Tyst och tomt men det går.

Har egentligen haft massor att blogga om, massor med känslor och tankar, men jag har inte orkat känna och inte orkat tänka utan denna helg har jag flytt, flytt från mina känslor och mina tankar, flytt från saknad och tårar. Jag har städat och fixat, jag har bakat och donat, sen har jag flytt i i tv´n, shopping och bio med min vän och hennes sambo. Det var skönt att fly, skönt slippa tänka och känna, jag orkar inte känna och erkänna vilket skitliv jag har. Men jag kämpar på, på nåt sätt så går dagarna och jag överlever och såren läker sakta, sakta.

Vet inte om julkorten har kommit fram än, det är tyst från alla håll.
Kanske kommer R inte höra av sig oavsett om han får julkort eller inte, kanske får jag honom att känna och minnas kanske får jag det inte.
Jag är nervös och lite rädd, men jag vet egentligen inte varför, det kan ju inte bli mycket tystare än det är nu.

L skriver till mig varje dag, vi får en riktigt fin och bra kontakt genom denna brev växling. Han berättar om sin ånger över återfallet men även att allt har en mening och att detta återfall fått honom att inse att han aldrig vill tillbaka till det livet.
Han pressar mig inte om dejter eller annat utan vi tar det lugn och skriver till varandra varje dag försynt och alvarligt som vänner, men vi avslutar alltid med puss och han kallar mig alltid för så fina saker och säger hur glad han är som hittat mig.
Vi värmer varandra med goa mail, det känns bra, men jag vågar inte prata med honom i telefonen för då blir jag nog kär och jag vågar inte bli kär i honom, nu går hans hälsa först så får vi se om vi någon gång tar upp dejtandet eller om vi bara blir vänner.

Jag försöker flirta lite på gratis dejting sidor och jag har kontakt med ett par stycken, men ingen jag vill eller vågar träffa än. Ska ut och festa loss och flirta satan 25 dec om nu inte R har hört av sig.
Sen vet jag inte vad jag ska göra, för jag pallar inte vara ensam mera, och jag klarar inte av att leva utan sex och närhet mera. Jag vill bli kär igen. Lyckligt kär! Jag vill känna som jag kände med R igen.

Julfikat med min familj igår gick bra. Tre timmars stelt och lite pinsamma fikat är nu över. Brorsan fungerar det bra med men hans fru är en riktigt näbb gädda och hugger vid varje tillfälle.

Men ingenting om mig nämndes, ingen vet ett skit om mig och ingen frågade. Ingen i min familj vet något om mig, jo min pappa vet lite, men även han har börjat sluta fråga. Under dessa timmar vi fikade pratade vi om, brorsans företag, skatter, anställda, snön, vädret, deras nykterhet, snön igen. Hundar, grannar, allergier och sen snön igen.  Men Jag nämndes inte, mig pratade vi inte om. Vid ett tillfälle nämnde jag mitt jobb eftersom vi pratade lite politik och det är besparingar på mitt jobb. Men det var allt som sades om mitt liv och det var jag själv som drog upp det.
Ingen i min familj vet vad jag känner eller hur jag mår för de vill inte veta.
Min pappa vet att jag tänker på R fortfarande men han tror nog jag dejtar L. Tror jag att han tror.

Vad händer med min familj, vi som var så täta och stod varandra så nära, vi pratade om allt och inget kom emellan oss. Min familj var stark och vi var så nära vänner jag, min bror och min pappa. Men nu…vad händer? Pappa har sin tant, min bror har sin fru och jag är ensam och de vill inte längre veta vad jag gör eller hur jag mår. Hur blev det så? Vill de inte eller orkar de inte? Kanske har de bara inte tid eller har de inget intresse. Pappa kan jag nog inte klaga så mycket på, han visar mer intresse än många andra pappor gör. Men min bror och jag har stått varandra så nära, i alla år och jag och hans fru har varit bästa vänner i över 10 år men nu känner vi inte varandra, det är som om jag inte fanns.

Det gör ont och jag känner mig så ensam. Men jag känner att jag överlever iaf. Så länge jag har mina katter så ska jag klara detta.
Jag ska hitta den bästa mannen man kan få, jag ska bli lyckligast av alla och de ska få se hur man lever!

Nu ska jag snart hem till mina älskade katter och min ena katt e sjuk och ska få medicin i kväll. Han är förstoppad och kan knappt bajsa så i kväll ska han få ½ ml Lactulose för det trodde veterinären skulle kunna sätta sprätt på hans mage.

Sinnesro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0