Halsont

Jaha så börjar man få ont i halsen då, suck. Jag som för en gång skulle ska ut på krogen i morgon och sen träffa en kille på lördag. Så typiskt om man nu ska bli sjuk.

I morgon ska massa tjejkompisar hem till mig, jag bjuder på maten och efterätt, sen förfestar vi satan hos mig innan vi ska dra till krogen. Detta har varit planerat sedan ganska länge och jag har inte varit ute på krogen och festat loss sedan i julas då jag var i E-tuna.
Dessutom ska jag träffa kanadensaren på lördag, han ska fota mig, så jag ska vara hans modell för en dag, kanske lite som en dejt också men vi får se. Just nu är vi bara vänner iaf.

Men självklart sticker det nu i halsen och jag känner mig hängig och hostig. Suck, vart ska detta sluta. Vill verkligen inte bli sjuk. Har verken tid eller lust.

Var en stund på firmafesten innan jag åkte till jobbet och nu sitter jag här invirad i en filt och dricker massa vatten och kaffe. Måste dricka bort bacillerna i halsen. Pmsen börjar bli lite bättre iaf, inte lika off idag, jag är ganska okej faktiskt i humöret.

Saknar R jättemycket som vanligt, snart är det 1 vecka sedan han hörde av sig. Vill höra hans röst. Känns konstigt att träffa en annan kille på lördag, men jag antar jag måste försöka släppa taget och vara lite galen, jag kan väl iaf skaffa mig en älskare. Jag är värd en älskare. Han är snygg och go, men jag vill faktiskt inte bli kär. Jag vill inte, har absolut ingen lust just nu att hitta någon. Orkar inte bli besviken, orkar inte. Han är ung och han är allergisk mot katter, det kommer ändå inte fungera. Men jag är ändå lite nyfiken och han är en grym fotograf. Att han vill ta massa kort på mig ska bli as coolt. Jag måste släppa loss lite och se vad livet kan erbjuda, kommer R tillbaka så gör han och ingen är väl gladare än jag då. Om jag då inte är tok kär i någon annan.
Jag får bara inte nu bli sjuk. Men jag antar allt har en mening.

I morgon blir det en stressig dag, städa, diska, göra ananaspaj, salladen, duka och fixa sen duscha och fixa mig själv. Samt att jag ska till terapeuten kl 14.00. Men det verkar som om många kommer komma senare än bestämt, så kanske har jag mer tid än vad jag tror.

 Lite besviken på en av mina vänner bjudit in en kompis till henne hem till mig utan att fråga och eftersom hennes kompis ska med ska hon inte sova över hos mig som var bestämt. Känns lite trist att hon bjuder in folk hem till mig utan att kolla med mig först och känns trist att hon inte ska sova hos mig för nu får jag inte sällskap hem och jag hade sett fram emot att hon skulle sova hos mig. Trist att hon tydligen inte kände detsamma.
Jag ser alltid fram emot saker så mycket så jag blir alltid så besviken. Nåja jag ska ha kul ändå och jag ska festa loss och ha roligt med mina vänner, jag får skita i att min kompis inte ska sova hos mig och att jag inte som vanligt får åka ensam hem.  Men tråkigt är det.

Nu ska jag försöka kurera mig så jag pallar helgen.

Sinnesro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0