Tappat orken men inte hoppet.

Allt är mörkt, jävligt mörkt. Smset jag sände i onsdags har fortfarande inte kommit fram, jag har inte hört ett ljud från dig på en månad. Jag är rädd, livrädd. Vart är du?

Orken börjar ta slut. Vet inte vad jag ska göra, orkar inte mera. Jag börjar tappa orken till allt, men inte hoppet.
Jag hoppas att du snart hör av dig igen. Jag hoppas att jag snart får träffa dig igen. Men orken börjar ta slut, jag förstår inte, jag vet ingenting, jag vet inte ens om du är nykter eller ej.

Vet inte vad jag ska göra med mitt liv, Utan dig suger det verkligen.  Jag hatar ensamheten, jag hatar mitt liv, jag vill bli älskad. Jag vill bli älskad av dig.

Trött på samma, samma , samma. Trött på att dricka latte med mina vänner, har fan gjort det varje dag i över 16 år.
Jag älskar mina vänner, men jag börjar tröttna på att bara vara med vänner, jag vill bli älskad, jag vill vara din. Jag vill vara prio 1, jag vill vara någons allt, jag vill vara din flickvän igen. Jag vill vara så lycklig som jag var i vintras, med dig.

Idag var jag ute och gick med en gammal kollega och vän, vi var ute och gick i skogen över 1 timme och sen blev det en kaffe hos mig innan hon åkte hem till sig. Jag la mig på soffan, kollade på idol och grät. Inte av idol men jag grät och grät ändå. Jag gråter över livet, gråter över att jag inte vill leva.

Låg på soffan med katterna tills det var dags att åka till jobbet.
Samma som vanligt, jobba, sova, äta, fika, jobba, sova, äta, fika, jobba, sova, äta och fika.
Så trött på mitt liv.

Ska börja träna, kanske hjälper det, det sägs ju det, jag tycker det ibland är kul att träna, men just nu har jag inte pengar till ett träningskort. Men jag ska träna, jag är inte så sugen men jag ska prova, om inte annat för att få en grym kropp.

Vänner tjatar att jag ska gå en kurs eller nåt. Men vad ska jag gå för kurs? Blir jag lyckligare av en jävla kurs? Jag hatar ordet kurs….jag vill ha sex och kärlek, jag vill ha min bästa vän tillbaka jag vill ha DIG, ingen jävla kurs!

Just nu orkar jag inget, jag orkar inte nåt, jag bara vill dööööööööööööööööööööööööööö

Sinnesro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0