Bad day

Är på dåligt humör idag, ledsen, arg, besviken, ensam och bara så trött på allt.

Jo ringde igår, han var som vanligt snäll och go men berättade att han ska åka till England ca 1 vecka och åker förmodligen på onsdag så vi kommer inte hinna ses denna vecka.
Jag blev så himla besviken för jag har verkligen saknat honom. Men självklart vill jag att han ska åka och ha kul med sin familj det är inte det, det är bara det att han åker när jag är ledig och kommer hem när jag börjar jobba igen så nu kommer vi inte ses på super länge och det känns jättejobbigt.
R finns det inte ett tecken av och jag längtar grymt mycket efter honom och värre blir det när Jo inte kan träffa mig.
Jo sa vi skulle ses nästa vecka, men jag tror tyvärr att han kommer komma hem lagom när jag börjar jobba så vi kommer nog inte ses förrän jag börjar min semester, då har det gått nästan 3 veckor sedan sist vi sågs och det känns inte alls kul.

Jättemånga jag känner bl.a. min bror och mina brorsöner har varit i Göteborg på Metallica som jag alltid älskat, men jag blev inte tillfrågad, jag hade ingen att åka med så jag fick stanna hemma och det gör så ont. Jag är liksom inte välkommen känns det som, vi som alltid gick på konserter ihop men nu bokar de alltid utan att höra med mig. Det gör ont.
Men den 14e ska min bror komma över och sova hos mig, få se hur det går. Känns konstigt efter allt som hänt.


När jag kom till jobbet så strulade som vanligt datorerna och jag bara tappade humöret helt, allt bara känns så jävla jobbigt och trist.

Jag längtar efter att få träffa Jo och jag saknar ihjäl mig efter R, och ingen finns där när jag behöver dom. Jag känner mig så satans ensam och oviktig och det gör ont när dom tankarna tar över.

Jag och en kollega skulle följa med grabbarna på jobbet på en fotbollsresa men de bokade för få fotbolls biljetter så dom räckta inte till oss, så då sket vi i dom och bokade en egen London resa men istället för fredag kväll till söndag dag så är vi i London torsdag dag till söndag dag så vi får mycket mera tid i London. Jättefint hotell centralt har vi bokat också så det kommer bli jättemysigt. Så nu känns livet lite roligare igen.

Men jag saknar Jo mycket mer än vad jag ska göra och det är jobbigt att jag börjar få mera känslor än vad jag vill.
Han kan inte ge mig allt jag vill ha, jag måste acceptera det och se vår relation för vad den är. Vi ses och har kul när vi kan och vi försöker ses en gång i veckan. Så är det.
Skulle vara väldigt skönt om R kunde ge mig ett livstecken så mina känslor kommer i ordning. För just nu känns R så långt bort och alla mina känslor måste ta vägen någonstans och då hamnar dom på Jo och han känner inte för mig på det sättet.
När jag frågade honom för någon vecka sedan varför han inte blir kär i mig så sa han att det finns 200 själ till det men att det var bäst att jag inte viste om dom.  Hur ska man tolka det?

All min bra självkänsla och självförtroende som jag skrapat ihop de senaste månaden känns borta idag. Jag känner mig fet, ful och värdelös, vill hem och gråta.
Försöker prata med några vänner, men ingen har tid, alla bara pratar om sig och sitt och jag får bara lyssna känns det som. Jag känner mig så grymt ensam just nu…

Sinnesro

Kommentarer
Postat av: lovisa

sv: Ja precis! jaa jag håller också tummarna men det jag planerat nu för hösten kommer inte ske, det är tråkigt, jag gillar inte att vänta på ngt jag inte ens vet om det kommer komma:&/ tack du är snläl<3

2011-07-06 @ 09:18:28
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0