Off

Lite off idag, vet inte varför, men jag är inte alls så där pigg och glad idag. Jag är off.
Var inte så i början av dagen men sen blev har det. Vet egentligen inte varför.
Var hos ögonläkaren på förmiddagen, de hittade en liten skelning.  Så de satte på en grej på mina terminalglasögon och hoppas att det ska avlasta ögat när jag jobbar och att det är det som är lösningen, men de tror inte att det är lösningen på hela problemet för de tycker att alla mina symtom är på tok för många för den lilla skelningen. Så jag ska till min husläkare och sen få en remiss till en balasutredning. Samt att jag ska skaffa ögondroppar och se om det kan hjälpa lite. Så utredningen fortsätter.

Hämtade paket idag, ett paket från elf med massa smink och jag blev super nöjd, läpp pennan va bäst, den va grymt bra. Sen ett paket med massa te som ska få min kropp att må bra.
Alltid kul med paket, mindre kul med fakturan. Men det blev inte så dyrt. E.lf smink är grymt billigt.

Ringde Jo på väg till jobbet, han var trött men gullig. Vi skulle höras nästa vecka och han skulle försöka se till att han kunde träffa mig nästa torsdag. Han berättade att korten vi tog sist inte blev bra, det va för mörkt, han tycker inte det såg proffsigt ut. Tråkigt, efter allt jobb vi la ner och många kort blev grymt bra, men sen blev det tydligen inte bra iaf. Han är väldigt pedantisk med kortet och det är viktigt att ljuset och allt blir perfekt. Jag förstår honom, men samtidigt blev jag besviken då många kort blev så bra och vi la ner så mycket jobb med håret, sminket och kläderna. Hans bedömning kanske är rätt men jag fick ju aldrig chansen att se bilderna och avgöra själv. Han har sagt att han ska maila mig lite kort men det har han aldrig gjort. Så nyfiken på hur alla bilder blir.
Nåja jag får de korten som han tycker är bäst och det är ju han som är fotografen och konstnären så, det är väl bara att gilla läget och vara tacksam över de bilder jag får. 
Hoppas vi kan ses om en vecka och ta massa kort, för jag tycker verkligen det är super kul.
Han har nu lagt upp en skit snygg bild på facebook på sig själv, han är så satans snygg alltså.

Vart tog mitt humör vägen? Känns bättre nu när jag skrivit lite men jag känner mig ändå lite off.
Kanske är det för att jag inte fått ett livstecken av R på en månad eller kanske är det för att Jo inte kan säga till 100% att vi kan ses nästa torsdag, jag vet inte. Kanske är det lite av allt och sen mensen på det.

 Tur att mensen inte kom förrän i går så Jo och jag hann ha massa sex i tisdags. Men jag vill ha mera.  Men man får vara nöjd med det lilla, sa pigan när hon satte sig på nappen.
Har redan blivit sex beroende.
Tänk att det är så, har man börjat få ett sexliv så är man som beroende sen kan man leva i celibat i månader, men då liksom vänjer man sig och växer igen där nere. Men så fort man haft sex en gång så blir man som galen i sex igen. Märkligt men så är det faktiskt. Man vänjer sig att leva med sex och man vänjer sig att leva utan.
Men sex är grymt skönt och jag får sällan nog om jag inte fått ett skavsår som gör ont, men det kan glidmedel hjälpa mot, så det går att knulla med skavsår också. Tyvärr så gör kondomen att man får skavsår lättare, fattar inte varför men så är det, men hellre lite skavsår än massa sjukdomar, så det blir gummi och skavsår till september då vi ska gå och testa oss. Han är verkligen super noga med det, jag får inte ens suga av honom förrän testet är gjort. Aldrig någonsin varit med om att en kille är så noga, men det ser jag som positivt.

Lite gladare nu, men inte helt okej, vet inte varför jag är så off och lättirriterad på allt.

Min kompis S som varit så kort och rent av dum mot mig under det här året jag har mått som sämst har ju själv nu kärat ner sig i en opålitlig och elak man som beter sig som en idiot och nu gäller inte samma ”rycka upp dig” regler som gällde för mig. Nu ska det pratad och ältas och gråtas och analyseras, nu ska vi göra precis det jag inte fick göra med henne när jag mådde dåligt och nu har hon tid att ringa mig varje dag och prata hur länge som helst om henne och hennes problem. 
Jag har bestämt mig för att ta emot hennes vänskap och inte sjunka så lågt som hon gjorde utan jag har valt att vara en bra vän och hoppas att hon ser och lär av det.  Jag har själv gjort det valet, men jag försöker att inte ta till mig henne så mycket utan ha lite avstånd så jag inte blir sårad igen.
Det har gått bra under ett par månader nu, men nu när hon börjat dejta denna kille igen och mår lite bättre så är det inte lika kul att hon hela tiden får prata om henne och hennes kille och jag knappt får nämna Jo och vad vi gjort. Hon kommer inte ens ihåg vad han heter och så fort jag försöker berätta om mig och mitt så avbryter hon mig med sitt hela tiden.
Jag kan prata problem i timmar och jag kan analysera och vända och vrida allt i timmar, men det ska vara bägges problem och bägges liv, om inte någon mår riktigt dåligt såklart för då går ju självklart den personen före till 100%. Men nu mår hon bra och jag mår bra så ingen av oss behöver mer tid och uppmärksamhet en den andra, så varför får bara hon prata? Börjar bli jävligt irriterande.
Men hur säger man det lite fint, jag har försökt ge pikar och ta uppmärksamhet men det är fan omöjligt. Suck.
Sen ligger det ju i bakhuvet hur mycket hon dissade mig när jag mådde som sämst, hon tog avstånd helt från mig och när jag grät som ett barn så tyckte hon bara att jag skulle lägga in mig på psyket.
Ja hon var allt annat än en vän mot mig när jag mådde som sämst och nu när jag mår bättre, då duger jag igen för nu kan ju jag lyssna på henne.
Jag har bestämt mig för att ge henne en chans och jag får stå mitt kast men ibland blir jag bara så irriterad. Skönt att skriva av sig lite här.

Sinnesro

Kommentarer
Postat av: Anonym

varför ska ni vänta så länge med att testa er??

2011-06-17 @ 12:04:59
Postat av: A

Anledningen till att man måste vänta med att testa sig är att det tar 6 mån från senaste infektions risken, ex senaste samlaget, tatueringen eller piercingen innan man kan göra ett säkert hiv test. Så vi måste vänta tills vi kan testa oss. Jag är redo för test 7 aug :o) Han är redo senare, han håller på att räkna hehe. Men jag tror ca oktober.



//A

2011-06-17 @ 14:51:52
URL: http://mlomt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0