Dilemma

Kan inte bestämma mig. Ska jag skicka ett sms till hans syster och höra hur det är med honom eller ej?
Skulle vilja vänta lite men problemet är att min terapeut går på semester efter denna vecka och tänk om jag får ett svar av hans syster som jag behöver min terapeuts hjälp med att bearbeta.
Men samtidigt skulle jag vilja bolla mitt sms med min terapeut innan jag sänder det. Men jag har bara ett besök kvar hos henne innan hon går på semester och sen är hon borta i fem veckor.
Hur ska jag göra? Jag blir stressad av att inte veta vad som är bäst.
Jag har nu varit duktig och inte hört av mig till honom på fyra veckor. Alla säger att det är bra att jag inte hör av mig till honom och att jag är duktig som låter honom vara, men jag vet inte om det är rätt metod.
Tänk om han tror att jag gett upp?
Genom att höra av mig till hans syster får han förmodligen veta att jag har hört av mig, men samtidigt har jag låtit honom vara i fred, dessutom kanske jag får något svar av hans syster som ger mig kraft att stanna eller gå.
Men vågar jag? Har jag rätt att höra av mig till henne eller går jag över gränsen? Vågar jag få ett svar? Vet hon något över huvudtaget eller håller han henne utanför?
Kanske ska jag ringa hemmet han bodde på förut och höra om de kanske kan ge mig något svar, men de har ju tystnadsplikt så kanske är det meningslöst?
Vad är rätt och vad är fel. Hur gör jag för att hjälpa honom orka sig tillbaka till nykterheten och hur gör jag för att själv må bra? Vad är bäst för mig och vad är bäst för honom och oss?

Jag tror jag blir galen snart av att inte veta vad jag ska göra.
Sitter och skriver här i min blogg, nästan inga läsare (1-3 personer per dag)och jag får aldrig en kommentar eller ett svar på mina frågor, men jag hoppas väl att svaren kommer på nåt sätt ändå. Lite bättre mår jag av att skriva av mig, men frågorna kvarstår.
Är det rätt att inte höra av mig till honom? Är det rätt att kontakta hans syster? Vad ska jag skriva och hur i helvete ska jag kunna hjälpa honom hitta tillbaka till programmet?

Sinnesro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0