Ny blogg

Dags att byta blogg, känner att jag vill vara mera anonym. Blev för mycket i min förra blogg, jag vill kunna skriva öppet det jag känner och det jag tycker men allt kan man inte dela med sig när man inte är anonym. Jag vill inte såra andra eller avslöja deras identitet och jag kan inte alltid stå för det jag känner inför alla. Men jag vill ändå dela med mig och jag har ett behov av att skiva dagbok, men vill inte ha det liggande i en dator, så en blogg är ju super och kanske kan jag även hjälpa andra.
Det va så jag hade i min förra blogg också men eftersom jag inte var anonym och mina vänner och många bekanta, kollegor osv. kände till bloggen så begränsade det mitt skrivande.
Därför har jag nu valt att skriva i en ny blogg och vara anonym.

I denna blogg kommer jag dela med mig av allt i mitt liv. Vardagen, kärleken, sex, vänskap, längtan efter barn och familj, ensamhet, lycka och sorg, ja allt som kommer upp i livet.

Pga min bakgrund kommer jag kanske skiva extra mycket om hur det är att komma från en dysfunktionell familj då min mamma dog i bröstcancer när jag var 12 år och som en följd av det kom massor med sorg, missbruk och annat jobbigt in i mitt liv.

Jag kommer nog att skriva mycket om hur det är att leva som anhörig till missbrukare och hur det är att ha kontrollbehov och vara medberoende då jag är syster, dotter och flickvän och vän till missbrukare och fd missbrukare. Numera är de flesta nyktra och drogfria och jag hoppas att alla en vacker dag är nyktra och drogfria.

Jag kommer självklart även skriva om hur det är att leva med risken för ärftlig bröstcancer och mina tankar kring undersökningar och rädslan för cancer och förebyggande operationer.

Jag skriver mest för min egen skull, för att få lätta på min ångest och få ur mig mina tankar men även för att någon annan där ute kanske behöver veta att de inte är ensamma.
Hoppas min blogg kommer att uppskattas av just dig och att den kommer hjälpa mig och andra att tillfriskna och bli lycklig trots jobbiga motgångar i livet.

Va rädd om dig

 

Sinnesro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0