Glad

Känner mig taggad och glad idag.
Taggad att börja träna och en blogg som får mig inspirerad är http://lavitadilovisa.blogg.se
Det är en ung, snygg tjej som man kan få massor med tipps av både i mode och träning.
Så nu jävlar ska jag börja träna, även en tant som jag (snart 38 år) kan minsann.  Fått mycket inspiration av bloggen så nu hoppas jag att jan kan få igång mig själv till att börja träna.

Fått bra kontakt med en kille på jobbet också och det gjorde mig så glad. Jag trivs bra på jobbet och när man får en lite extra vänskap med någon så känns det extra kul.
Jag blev så glad av hans lilla meddelanden och sen när jag kom till jobbet såg jag en kommentar i bloggen som också gjorde mig så glad så nu har jag massor med energi.

Jag trivs på mitt jobb och de flesta kollegor trivs jag med, men det är några jag trivs bättre med en andra och den här nya killen är så trevlig och han liksom ser mig och ignorerar inte mig som vissa andra av gubbarna. Vissa här ser ner lite ner på oss, vi har ju inte samma titel och samma lön på mitt jobb vilket har gjort oss till två lag och vissa är tydliga med att visa sin status medan vissa inte ser någon skillnad på oss och denna nya kille ser inte ner på oss och visar mig respekt och kamratskap.
Vissa får mig att må bra på jobbet och vissa får mig att må betydligt mindra bra, hatar när de tror att de är bättre än mig. Jag vill ha respekt.

Hade ett bra och kul samtal med en gammal vän idag, vi har haft så mycket kul ihop och hon har varit den bästa av vänner i många år, men de senaste två åren har vi bara kommit längre och längre ifrån varandra, det har varit jobbigt och gjort ont, hon har sagt många tokiga och rent av elaka saker och vi blir oense om allt. Från att ha pratat timmar varje dag pratar vi nu några minuter i veckan och hon har aldrig tid att prata om viktiga saker, så vi kommer bara längre och längre ifrån varandra och det känns som om hon inte är min vän. Jag har sörjt detta men börjar nu acceptera läget, det är inte och kommer inte bli som det varit med henne. Vi har väl vuxit ifrån varandra eller nåt.
Men idag hade vi ett roligt samtal, utan att vi blev oense och det var riktigt kul att prata med henne. Saknar våran gamla vänskap, men är tyvärr tveksam till att den kan bli så bra som den en gång var.

Citat från Solsidan: Vänskap är som körsbärsträd, Ibland måste man klippa av några grenar för att de andra ska börja blomma. Förbannat bra sagt

Inte hört nåt från R, men nu har jag en liten plan. Han fyller år i april så vad som än sker kan jag ju skicka ett födelsedagskort till honom, posta det till hans syrra där han står skriven och sen kan jag ju faktiskt ringa på hans födelsedag. Det är ju lite drygt 1 månad kvar, tror jag kan hålla mig till dess. Förhoppningsvis hör jag något från honom innan.

Idag vaknade jag så kär så kär, det bara sprätter i hela kroppen, jag är så förbannat kär i denna man!
Det kändes så enkelt och rätt i morse att jag nästan bara ringde honom. Det kändes liksom som om vi snart ska ses och att jag borde ringa och planera våran dejt.  Jag kan inte förklara men allt kändes så enkelt och självklart, jag bara är lycklig och mår bra för allt känns så självklart idag. Märkligt eller hur?
Är min magkänsla rätt eller är jag knäpp?
Om R inte är mannen i mitt liv varför slutar jag då inte älska honom och varför skriker hela min kropp efter honom och vill att jag ska vänta?

Nä jag bara måste börja träna så jag kan träna bort alla mina tankar.
Jag ska vara så snygg i sommar på stranden, jag ska vara så snygg att R bara dör när han ser mig….he he.

Sinnesro.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hehe det där du skrev i slutet "jag ska vara så snygg så R dör när han ser mig" så exakt tänker jag också ;) Hahah men sen måste man ju även tänka att han ska älska mig för mitt inre inte yttre.



När jag gick ner massa i vikt så var min R genast efter mig igen =P Det gav mig starkare självförtroende att jag till och med kunde dissa han då =P

2011-02-22 @ 18:11:48
URL: http://sandraamariias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0