Ångest attack

Sitter på jobbet, har ångest, vill hem och gråta, skrika.
Vet egentligen inte varför jag fick sådan ångest. Satt och klickade runt på msn och ser då att din profil är borta, vet inte varför står bara att sidan finns inte längre, den är privat eller också har den flyttats. Kontrollera att webbadressen är korrekt eller försök med en annan länk.
Har du bytt adress eller bara tagit bort mig? När gjorde du det och varför? Kanske tog du bort mig från msn samtidigt som du tog bort mig från facebook?!
Får panik och vet egentligen inte varför för du har ju kontaktat mig efter detta skett, det är jag ju säker på. Men det gör ont och jag får panik. Känns som om jag inte kan nå dig om jag skulle vilja det, men det kan jag ju, och det var ju du som kontaktade mig sist så du vill ju ha kontakt med mig.
Varför får jag panikångest, varför blir jag såhär?!
Måste skriva av mig ångesten, sitter på jobbet och måste försöka behärska mig. Snälla älskling skriv till mig igen. Jag behöver mera bekräftelse från dig nu, jag är rädd.

Fattar inte varför jag får en sådan ångest, vet ju inte ens vad det betyder att din profil är borta, det kanske inte alls handlar om mig. Det kanske blir så om man inte är inne på sin e adress eller msn på länge, inte vet jag, det finns säkert en förklaring, men det just nu känns det jobbigt.

Det har nog varit såhär länge utan att jag veta om det, men nu när vet ger det mig ångest. Känns som om du raderat mig idag, men jag vet att du inte gjort det. Jag bara vet att det inte är så, kan inte förklara men jag vet att du inte raderat mig idag. OM du raderat mig så gjorde du det för länge sedan. Du har skrivit till mig efter det och det är ju det som är viktigast, så varför oroar jag mig?
Snälla kan du inte lägga till mig snart på alla kontaktnät, så jobbigt att känna sig raderad. Kan inte allt bli som förr igen, jag saknar dig så mycket.

Timmarna går men saknaden består!!!

Sinnesro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0