Äntligen nytt inlägg


Sorry för den dåliga uppdateringen, men det har varit lite mycket de senaste dagarna. Men nu kommer äntligen ett nytt inlägg med en snabb genomgång av vad som skett.

Halsontet blev till heshet och sen blev det en jävligt jobbig hosta och även snuva, hostan är kvar än, och den är så jobbig. Om jag inte får tvättbräde mage av denna hosta så vettefan. Jag blir nog galen av denna förkylning. Tar på krafterna och lite därför denna blogg torka.

Har inte kunnat träna på snart två veckor. Undrar när jag ska kunna träna igen, hostan gör så jag får andnöd av minsta ansträngning.  Men förr eller senare så är jag väl frisk igen. Vill inte tappa de muskler jag byggt och jag har nu bestämd mig för att prova spinning när jag blir frisk, måste kombinera mitt muskelbyggande med lite förbränning känner jag då jag bara går upp i vikt av musklerna. Tänker jag fel?

Var ju och tog massa provet på vårdcentralen eftersom jag har sådan yrsel och trötthet m.m. Provsvaret har kommit och allt var normalt.
Besöket hos ögonläkaren däremot var förvirrade och jag ska på två olika återbesök snart. Något står inte rätt till men de vet inte vad.

Tjejkvällen och krogkvällen förra helgen började med lite besvikelser då halva styrkan lämnade återbud samma kväll, men som tur var hade några vänner jag bjudit tagit med sig några vänner så vi blev ett glatt gäng i alla fall som festade hemma hos mig och sen blev det krogen och slager dansgolvet tills jag vid 2 tiden gav upp och tog en taxi hem. Min kompis som skulle sova hos mig och dela taxi med mig, åkte hem med sin kompis som hon tog med, men när jag kom hem så kändes det okej iaf.
Men det kommer nog dröja innan jag styr upp en till sådan kväll då så många av mina vänner svek och lämnade återbud i sista sekund, det kändes inte okej och jag har ingen lust att bjuda massa folk och bli besviken igen på ett tag.

Lördagen blev det dejt med kanadensaren. Så satans snygg alltså och dessutom trevlig och mysig även om han är lite överaktiv. Någon sorts bokstavskombination är jag övertygad att han har. Men vi hade super trevligt och han tog massa fina kort på mig, vi pratade massor och hade verkligen en jätte trevlig eftermiddag och kväll. Sen hade vi maraton sex två gånger innan han åkte hem till sig vid 22 tiden.
Var ju evigheter sedan så det var riktigt skönt med massa sex. Kondomen var på och det var inga problem, det var faktiskt han som tog upp det så det blev enkelt, smidigt och tryggt även om kondomen har en tendens att få allt så torrt, men det blev skönt ändå.
Vi träffades i onsdags igen och vi har jätte kul och trevligt ihop och han är en jävel i sängen, yngre killar klarar mycket mer än äldre kan jag lova, de kan hålla på i timmar och de kan komma om och om igen. Så mycket sex som jag fått sista veckan va det länge sedan jag hade.

Men jag tror vi förblir kk. Tror inte det är kärlek från nån av oss, det är bara en känsla jag har men det gör inget för vi har det bra som vi har det och jag trivs alldeles lagom som det är just nu.
Han är rolig, trevlig, ursnygg och bra i sängen även om han vill experimentera lite mera i sängen än vad jag vill. Jag är glad att jag är så gammal och erfaren att jag vet vart jag står sexuellt för annars kan det vara lätt att haka på och göra saker man inte vill, jag vet vad jag tycker om och hur jag vill ha det och vart jag drar mina gränser. Han respekterar mig så jag tror inte der blir ett problem men jag tror inte jag kommer kunna ställa upp på alla hans dragningar.
Vissa saker kan jag absolut göra och vissa saker kan jag testa, men jag vet vart jag drar mina gränser och det känns tryggt.
Sen kan jag ju personligen tycka att det är väldigt tidigt att dra upp vissa sexuella dragningar vid första och andra dejten och det är väl kanske lite därför jag tror att han är mer intresserad av ett sexuellt förhållande än ett kärleksfullt förhållande. Han är inte blyg om jag säger så….

Vi hörs inte varje dag heller vilket för mig också visar lite vart vi står. Men jag klagar inte, jag trivs jättebra såhär just nu. Äntligen ett sexliv och det med besked, kunde ju knappt sitta på två dagar efter sist han va hemma hos mig. Samtidigt som jag får sex och ömhet får jag massa komplimanger och jag är hans fotomodell och får bekräftelse i massor, men jag kan ändå i lugn och ro tänka på min R och hoppas att han snart hör av sig igen, inget dåligt samvete mot någon och jag känner mig lugn och fridfull. Trivs ganska bra just nu. Jag har min lilla älskare tills något annat sker och jag tror han känner lika dant.
Jag vet inte hur detaljerat jag ska gå in på denna relation, men vi får se vad jag skriver om senare. Detta får räcka för stunden.

R har alltså inte hört av sig på snart två veckor. Men jag känner mig ganska övertygad om att han kommer göra det förr eller senare och det gör mig glad.

I morgon drar jag på en spa kryssning med min bästa vän och det ska bli så kul och skönt att få vara med henne i lugn och ro i 3 dygn. Vi kommer ha en toppen resa, det är jag övertygad om.

Livet är rätt okej just nu, det är bara R som fattas och hostan som är jobbig.

Sinnesro

Kommentarer
Postat av: Mandy

Wohoo! Maraton sex är något man aldrig skulle säga nej till.. vår nog vänta några månader med de nu..

Att kompisar sviker hände fan hela tiden! Känner igenom mig så sjukt mycke i de! Men försök att alltid göra de bästa av situationen, du kom ju i allafall ut!



Massa Kramar!!

2011-05-28 @ 15:28:51
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0