Igång

Nu har jag kommit igång med träningen lite mera, igår brände jag av ett tufft Body pump pass och satan vad skakis jag var i armar och ben i går efter passet. Idag fick jag knappt upp armen så jag kunde sminka mig och jag vågar inte tänka hur ont det kommer göra när träningsvärken sätter fart på riktigt. Men det känns bra, jag känner mig starkare mentalt.

Det var ganska många killar på passet och en va så snygg så klockorna stannar, självklart fick jag honom bakom mig så jag blev ju tvungen att ta i lite extra, ville ju inte vika mig framför honom, he he. Men eftersom det var mitt första pass så var min kropp ganska slut efter detta pass, armarna skakade och mina ben var svaga. Men nu är första passet gjort och det känns grymt skönt att vara igång  och jag är ännu mera taggad.

Nästa vecka ska jag få ögonbrynen och ögonfransarna fixade gratis, ska sitta som modell på en skola så jag får allt fixat. Skönt och kul.
Kommer även sitta sminkmodell mycket där i maj, ska bli spännande och lärorikt. Dessutom kommer jag få köpa sminket billigare och det är mitt favorit sminkmärke.
http://www.emitemakeup.com
Inom kort kan man äntligen se vart återförsäljarna finns och kan man inte ta sig till någon av dom så kan man ringa dom och få det hemskickat. Har fått en del frågor på min blogg om detta och nu har de äntligen fixat till sin hemsida.
Så vill ni prova ett grymt bra smink och en mascara jag personligen inte kan leva utan så gå in på
http://www.emitemakeup.com
Detta märke kommer även inom en snar framtid börja med en hudserie som jag är grymt nyfiken på att prova.

Fikat med min kompis idag blev inställt. Hon hade som vanligt inga pengar men ville fika ändå, när jag  ljög och sa att inte jag heller hade pengar så bokade hon av. Hon hade nog då med andra ord tänkt sig att jag skulle bjuda henne eller låna ut pengar till henne som vanligt, men nej, denna gång tänker jag inte bjuda henne, jag har bjudit henne så många gånger och hon bjuder inte tillbaka och låna ut pengar tänker jag ju absolut inte göra eftersom det tog henne två månader att betala tillbaka sist fast hon sa två dagar.
Nu är jag trött på henne och hennes översittarfasoner. Hon är jättego många gånger och hon har stöttat mig jättebra när jag var ledsen men hon liksom tittar ner på mig som om jag vore sämre och det är inte samma regler för mig som för henne själv.  Samt när hon pratar lyssnar jag och när jag pratar chattar hon på nätet samtidigt med massa killar och lyssnar inte alls.

Jag förstår mig inte på henne och igår sa jag att jag var besviken på att ingen står upp för mig och försvarar mig när idioten M säger massa elaka saker om mig. Då sa hon inget. Hoppas hon tog åt sig för det var bl.a. henne jag syftade på men jag vågade inte säga det rakt ut, fattar inte varför men jag vågade inte. Konflikträdslan slog in igen. Så jag sa att INGEN försvarar mig och jag får aldrig någon chans att försvara mig själv eftersom fegråttan M inte vågar kontakta mig.
Hon sa innan att hon tyckte jag var lite överkänslig. Men då får jag väl vara det, fan!
Skrev ju ett brev till den andra tjejen igår men hon har inte svarat, men tydligen skickade hon ett brev till min kompis, är inte det skumt?! Varför skickar hon ett svar till henne och inte till mig när det var jag som skrev?
Jag skriver till henne och hon skickar ett svar till min kompis?! Jag fattar fan inte mig på folk alltså.
Just nu känner jag att jag skiter i alla. Jag orkar inte med mina vänner, så många idioter som jag inte orkar ha i mitt liv.
Varför svarar hon inte mig men skriver till min kompis. Suck.

Dags att rensa upp bland många av mina vänner. En och annan vän som uppenbarligen inte är så mycket till vän, några får jag helt enkelt avveckla och vissa får jag nog bara acceptera är kompisar och inte vänner. Man måste lära sig att ha kompisar till olika saker helt enkelt och just nu behöver jag någon som är en vän, som kan stötta, förstå och trösta och tro på mig. Men dom är fan inte lätta att hitta, jag har ett fåtal.

Nu är det träna som gäller och spara pengar.
Jag vill ha massa pengar på sparkontot så jag kan göra saker när jag kommer på vad jag vill göra, jag vill inte att pengar ska hindra mig den dagen jag får ett tillfälle att göra något jag vill. Sen vill jag träna, träna och träna.  Orkar inte vara med folk så jag tänker sysselsätta mig ensam.

Sen ska jag snart till Gekås och det ska bli så grymt kul att shoppa loss.

Samlar mod till mig att ringa R snart igen, om det nu är en bra idé kanske ska jag vänta på att han ringer?
R har ju bara två vänner på sin nya facebook sida det är jag och en fd flickvän till honom, några av mina vänner trodde att han kanske hade en relation med henne också, vilket min magkänsla inte sa. Och YES jag hade rätt, hon har nämligen en pojkvän! Och det är inte min R utan en Tommy. Så skönt att få det bekräftat iaf. En sak mindre att funderna över, men ärligt talat har jag aldrig funderat över det, jag har inte trott att de haft något ihop. Men ändå skönt att få det bevisat så inte hjärnspökena kan vakna till liv.
Hoppas att R snart hör av sig, vill bara rymma från allt tillsammans med honom. Trött på allt, vill bara dra ifrån allt ihop med honom.

Satt och grät som vanligt till tv programmet ”ett barn i minuten” . Gråter konstant till det programmet, dels gråter jag så fort jag ser ett barn födas, det spelar ingen roll vad det är för program så fort barnet tittar ut så börjar jag gråta, deet är som att trycka på en knapp.
Men till detta program gråter jag hela tiden. Jag gråter för de är så gulliga mot varandra, att de är så kära i varandra, de är två, de har någon hos dom som älskar dom. De har varandra och de ska få ett barn ihop, det är så vackert och jag blir så ledsen för det är min högsta önskan och den önskan är så långt bort.
Så efter 1 timmes träning blev det 1 timmes tårar sen somnade jag tillsammans med mina katter.

Idag blir det tandhygienisten sen middag med en killkompis från jobbet.
Full rulle denna vecka, då slipper man tänka.

Sinnesro


Kommentarer
Postat av: lovisa

sv: ja precis:) de dagar man verkligen inte känner att man orkar träna, då hjälper det och det känns mindre tungt om man har ngn att prata och rtäna med:)

2011-03-16 @ 07:37:44
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: -osynliga fasaden-

Hej vännen, åh va glad jag blev när jag såg att du saknar mina inlägg. Har inte så mycket att skriva om det ämnet mera men jag ska verkligen försöka lägga ner lite mer tid på bloggen.

Jag driver en annan blogg paralellt med Osynligafasaden om mitt liv, fast mera det vardagliga.

Kolla in där om du saknar mig =)



http://frugish.blogg.se



Många kramar

2011-03-16 @ 09:45:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0