Lugnare

Svartsjukan har nu lagt sig, vet inte om allt hade med min pms att göra eller om det är så att det blev för många små mottgångar på en gång som gjorde att jag såg svart.
Jo skulle inte vara med mig om han inte tyckte om mig och ett av bevisen var ju att han på sin lediga dag som han kunde träffa mig om jag inte hade jobbat satt hemma på facebook och hade ångest och hatade kvinnor och allt som har med tjejer att göra typ.
Jag är övertygad om att han drev med den där tjejen och att de inte har något ihop, ju mera jag läser det och ju mera jag tänker på hur han är så ser jag ironin. Jag känner honom, han älskar att driva med folk osv. Dessutom mådde han så piss så ragga på en tjej var nog det sista han ville göra, mera spotta på en…
Är han med en annan tjej så kommer det fram och då kan vi inte ha sex utan kondom och det vill vi ju bägge så snart som möjligt börja med.

Som ni såg så fick jag ju en ganska elak kommentar på inlägget från igår, och den kommentaren gjorde faktiskt lite ont. Inte kanske personligen men för att vi tjejer aldirg bara kan få njuta och ha skönt utan jämt ska tänka på rätt och fel, fult och fint och vad andra ska tycka och tänka.

Jag tror inte Jo tycker mindre om mig för att jag tycker om att ha sex med honom och för att jag trivs och har skönt med honom. Jag hoppas att iaf att han inte gör det och jag tror inte det.

När jag var yngre så var det fortfarande tabu för tjejer att han onani, det var bara killar som runkade, vi tjejer vi rörde inte ”där nere”.
När jag började bli ”könsmogen” och när jag började komma i puberteten (vilket jag gjorde ganska tidigt) och känna lust så tog jag självklart på mig själv där nere, det började i sömnen och jag skämdes och blev så äcklad över mig själv, när jag gjorde det i vaket tillstånd så var skammen ännu större men njutningen vann ändå och jag onanerade och utforskade min kropp. Men jag skämdes och äcklades av mig själv så njutningen förstördes och det var verkligen en kamp inom mig.
När jag blev äldre, över 20 år så började det bli mer och mer öppet med kvinnans sexualitet och det mer och mer ”okej” för en tjej att ha lust. Stringtrosan började säljas i vanliga butiker och när jag var vid ca 25 års åldern började sexleksaker finnas i mera  kvinnliga affärer och tillgälligheten ökade och inte bara i så ”fula” butiker som tidigare. Vi tjejer började mer och mer prata öppet om sex, kåthet och det blev liksom mer okej för en tjej att vara kåt och att tjejer också faktiskt onanerar och att det är bra och fint och inte fult.
Min skam över min tonårstid försvann och jag började våga njuta och onanera mera. Jag tror jag var 25 år när jag fick min första riktiga orgasm.
Jag hade inte vågat njuta tidigare för jag var så van vid att det var fult.
Jag kommer dock från en familj där  nakenhet är naturligt och där det pratades ganska öppet om sex, mens osv. Det var ännu värre för de tjejer som kom från mera pryda familjer.
Jag är inte gammal, jag är född på tidigt 70 tal så det är inte länge sedan, dessutom kommer jag från en storstad. Jag kan bara tänka hur det är och har varit för våra kvinnor genom tiderna. 

1921 fick vi kvinnor rösträtt i Sverige, det är inte så himla länge sedan frågan är när ska våra kroppar och våra lust ska ha samma rättigheter?

Ett stort tack till Fanny som kommenterade och stöttade mig, jag blev rörd, glad och stark av din kommentar! Tack!


Jag mår iaf bättre nu, även om urinvägsinfektion inte riktigt vill släppa, jag mår bra större delen av dagen men så får jag springa på toaletten och det är jätteobehagligt, känns som om jag ska kissa på mig hela tiden.
Har försökt med alla knep nu i ett par veckor, citron vatten i mängder, tranbärsjos, c-vitamin, och verkligen rensat urinröret så gott jag kunnat.  Väntat på mensen att den ska rena, för säga vad man vill om mensen men ibland rensar den ut massa skit som kan samlas av bad, sex, tvål osv. Men nu får jag nog ge upp och knalla ner till vårdcentralen med morgonurinen i en burk på måndagsmorgon. En liten odling får de göra och se om jag kanske behöver penicillin.

Det kan ju även vara en slidkatarr, det är ofarligt och man kan lätt få det om man inte haft sex på länge och sen börjar jag sex. Ph värdet förändras och då kan man få det, men jag tror inte jag har det för då luktar man verkligen rutten fisk där nere, och det gör jag inte trots att jag precis haft mens. Men annars är det ju en vanlig åkomma när man inte haft sex på länge och sen har det mycket.  Sist jag hade det var 2007 det var första och senaste gången jag hade det och hade inte hört talas om det då. Jag gick till gyn just för att det stank där nere och då frågade hon om jag va nykär haha, det är tydligen vanligt då eftersom man knullar som kaniner haha.
Men jag tror som sagt att det är någon lättare form av urinvägsinfektion jag åkt på.

Så skönt att inte vara så svartsjuk och orolig längre, jag är ju inte tokkär i Jo och det är inte så att jag tror vi skulle kunna ha en bra relation just nu. Han mår för dåligt för det just nu och jag älskar R fortfarande, men jag tycker om Jo och vi har det kul ihop när vi ses, jag vill inte förlora honom och klart jag känner att jag vill ha ensamrätt. Jag har ju självklart ett intresse av honom och jag bryr mig. Bara för att han är död på insidan som han säger så är inte jag det och jag tycker om honom.

Tror många av mina vänner är lite avis på att jag har en så ung, snygg och fin älskare. Vi har kul och han förstår mig. Han är klok, fin, rolig och vi har många djupa och intressanta samtal. Han är ju psykolog och pluggar till nevro psykolog så vi har ganska mycket att prata om, dessutom lider vi ju bägge av ångest osv. även om hans ångest är betydligt värre och uttrycker sig på ett litet annat sätt. Jag trivs med Jo. Jag tycker om honom och vist har jag känslor för honom, men det är fortfarande R som jag vill gifta mig med och som jag älskar.
Men det är jättejobbigt när jag blir så där svartsjuk och rädd, jag blir så rädd att förlora honom och att bli lurad eller bedragen, men det är gamla erfarenheter som spökar med min hjärna och Jo förstår det, han vet att jag flippar ur ibland pga. mina tidigare erfarenheter och svek.
Men jag saknar när han hade mer tid över till mig och jag tror hans tidsbrist som startat min rädsla. Hoppas det snart blir att vi kan ses mera och hoppas R snart för av sig igen, Allt är så mycket enklare då.

Sinnesro


Kommentarer
Postat av: Fanny

Åhh jag är omnämnd i ditt inlägg, tack! Jag menar vart enda ord jag säger. Din blogg har från första stund berört mig och jag kan inte annat än att hejja på dig. Jag vill att det ska vara i sagorna som man läste som barn, allting har ett lyckligt slut!

2011-07-16 @ 20:22:47
URL: http://toppenfanny.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0