Så mycket bättre

Nej, vi pratar tyvärr inte om mig och mitt liv, för det är precis som vanligt. Nej jag menar programmet ”så mycket bättre”. Är inte det programmet det bästa som sänts på länge. Petter är ju helt grym!
Fredagar har jag mitt idol och Jay Smith och på lördagar Petter, så nice.

Men en sak som är så mycket bättre är mina besökare på denna sida :o)
Jag har haft över 500 besökare och sista dagarna har det ökat betydligt. Jättekul.

Igår var jag ledig. Skönt. Men var tvungen att gå upp tidigt då jag skulle till läkaren med mitt ena öra. Hade fått en remiss till en specialist och dom var verkligen jättebra. De gick in med en kamera i näsan och kollade polyperna m.m. De gjorde hörsel test och tittade noga i mina öron. Verkligen en grundlig undersökning. Kändes bra att de va så noggranna.
Jag får som ett lock i mitt öra, ex när jag gäspar och det släpper inte. Det känns som om det blåser i örat när jag andas och jag hör bara mig själv. Otroligt obehagligt och ibland sitter det i, i flera timmar.
Nu har de tittat och fixat och specialisterna såg direkt vad det var. Jag har fått en defekt på min trumpet i mitt öra. Detta kan bero på spänningar i nacken pga. stress m.m. Och som ni vet har jag ju inte mått så bra sista tiden så det kan ju stämma. Sen kan det bero på att jag gått ner i vikt ganska fort, även om det bara är 5 kg så tror de att det kan vara en av anledningarna, mitt öra har inte hängt med i viktnedgången typ. Skumt eller hur och uttrycket en ”defekt trumpet ”får ju mig att tänka på något helt annat he he.
 Men min hörsel var det inget fel på men jag måste nu börja skydda mina öron för buller efter alla mina konserter och sport evenemang, så börjar öronen nu ta stryk men inte så allvarligt än. Men jag måste börja tänka mig för. Men den här defekten jag har på trumpeten finns det inget att göra något åt, lite nässpray kan hjälpa. Sen tror de att det eventuellt kan läka för sig själv.
Träna och få bort spänningarna i nacke och axlar är medicinen.

Efter läkarbesöket åkte jag och köpte nytt munstycke till min dammsugare och sen hem och storstäda. Bäddade rent, dammsög sängen, överkastet, soffan och hela lägenheten sen skurade jag golven innan det var dags att åka in till stan och äta med en vän.

Hon och jag lärde känna varandra i en cancergrupp för ca 15 år sedan då både hon och jag lever med en betydligt förhöjd cancerrisk. Hon har nu bestämt sig för att inte skaffa barn då det ökar risken betydligt när man kommit upp i våran ålder. (Hon är dock 4 år äldre än mig)
Jag kommer ju eventuellt ta bort mina bröst. Den 23e ska jag träffa läkarna.
Både hon och jag har väldigt snygga bröst. Fasta och fina även om jag skulle kunna tänka mig lite, lite större men jag är grymt nöjd med mina bröst och det är ett svårt beslut att ev. ta bort dom.
Jag ska rådfråga läkarna och höra mera fakta. Men dessvärre så ser det inte så ljust ut för verken henne eller mig, men hon kommer nu inte skaffa några barn och det minskar risken för henne betydligt. Jag vet inte alls vad som händer i mitt liv och det känns jättesvårt att fatta detta beslut ensamt.  Barn, inte barn, amma, inte amma, ta bort brösten, behålla dom. Det är stora frågor som är svårt att fatta utan en partner. Jag vill ha barn, men jag kanske inte hinner få barn och då kanske jag kan behålla brösten eller så tar jag bort brösten innan jag skaffar barn, eller så tar jag risken och skaffar barn och sen tar bort brösten , men då är risken att jag får cancer under graviditeten och då riskerar jag både barnet och min hälsa. Hm….mycket att tänka på och få att bolla med.
Men ska se vad läkarna säger. Kanske kan de ge mig mera fakta som gör det enklare att fatta beslutet.

Ska skriva ner massa frågor. Kan vara bra att ha med sig. Man har ju en tendens att glömma alla frågor när man sitter där i rummet med läkarna. Ska nog börja skriva ner alla frågor i morgon.

Längtar så himla mycket till den 27e, jag är så sugen på att parta, dessvärre kunde inte så många, men vi verkar ju bli fyra stycken iaf. Ingen bor år mitt håll så jag får åka taxi hem själv sen, men det kan det ju vara värt. Jag kommer ju ut iaf.
 Jag åker alltid kommunalt hem från krogen men nu ska vi ut på ett ställe ute i förorten och kommunikationerna där ifrån hem till mig funkar inte så bra.
Men annars känner jag mig tryggare på tunnelbanan än i en låst taxibil om jag ska vara ärlig.

Jag har redan nu börjat planera vad jag ska ha på mig.  Mina nya höklackade stövlar, svarta skin med jättehöga klackar, svarta strumpbyxor och svart kortkjol med snörning i sidan, sen tror jag att jag ska ha ett linne med färg men jag vet inte vilket linne?!
Sen blir det utsläppt hår, det har jag nästan alltid när jag går ut. Men vet inte om jag ska locka det eller ha rakt? I landsproblem kallas det va?
Nåja förladdningen inför den 27e är redan i full gång. Planeringen är ju en del av själva utgången, älskar laddningen och planeringen. Jag ska verkligen ha skit kul nästa lördag.
Om det inte blir kul vet jag en som kommer bli grymt besviken….jag.

Sinnesro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0