan jobbet. Grymt bra rockband. Nya, unga och riktigt bra. Vill ni också se dom live så kommer de spela på Pride festivalen i sommar i Kungsträdgården, tror det var 3 Augusti.
Grymt bra, sångaren var en cool blond tjej som sjöng riktigt bra och grabbarna i bandet va grymma. Det var riktigt kul att se och höra dom. Kul att få komma på deras releaseparty, dessvärre kunde jag inte vara med och festa då jag skulle till jobbet kl 21.00, men det jag kunde vara med på var riktigt kul. Fick skivan av min goa vän och hennes kille så nu ska det rockas fett.

Idag blev det städa hemma, skura golv och fixa inför fredagens utgång, kommer ju självklart att få gå ett varv till med dammsugaren innan fredagen eftersom jag har två katter, men nu är grovstädningen fixad. Skönt. Naglarna gick det si så där med, fick väl en nagel att se någorlunda ut så jag tror det får vara för denna gång, krävs nog lite träning för att få det så snyggt som jag vill ha det.

Chattade flera timmar idag igen med den där kanadensaren, han är verkligen super trevlig och skit snygg. Inte missbrukare och inte kriminell utan pluggar till nevro psykolog. Vi ska försöka ses på lördag. Bara som vänner och ta massa kort, eftersom vi har fotografering som gemensamt intresse.

Har ärligt talat lite blandade känslor inför denna träff, vill faktiskt inte bli kär utan bara lite lagom och kanske hitta en kille som man kan umgås med och ha kul med, ja kanske få lite sex, bra sex om man har tur.
Just nu är jag så grymt kär i R och vill vänta på honom och se om det kan bli vi igen, men samtidigt vågar jag inte bara vänta. Jag vill ju inte bli ensam resten av livet och jag vill ha sex.
Jag vet inte vad som är bäst och jag har absolut inte lust att bli olyckligt kär igen. Samtidigt vill jag ju inte såra någon. Men vi ska ses så får vi se sen. Kommer R tillbaka så gör han och då får jag se vad jag känner då. 
Varför måste jag bestämma mig nu? Jag ska ju inte gifta mig på lördag, jag ska bara träffa en kille som vänner, inget mer och vill vi då ha sex så har vi det, det betyder ju inte att vi ska gifta oss. Herre gud, varför är jag så svart eller vitt. Varför måste allt vara så allvarligt jämt. Kan jag bara inte släppa taget och leva livet och ha lite kul, det som sker, det sker. Jag måste ju inte bestämma idag vad jag ska känna och tycka om denna kille.
Hör R av sig så kan jag prata med honom och se vart det leder. Jag är inte otrogen någon på något sätt. Jag måste inte alltid vara så satans snäll, ärlig och helig.
Nu ska jag ut och leva livet, ha lite kul medans jag väntar på R.

En liten förtydligan när det gäller min sållning av dejter och vänner. Självklart menar jag att jag ska sålla bland mina kompisar och bekanta, inte mina riktiga vänner. Riktiga vänner finns det få av och riktiga vänner har man i vått och torrt.
 Jag menade att de människor omkring mig som inte får mig att må bra och som inte respekterar mig. De måste jag försöka dra mig undan ifrån. Jag har alldeles för mycket folk omkring mig som gör att jag inte mår bra. Jag har enda sedan jag varit liten varit för snäll och låtit folk behandla mig lite hur som helst och inte sagt ifrån. Jag måste nu antingen säga ifrån eller helt enkelt inte vara med folk som inte är bra för mig. Jag måste sålla lite.  Det är inte för att vara elak utan för att vara snäll mot mig själv.
I min terapi försöker jag lära mig att stå upp för mig själv och att inte vara med folk som gör mig illa.

En vän som jag saknat är en tjej i Karlstad, vi är ”internet vänner” och förut chattade vi i timmar, men nu har vi inte chattat på månader, vi har inte varit online samtidigt, vet ej varför men vi har helt enkelt inte kunnat chatta, men idag fick vi chansen att chatt en ganska bra stund och det var så kul att chatta med henne. Vi har aldrig träffats och lever olika liv, men vi har liksom hittat varandra och jag har verkligen saknat våra chattstunder. Känns bra att vi sågs på nätet idag igen.

I morn blir det sova och sen storhandla.  Natti Natti

Sinnesro


Kommentarer
Postat av: Inga

Låter jättebra!

2011-05-19 @ 13:36:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0