Just idag är stark

Du har ringt! Jag har äntligen fått höra din underbara röst!
Mitt hjärta slår, mina händer skakar och jag kan inte sluta le av lycka.
Du har ringt mig! Vi har äntligen pratat med varandra!

Först ringde han 3.17 jag jobbar natt så jag svarade på en gång, han frågade vart han hade kommit och jag sa mitt förnamn, han frågade vem? Och jag sa mitt för och efternamn och frågade vem han var, jag vet inte sa han och jag frågade om han inte viste vem han var, nej jag vill bara säga att Bajen är bäst. Är det du R ? frågade jag och fick ett ja till svar och sen bröst samtalet, jag ringde upp men fick inget svar.
Efter fem minuter ringde han en signal på min tele igen och jag ringde upp. Heeeej sa han, heeej sa jag. Vi log i telefonen och allt blev magiskt på nåt sätt, pirrigt, nervöst och magiskt.
Han frågade hur det var med mig med nervös stämma och jag sa att det var bra. Hur är det med dig? Jo det går väl sa han. Vad gör du? Sa jag, Jag tvättar händerna sa han jag har varit på herrarnas, Vi bara log i telefonen, jag sa shit fan va nice att höra din röst. Detsamma sa han, verkligen skönt att höra din röst igen. Jag hörde att han menade det han lät pirrig och nervös på rösten men han lät verkligen som om han saknat mig mycket. Jag sa att mitt hjärta slog och sen hörde jag en röst i bakgrunden och sen brösts samtalet, jag ringde upp men jag kom inte fram. Skickade ett sms att han skulle höra av sig igen men telefonen var avstängd, så kom ett sms, hans telefon måste precis slagits på för min leveransrapport hade inte kommit.  Fick ett sms där det stod att han levde med en häxa som inte kunde stava till humor. Vet inte om han bor hos den där Kattis eller på ett familjehem/ behandlingshem. Men han lät nykter i telefonen och han lät som min gamla R.
Jag vet inte vad jag ska skriva eller säga till honom, jag vill bara skrika ut att jag älskar honom och att jag kommer och hämtar honom vart han än är.
Jag hörde att han saknar mig. Han lät så där pirrig på rösten och han var precis så underbar som jag minns honom. Vi sa mest shit alltså till varandra och log i telefonen. Allt var som i en dröm.
Jag kan inte fatta att jag har pratat med honom, jag har hört hans röst och han saknar mig och tänker på mig!!! Jag är världens lyckligaste!

Sinnesro

Kommentarer
Postat av: sandra

Jag kan förstå din lycka =)

Hoppas ni hörs av snart igen! Massa kramar!!!!

2011-01-29 @ 09:19:11
URL: http://sandraamariias.blogg.se/
Postat av: josephine

sv: tack börjar känna mig bättre :D men du mår bra ser jag ? :D kram

2011-01-29 @ 18:16:30
URL: http://joseephiines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0