Jobba & Sova

Förkylningen sitter i, men nu mera hes och snorig. Jobbigt men tacksam över att det inte blev halsfluss eller öroninflammation. Tacksam över att kunna jobba. Inte råd eller lust att få avdrag på lönen.

Julkortet till R känns fortfarande rätt att skriva, tror jag skriver det i morgon. Hör han inte av sig efter det julkortet måste jag ge upp. Jag bara måste det då. Men jag kan inte lova att jag gör det. Men jag måste nog då inse att jag gjort allt jag kunnat.

L och jag skriver mer och mer till varandra, men bara brev via facebook. Han har inget minne av att vi haft telefonkontakt under hans återfall. Han gick genom isen på skeppsholmen och förmodligen var han med om massor med saker som jag inte vill veta. Men han är ångerfull och har ingen aning om vad han sagt eller gjort mot mig och som han själv uttrycker det, kanske lika bra att han inte minns.
Vi skriver lite med varandra och vi avslutar med puss eller pöss eller pok men mer än så är det inte. Jag tycker om honom och jag vet att han är attraktiv som fan. Så jag aktar mig för att träffa honom.
Jag vill inte bli kär i en kille som precis haft ett återfall på heroin.

Jobbar och sover mest nu eftersom jag är så förkyld. Men i morgon ska jag försöka skriva julkort och städa lite hemma. Kanske postar jag julkorten samtidigt som jag hämtar två paket på ”posten”.

over and out
Sinnesro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0