Taggad


Idag har jag kraft, idag är jag taggad.
Varit med på en tävlig på min favorit blogg http://lavitadilovisa.blogg.se Så nu hoppas jag på att vinna lite läpp produkter.
Sen känner jag mig taggad att börja träna mycket också tack vare denna blogg, hennes kropp är verkligen något att sträva efter. Det gör mig taggad som fan att börja träna när jag ser hennes armar.
Nu börjar äntligen mitt knä bli bättre så nästa vecka, ja kanske redan i helgen så ska jag köpa mitt träningskort.

Var och vaxade mig innan jobbet, brasilians vaxning, för er som inte vet vad det är så är det samma sak som att vaxa allt hår mellan benen. Så nu är jag ny vaxad och känner mig fräsch. Så skönt tycker jag, detta är ju en smaksak men jag personligen tycker om att inte ha något könshår. Men allt detta är ju helt personligt, men jag rekommenderar att vaxa sig istället för att hålla på att raka sig.

Ska jag snart till Ullared och shoppa och det ska bli så kul. Sparat massa pengar så jag kan shoppa allt jag vill ha, jag vet ju med mig att jag brukar bli ganska snål när jag är där nere så jag vet att jag trots allt håller mig inom ramarna.

Sen känner jag mig stark rent allmänt idag, känns som om allt kommer ordna sig på nåt sätt, jag känner ett lugn och en sinnesro för stunden, sen om det beror på att jag inte orkar bry mig eller om jag bara vilar mina sinnen, eller kanske faktiskt bara har en bra känsla som är sann, det återstår att se, men jag känner mig stark idag av någon anledning.

Taggad att banta, träna och förändra mig och livet, taggad att vinna tillbaka R, jag ska ha honom tillbaka och om han inte vill ha mig så ska jag försöka förföra snygga L ;o)

L mår bättre och bättre och jag tror och hoppas att han kommer övervinna heroinet en gång för alla. Han är så söt, snäll och snygg som satan att jag tror att om han håller sig drogfri så kan han nog få mig att glömma R, men jag vet inte om han ens är intresserad av mig och känns lite fel att kolla vart han står när jag inte ens vet själv vart jag står. Men vi håller kontakten som vanligt.

Till skillnad för hur många behandlar mig så gillar inte jag att ge folk förhoppningar om jag inte menar alvar, så visar jag intresse så är jag intresserad och tänk över det innan jag lägger in ett försök.
Jag tycker inte det är rätt att göra så som ex M gjorde, först inleda något och ge mig förhoppningar om att vi hade något på gång, sen försvinna och sen ragga igen men sen erkänna att han inte är intresserad för jag bor för långt bort. Detta har han ju vetat hela tiden.
Jag tänker efter först, sen kan man ju aldrig få garantier för kärleken men man kan ju fundera lite innan man inleder något så man inte sårar någon i onödan.
Ex är det ett flertal killar som jag vet finns på olika dejting sidor men sen inte är redo för ett förhållande, det tycker jag är fel. Är man med på en dejting sida bör man vara redo för ett förhållande är det bara sex man vill ha finns det speciella sidor för det där alla vill samma sak.
Lite kan man tänka efter före kan jag tycka. Man behöver inte såra folk i onödan.
Men det är ju mitt sätt att se på saken.

Jag känner mig iaf stark idag och det är skönt att ha en sådan dag. Jag försöker njuta av lugnet i magen och hoppas att jag får ha detta lugn ett tag. Det kan ju dessvärre vända fort.

Sinnesro.

Kommentarer
Postat av: Johnas

Du skriver verkligen öppet och direkt från hjärtat, det är starkt, och jag gillar det!

2011-03-04 @ 06:49:41
URL: http://www.dejtingsverige.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0