Lugn och ro

Jag som alltid bokar upp varje liten ledig stund, har helt plötsligt en helt oplanerad helg framför mig. Jag har inte velat boka in något av någon märklig anledning.
Så nu sitter jag hemma i lugn och ro med en stor kopp kaffe och njuter av en helt ledig helg utan krav och tidspress. Underbart.

Drömde om R i natt. Han var så vacker och vi hade så mysigt. Jag hade flera drömmar och i en dröm var vi tillbaka på bandymatchen då han var full som en kaja, men i drömmen så var det minnen, minnen som var passé. Allt det där var förbi och vi satt tillsammans och mindes. Allt var bra och vi mindes och pratade bara om den tiden då han fortfarande drack. Nu var han nykter och vi hade det underbart.
Jag hoppas att det blir så en dag, att han och jag bara har hans fylla i ett minne blått. Att jag och han får uppleva nykterhet och kärlek tillsammans igen.

Jag älskar R och jag saknar honom. Jag ber till alla högre makter som finns att han är på behandling och snart i min famn igen.
Tänk om han väntar med mig tills han känner sig trygg i nykterheten, tänk om det är anledningen till hans långa frånvaro? Åh vad jag önskar att det var så…
Hm nu försvann jag vist in i mina fantasier och drömmar igen, att jag alltid gör så?! Nåja drömmar kan man inte råför och så länge jag andras, hoppas jag.

J har inte hört av sig, inte sett eller hört från honom på facebook eller msn sedan i måndags. Tror inte han kommer vara så aktiv på att kontakta mig från Thailand. Kanske när han kommer hem igen men inte så länge han är på resande fot och det kommer han ju vara ett tag.
Vad som än sker så gav han mig enormt mycket. Han fick mig att våga släppa taget om R och så fort man släpper taget så sker något magiskt, så även denna gång. R hörde av sig två dagar efter J hade åkt.

Även om jag vet om att släppa taget är det bästa man kan göra så är det enormt svårt att göra det. Jag styr så lite av min hjärna och mina känslor. Jag har aldrig varit duktig på att styra mitt inre.

Jag är en känslomänniska ut i fingerspetsarna och ingen av mina vänner har sett eller hört någon som är en sådan känslomänniska som jag. Sen om det är positivt eller negativt det får någon annan avgöra.

Oplanerad helg, ovanligt men ganska skönt. Kaffe och bloggande sen städa och fixa hemma. Sen blir det nog Bauhaus och kika efter garderobsinredning. Efter det möter jag kanske upp några vänner i närheten och tar en bio. De frågade mig och det är lagom sysselsättning en lördag som denna. Vi håller oss tillförorten så slipper man stan, det är skönt att vara nära hemmet och åka bil. En slappar helg utan krav och press. Riktigt skönt.

Längtar så tills man får dela helgen med någon. Ligga och ha sovmorgon med den man älskar, äta frukost ihop och bara vara tillsammans en hel helg, det skulle vara så underbart.
Hoppas att R och jag snart får en sådan helg ihop.

Sinnesro


Kommentarer
Postat av: angelica

sv eller hur :) på en liten affär som heter fröken åksesson!

det ska jag! :)

2011-01-22 @ 14:42:27
URL: http://angelicacarlsson.blogg.se/
Postat av: sandra

Tack så mkt =) Det värmer! Känns skönt att någon förstår =) Massa kramar till dig med!

2011-01-24 @ 07:40:06
URL: http://sandraamariias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0