Dumpad!

Jag har gråtit i ett dygn nu. Dina hårda ord ekar i mitt huvud. Orden är inte alls dina, inte alls som du brukar skriva, inte ditt ordval och inte din stil. Känner inte igen dig alls.
Ögonen mina är svullna och gör ont, jag har inte ätit på över 1 dygn men jag har ännu inte skurit mig.
I går var oron över min älskade katt så stor att jag inte kunde ta in allt. När jag kom hem så mådde min älskade lilla tjej mycket bättre och jag var så tacksam över det att jag grät och grät.
Hon och min andra katt sov i sängen med mig hela natten, tror att de kände att jag var på bristingsgränsen.
Ett tag blev jag lite arg och hämndlysten, det var skönt. Men nu känner jag bara sorg över att du lämnat mig ensam kvar och att du valt en annan tjej istället för mig.

Du vill inte ha mig, du vill aldrig mera ha kontakt med mig, all våran kärlek har du kastat på soptippen, allt är borta. All min väntan och all min tro på dig var förgäves. Alla våra löften betydde inget. Allt är borta. Du har krossat mitt hjärta. Du vill inte ha mig.

Jag tror dock att hon var inblandad i meddelandet du sände. Ganska säkert, vissa ord va bara inte dina, hon stod mins bredvid dig när du skrev, det är jag säker på, du var ju hemma hos henne igår det hade hon skrivit på facebook…så du var hemma hos henne när du skrev dessa hårda ord mot mig.

Vissa saker förstår jag inte. Går liksom inte ihop. Varför skrev du till mig i augusti om du nu hade ny tjej och gått vidare, och varför va du då så gullig och nu så hård?

Är du ute och dricker igen? Denna tjej dricker ju, det vet jag. Något inom mig tror att du har ett supa förhållande med henne och jag hoppas att du super bort henne eller att hon super bort dig. Jag önskar er inte lycka till. Jag hoppas du en vacker dag kommer tillbaka till mig nykter och klokare.

Vad har den där jävla bruden som inte jag har?
Jag vet att hon söp med dig när du va aktiv, va det en sådan tjej du ville ha?
Vad hände med allt vårat? Våra planer och den kärleken du hade till mig? Va allt en lögn eller försvann allt i din fylle dimma?
Nu lever du ett liv med en annan tjej, någonstans i Uppsala. Om du är nykter eller ej vet jag inte och jag vet inte om du tänker på mig eller inte.
Du skrev att du skulle uppskatta om vi aldrig mer hördes. Du ska få din vilja igenom..
Tycker dock formuleringen var väldigt märklig eftersom det var du som hörde av dig sist…men som sagt det är mycket i ditt meddelande som jag tror den där bitchen ligger bakom.

Det gör ont, förbannat ont, tårarna kan inte sluta rinna och jag känner att bitterheten börjar ta över mig.
Hatar karlar, hatar kärleken, hatar mitt liv, jag hatar spriten som tar allt ifrån mig och jag hatar den där jävla Kattis!

Jag hoppas du en vacker dag hör av dig igen….men jag antar jag måste gå vidare nu, vart jag nu ska gå?

Sinnesro


Kommentarer
Postat av: KaosAnna

Gud så ont det gör att läsa detta...

2010-10-08 @ 20:34:18
URL: http://www.annaskaos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0