Fantasi

Dagen började i panik. Slog på facebook och då hade den där Kattis lagt upp en bild på sin hund, med en keps på sig och sen texten. Husse har gjort en skärmmössa.
Hjärtat började slå, kallsvetten kom, det gjorde så ont och paniken kom. Efter ett par timmar och efter att ha varit hos gyn på mitt årliga besök och fått annat att tänka på började jag kunna sortera tankarna, jag vet inte säkert att Husse är R och jag har ingen aning om när bilden togs, ingen skrev R´s namn och ingen skrev att det var nutid.
Bilden är tagen inomhus och man ser solen lysa in genom fönstret, kan ju faktiskt varit ett kort från i somras, hon har ju lagt upp sommarbilder förr nu under hösten och vintern, så inget säger ju att det var i helgen bilden togs.  Men timmarna innan jag hade lugnat mig och sett saken från olika synvinklar så var paniken stor och satans jobbig ångest.
Efter att har varit på mitt årliga besök hos gyn och tagit cellprov, ultraljud på äggstockarna och Klamydia test m.m så var det dags för terapeuten, var ganska skönt att komma till henne och prata lite även om hon inte längre är så snäll mot R.
Min terapeut vill få det till att r inte ringde mig med flit utan ringde fel och hon vill få det till att nästan hela han är en fantasi. Att han inte är den R som jag vill och att han är dum, men jag kan inte hålla med. Självklart har jag inte sett hans alla sidor eftersom vi inte hann vara tillsammans så länge så självklart har han säker dåliga sidor förutom sin alkoholism som jag inte sett, så långt är jag beredd att  gå med på. Men jag vet vad han sagt och gjort för mig innan hans återfall och det var ingen fantasi och jag vet att jag hörde i hans röst när han ringde för fyra veckor sedan att han tänker på mig och saknar mig, jag tyckte faktiskt han lät jävligt kär i mig, men nu har jag börja tvivla på allt igen.
Jag vet att jag tyckte att han var nykter och lät jättekär, jag vet att jag var så säker på det när jag hade pratat med honom, men nu när tiden gått och när flera kommit med sina åsikter. Bla min terapeut så har jag börjat tvivla på mig själv och min bedömning. Jag hatar när jag tvivlar på min egna känsla.
Kunde jag verkligen bedömt så fel? Eller är alltihopa en fantasi, en saga? Är min R bara en dröm?
Jag har väldigt svårt att tro det, jag vet ju vad jag känt och vad som hänt, även om jag inte är mentalt stark så är jag väl inte helt knäpp.
Om han verkligen inte tyckte om mig, varför tog han kontakt med mig via facebook och varför ringde han. Vi har ju inte haft någon kontakt sedan september 2010, om han nu inte saknade mig varför kontakta mig. Något måste det väl betyda. Är det inte lite långsökt att han skulle ringt fel eller kontakta mig för att kunna utnyttja mig när han inte ens gjorde det under sin grövsta fylle period?

Kanske är jag knäpp, kanske är jag tokig, men jag älskar honom och tror han känner något för mig med, även om jag ibland tvivlar på mig själv.

Sinnesro

Kommentarer
Postat av: SOFIA

Hoppas du har en fin Start på veckan!



Missa inte tävlingen som är igång där du kan vinna en märkes Triwa klocka värd 995:- Kika in --> http://sofiahanden.blogg.se/2011/february/tavling-triwa-klocka.html#comment



Ha det så bra bamse KRAMAR

2011-02-28 @ 16:41:37
URL: http://sofiahanden.blogg.se/
Postat av: lovisa

vad kul att du är med :D

2011-03-01 @ 15:58:29
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0